Kirjoittaja Aihe: Pube-omenahillo  (Luettu 12282 kertaa)

Poissa MRgreen

  • Chiliyhdistyksen hallitus
  • Tabasco
  • *****
  • Viestejä: 384
  • Hurahtanut
    • Profiili
Pube-omenahillo
« : Elokuu 23, 2016, 18:33:24 ip »
Valkeakuulaita
Hillosokeria
Vettä
Manzano Orangeja tms. pubeja

Sauvasekoita rocotot vesitilkan kera liemeksi. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Laita vaikka vähän pienemmiksi siivuiksi niin mähmääntyy paremmin. Pistä pienen vesimäärän kanssa omenat pataan kiehumaan kovalle lämmölle n. 10 min, sitten hiljaksiin hämmennellen hillosokerin kanssa itseä tyydyttävän ajan. Iske chililiemi mukaan ja hämmentele vähän lisää. Sitten purkitus, jäähdytys ja nauttiminen!

 :thumbup: :-X
Varoitus, sisältää mainoksen: ”Liity nyt Chiliyhdistykseen, saat liittymislahjaksi viiden lajikkeen siemeniä ja 2 uusinta Chilin poltteessa-lehden numeroa sekä flyereitä ystävien ja kylänmiesten ihmeteltäväksi”.

Poissa Jame

  • Chiliyhdistyksen jäsen
  • Goat's Weed
  • ****
  • Viestejä: 859
    • Profiili
Vs: Pube-omenahillo
« Vastaus #1 : Elokuu 23, 2016, 21:41:40 ip »
Valkeakuulaita
Hillosokeria
Vettä
Manzano Orangeja tms. pubeja

Sauvasekoita rocotot vesitilkan kera liemeksi. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Laita vaikka vähän pienemmiksi siivuiksi niin mähmääntyy paremmin. Pistä pienen vesimäärän kanssa omenat pataan kiehumaan kovalle lämmölle n. 10 min, sitten hiljaksiin hämmennellen hillosokerin kanssa itseä tyydyttävän ajan. Iske chililiemi mukaan ja hämmentele vähän lisää. Sitten purkitus, jäähdytys ja nauttiminen!

 :thumbup: :-X

Tein kanssa viikonloppuna chili-omppuhilloa. En käyttänyt pubeja vaan viimevuotista kuivattua Fataliita. Ja kun olin puolet hillosta purkittanut niin loppukattilallinen tuli vielä maustettua reilulla määrällä kanelia. Hyvää siitäkin tuli.
Failure is simply the opportunity to begin again - this time more intelligently.