joulukuu 02, 2021, 08:13:39 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Viritys parvekkeelle

Aloittaja Perhonen_Kärpänen, toukokuu 30, 2011, 20:19:10 ip

« edellinen - seuraava »

Perhonen_Kärpänen

Onko kukaan rakentanut kasvihuonetta parvekkeelle? Miten kannattaisi lähteä projektia toteuttamaan, kun budjetti ei ole todellakaan iso. Parveke ei ole lasitettu, joten varsinkin myrskyjen aikaan tulee ongelmia kun kasvit kaatuilevat / lentelevät pitkin poikin. Ihan ensimmäisenä ajatuksena oli rakentaa jonkinlainen kepit-muovia-viritys hyväksikäyttäen parvekkeella olevaa kasvipöytää. Pöytä siis on normaali 'olohuoneen pöytä', jotain 1,5 metriä x 1 metri alaltaan. Kannattaako tähän edes alkaa? Toinen vaihtoehto olisi rakentaa kunnon kasvihuone hyllyineen parvekkeen seinän viereen ja heivata pöytä mäkeen.

coco

Heivaat sen pöydän pois! Teet sellaisen kasvihuoneen joka on kevyt rakenteinen ja helppo purkaa pois jos muutat vaikka tai talven vuoksi!

Hegu

viellä halvempi vaihtoehto on narut katosta kasviin kiinni niin pysyy pystyssä. mahdollisimman alas on kasvit hyvä sijoittaa niin ei tuulikaan pääse liikaa tuhoja tekemään. Laitoin amppeliin chilin viime vuonna ja löysin sen eräänä tuulisena päivänä alakerran pihasta ihan hajonneena. Hyvä että jonkun muunkin parveke on tuulinen :D