toukokuu 13, 2024, 03:45:17 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - 11-13

1
Tuossa olisi puoli sangollista valmista Fantasya. Tuoreena jääkaapissa tuo on paras, mutta tuskin saan pidettyä fressinä kovin kauaa jääkaapissa ja sangollinen varmaan vielä kypsymässäkin.

Kuivattuna jauheena tuo on vähäisen poltteen takia varmaan aika turhaa tavaraa. Sellaisenaan pakastettuna ei varmaankaan säilytä ominaisuuksiaan kovin hyvin.

Mitä ihmettä noille oikein tekisi?

Jos ne kumminkin jauhaisi ja sekoittaisi sitten jonkin tulisemman vaikka Lemon Dropin kanssa ja laittaisi pipurimyllyyn kuivattuna.

Onko mitään järkeviä ehdotuksia. Etikka hommat ja oikeestaan kaikki muukin on jäänyt vähän vähemmälle kun yleensä tulisemmat vaan kuivaan ja rouheena ääntä kohti.
2
Kodin mausteinen kokkaus / Tulinen kalkkuna?
tammikuu 25, 2013, 18:08:53 ip
Jahas, minä se täällä taas tyhymiä kyselen kun ei itsellä mitään käryä asiasta.

Eli ostin Lidlin kalkkunan 12€ kun joulun ylijääneitä puoli ilmaiseks jakavat. Lueskelin ohjeita ja aika perus kauraa näyttää olevan suolan ja pippurin sivelyt ennen paistoa.

Itsellä on Korealaista chilitahnaa jäänyt tuon tulisen kanan kokkailusta. Se ei mielestäni mitään tappo kamaa ole, vahvaa kylläkin. Mitähän siitä seurais jos yrittäis sitä sivellä nahan alle ja sisuksiin. Täytemössöt meinasin skipata ja tehdä kaveriksi vain salaattia ja riisiä ja varmaan jonkin kastikkeen.

Mitäs raati veikkaa saanko usean tunnin paiston jälkeen kipata roskiin vai tuleeko syömäkelpoista tulista kalkkunaa?

En ole ikinä edes tehnyt aiemmin kalkkunaa. Vissiin pariin kertaan olis hyvä sivellä voisulalla välissä.
3
Tämä osio varmaankin enempi valmiille resepteille, mutta tuleehan tästäkin sellainen jos joku vaan sen osaa tähän rustata. Eli osaako joku kertoa reseptin tälle vallan mainiolle kanaruualle. Itse olen tätä maailmalla pariin kertaan saanut, mutta en muista muuta kun että kana oli tulinen ja paljon oli vihanneksia mukana.

Yritin googlata, mutta suomeksi en löydä ja kielipää ei riitä muuhun. Eli jos joku osaa tämän mainion Korelaisen tulisen kanan reseptin, niin mielelläni tuota ensi viikonlopuksi tekisin.