Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - miiksuli

Sivuja: [1]
1
Näyttäis joltain pieneltä kovakuoriaiselta.2
Erikoisuudet / Chili olut
« : Huhtikuu 13, 2018, 09:26:24 ap »
Pyöritelly mielessä erilaisia chili olut juttuja ja pohdin asioita miten saisin chiliä olueeseen ilman sitä jumalaista poltetta. Ensin mietin että jos käyttäisi mietoja chilejä mutta heräs sitten vielä mielenkiintoisempi idea. Mitä jos  käyttisin chilin lehtiä oluessa? Pitäs tietää miten käsitellä noita ja mitkä lajikkeet on turvallista käyttää. Ja mitkä on ne miedot maukkaat lajit mitä voisi myös käyttää. Maut on tässä myös tärkeät.

3
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Miiksun kausi 2017
« : Joulukuu 11, 2016, 13:16:02 ip »
Tästä se lähtee taas. Edellisestä kaudesta jäi käteen yksi pasilla bajio (loput nirhasin) ja kaksi bhut jolokiaa jotka tiputti isoimmat lehdet ja jätti haalistuneita keltaisia lehtiä. Nyt bhutit alkanut heräilemään ja uusia tumman vihreitä lehtiä ja haaroja pukkaa. Uusia lajikkeitakin laitoin itämään torstaina muun muassa; scotch bonnet, pimenta da neyde, rocoto peru bitdumi, cgn 21500, goat's weed, big jim.


4
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Miiksun aloitus 2016
« : Kesäkuu 10, 2016, 21:27:46 ip »
Katsotaan mitä tästä tulee. Pistin ensin ihan mietoja chilejä tulemaan, Pasilla Bajiota. Lämpötila laski kun pistin chilit kasvamaan ulos ja alko tulla myrskyjä mutta onneksi ehti olla ulkona useamman päivän ennen ensimmäisiä kosketuksia todellisuuteen.

Tälläsestä tuli lähdettyä. Yhdellä 6W (oikeita watteja) LED lampulla.


Parantelin viritystä. Taimet neljän 6W LED lampun voimin Albert (IKEA) hyllyssä pelastuspeitteen kanssa. Varjostimina toimii IKEAn KVART.


Yksittäistä tilannepäivitystä


Noin kuukauden vanhoja


Nyt ollut ulkona noin viikon vain parhaimmat. Loput annoin pois. 5,5 viikkoa vanhoja.


5
Mitäs karvaisia lehtien omaavia lajikkeita löytys jota olisi helposti saatavilla? Myös marjojen värit kuten violetti, valkoinen, vihreä näyttää hyvältä omaan silmään. Aikamoisia vaatimuksia mutta ei nyt kaikkien palasten pidä loksahtaa paikoilleen. Maukkaus on myös oleellinen asia. Apuja siis kaivataan josko jotain löytys ensi vuoden kasvatukseen :)

Ps. Inhoan pieniä marjoja.

Sivuja: [1]