Hyvä kävijä, Ota rento asento ja sukella Chilien maistuvaan maailmaan!Foorumilta löydät maailman laajimman tietopaketin lähtien chilin kotikasvatuksesta päätyen chilin jalostamiseen upeiksi ruoiksi ja mausteiksi. Tervetuloa!
Onko tää jokin yllätys ??Jos jostain tuotteesta jää suuhun polte, niin heti huudetaan suu vaahdossa ja uhataan oikeudella.Oikeasti tulista ja maukasta tuotetta saa vaan itse tekemällä ..ja vielä terveellisempää kuin nuo kaupan lisäainevalmisteet.
Onko tää jokin yllätys ??Jos jostain tuotteesta jää suuhun polte, niin heti huudetaan suu vaahdossa ja uhataan oikeudella.
Suomi on niin pieni markkina-alue, ettei Suomen chilipäille kannata tehdä isolla volyymilla oikeesti tulista. Jos tavis ei sitä syö, ni ei mene kaupaksi, jolloin sitä ei kannata tehdä. Siksi nuo perinteisten sipsifirmojen tuotteet on vaan muka-tulisia. Sama se on kaikessa teollisessa ruoassa. Valmistajat ovat kuitenkin huomanneet, että chili on in, olihan se vuoden vihanneskin, niin on kiva markkinoida chilin kuvilla ja sillä muka-tulisuudella.
Juuri näin. Yhtä asiaa en vaan kuitenkaan millään ymmärrä... Mikä saa ihmiset ostamaan double hot chili sipsejä, kun kerta kuitenkin valittaisivat siitä, jos se olisi oikeasti tulista? Onko tää nyt joku hesasta lähtösin oleva buumi, jossa syödään chiliä kun se on nyt niin 'in' tai se on jotenkin 'fiiniä'? Vähän niinkun tää viini ja juusto -kulttuuri...