Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - NPhoBiaz

Sivuja: [1] 2 3 ... 137
1
Muut kuin paprikakasvit / Vs: Muu-Siemenketjukirje IV (Muut kuin chilit)
« : Marraskuu 26, 2018, 13:52:07 ip »
Olisi kyllä kiinnostusta ottaa kirje huollettavakseni =) jokusen siemenkirjeen olen jo kasannut ja kierrättänyt, tosin eri foorumilla, mutta pääperiaate sama, kasvit vaan eriä.

Sopii minun puolestani. :thumbup:
Whili varmasti ohjeistaa tarvittavat asiat yksityisviesteillä. Laita minulle yv:llä yhteystietosi, niin lähetän kirjeen sinulle. :)

2
Villit chilit ja chilien tiede / Vs: Projekti: Hainan Yellow Lantern
« : Marraskuu 21, 2018, 05:54:37 ap »
Näköjään Fassen siemenkaupassa on H.Y.L.:n siemeniä.

Hienoa!
Jos Fasse-setä onnistuu pitämään lajikkeen puhtaana, on ihmisillä jatkossakin mahdollisuus saada näitä käsiinsä milloin vain. Siemenmyynti olisi ollutkin aivan mahdoton urakka yhdistyksen ylläpidettäväksi. :)

3
Muut kuin paprikakasvit / Vs: Muu-Siemenketjukirje IV (Muut kuin chilit)
« : Marraskuu 20, 2018, 13:32:07 ip »
Kyllä kirje liikkeelle saadaan, kun vaan löytyy luotettava ylläpitäjä. Whili kirjettä tuskin enää ottaa, ja itsellä ei aika riitä vauva-arjen myötä oikein mihinkään.

4
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Liiga 2018-19
« : Lokakuu 08, 2018, 23:22:07 ip »
Hommahan on jo taputeltu tältä kauelta...siis kärpät ;D ;D ;D

Eiköhän se lappalaisten hymy saada vielä hyytymään kun oikeat pelit lähestyy. ;)

5
Villit chilit ja chilien tiede / Vs: Projekti: Hainan Yellow Lantern
« : Elokuu 06, 2018, 08:17:50 ap »
Lajikepuhtaita Hainan Yellow Lanternin siemeniä saa kohtapuoliin taas Chiliyhdistyksen kautta! :) Eli ensi vuodelle siemenien saanti on taattu niille, ketkä sitä haluavat kasvattaa. Sehän tämän projektin ideana oli.  8)

6
Villit chilit ja chilien tiede / Vs: Projekti: Hainan Yellow Lantern
« : Kesäkuu 11, 2018, 23:43:56 ip »
Pitäisiköhän ensi vuonna kuitenkin idättää se peitattu siemen, ehkäpä kasvaisi paremmalla menestyksellä.

Älä suotta. Mikäli tänä kesänä tuo ei lähde kunnolla kasvuun, niin laita mulle viestiä. Postitan uudet siemenet toisesta erästä. :)

7
juu, omituinen on tämä sääntö.
Kummallinen ajatus myös tuo "Menneisyydessä on tullut kasvatustarvikkeita ostoon tai myyntiin sellaisilta henkilöiltä, joiden on epäilty tai tiedetty kasvattavan jotain chiliä vahvempaa". Eli jos myyt ruukkuja täällä, niin se estetään jos olet kasvattanut (jonkun mielestä olet kasvattanut) jotain muutakin !??
huh

Asia ei luonnollisesti ole noin suoraviivainen, ja responsiivisuuden nimissä totean, että asia on käyty läpi ylläpidon keskuudessa useaan otteeseen. Jokaisella kerralla on tultu siihen tulokseen, että Torin nykyinen formaatti palvelee foorumin käyttäjiä parhaiten.

8
CHILIFEST FINLAND / Vs: Milloin on chilifest 2018 vai onko
« : Kesäkuu 05, 2018, 22:31:09 ip »
Mediatiedote 23.3.2018:

CHILIFEST FINLAND JÄÄ TAUOLLE TAMPEREEN FESTIVAALIKESÄSTÄ

Suuren suosion saavuttanut Chilifest Finland jää pois Tampereen festivaalikesästä 2018, ja sen myötä vielä määrittelemättömän mittaiselle luovalle tauolle. Tapahtuman järjestäjätiimistä kerrotaan, että muiden projektien ja onnellisten perhetapahtumien johdosta avainhenkilöiden resurssit eivät tällä hetkellä riitä laadukkaan tapahtuman järjestämiseen. Kokonaan festivaalia ei suinkaan haudata, mutta nyt on aika miettiä myös uusia suuntia festivaalin tulevaisuuden varalle sekä etsiä tiimiin uusia tekijöitä ja kumppaneita.

Chilifest Finlandin väki kiittää lämpimästi kaikkia kävijöitä, näytteilleasettajia sekä yhteistyökumppaneita menneistä vuosista, hengähtää hetken ja suuntaa katseet kohti tulevaa.

Kiitos!

9
Hei soulman. :)

Vaikka kuinka haluaisin säilyttää kasvatustarvikeilmoituksesi, on kaikkien kohdalla vallittava samat säännöt, jottei käyttäjien välille synny eriarvoisuutta.

Tori on olemassa nimenomaan palvellakseen chilinkasvattajien etuja. Kuten viestissäsi mainitsit, tämä on parhaita paikkoja myydä ja ostaa kasvatustarvikkeita harrastajien välillä. Juuri kyseisten sääntöjen ansiosta tämä on sellaisena pysynyt, ja pysyy jatkossakin. Säännöillä pyritään viestien määrän ja sisällön perusteella profiloimaan myyjä chiliharrastajaksi, ja näin ollen kaikki mainitsemasi "hörhöt" eivät ole Torilla tekemässä kauppaa. Tämä on käyttäjien etu, sekä foorumin hyvää mainetta ylläpitävä tekijä.

Kuten myös aiemmin tässä ketjussa on mainittu, niin sanotut "hit n' run"-ilmoitukset ovat olleet vuosien varrella ongelma. Foorumille on rekisteröity kertaluontoisen ilmoituksen takia, jonka jälkeen foorumille ei koskaan palata kirjoittelemaan. Tämä kerryttää paljon "kuolleita" tilejä, joiden määrä on aiemminkin karannut käsistä.

Haluan mainita vielä yhden asian. Foorumille aktiivisesti kirjoittelevat tunnistavat helposti toisensa, sekä myös vähemmän aktiiviset käyttäjät. Foorumilla kirjoittelevan henkilön on huomattavasti helpompi saada tarvikkeensa myytyä, sillä käyttäjien välinen luottamus ja asiallisen ihmisen maine vaikuttavat voimakkaasti kaupantekoon positiivisella tavalla.

Toivottavasti sain asian ilmaistua niin, etteivät säännöt tunnu enää kohtuuttomilta. :) Ne on vuosien varrella päätetty perustuen kokemukseen sekä Torin historiaan. Sääntöjen tarkoitus on palvella käyttäjiä, ei tehdä kiusaa. Pahoittelen myynti-ilmoituksesi poiston johdosta.

10
Villit chilit ja chilien tiede / Vs: Projekti: Hainan Yellow Lantern
« : Toukokuu 08, 2018, 11:16:53 ap »
Vähän kitkerä. Ei yhtään makea. Tuttu "habaneron" maku. Yllättävän tulinen: Koin hetkellisen hallinnan menettämisen pelon, mutta selvisin puhisemalla viisi minuuttia, ja söin makkarani ilman chiliä ....  ??? Herkullinen, hedelmäinen ja HAH!

Tuo on jokseenkin hassun muotoinenkin yksilö, eikä kuvauksesi vastaa omia kokemuksiani maun suhteen. ??? En tiedä mitkä kypsymisolosuhteet on olleet, mutta väittäisin että kesällä kunnolla auringossa kypsyneiden maku on eri. Tutusta Habaneron mausta tuon pitäisi ainakin hieman poiketa, sillä on ominainen makunsa. Potkuahan tuossa kyllä piisaa. :D

11
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Liiga 2017-18
« : Huhtikuu 26, 2018, 21:25:07 ip »
Onneksi olkoon Kärpille, ansaittu mestaruus. :) Päästiin liian myöhään sarjaan mukaan, eikä homma loppupeleissä paljosta kiinni jäänyt. Ensi kaudella uudestaan. 8)

12
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Liiga 2017-18
« : Huhtikuu 24, 2018, 20:56:31 ip »
Kyllä tästä vielä pelit aikaseks saadaan, kaikesta uhosta huolimatta. ::)

13
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Whiljeskellen vuosi 2018
« : Huhtikuu 17, 2018, 08:42:40 ap »
Alkoi hieman myöhään tomaattikausi, mutta ensimmäiset sirkat näkyvissä.
Onko ylimääräsiä??
Osa meni eilen lautalle, jos kaikki itää niin löytyy.
Ja saahan noista "varkaista" nopeasti kloonikasveja  :D

Mää jään kärkkyyn  8)

14
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Whiljeskellen vuosi 2018
« : Huhtikuu 17, 2018, 07:18:57 ap »
Alkoi hieman myöhään tomaattikausi, mutta ensimmäiset sirkat näkyvissä.

Onko ylimääräsiä??

15
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Liiga 2017-18
« : Huhtikuu 09, 2018, 23:10:08 ip »
Turkulaiset hiljennetty. 8)

16
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Avaruussmurffi täällä päivää
« : Maaliskuu 17, 2018, 21:47:52 ip »
Tervetuloa!

Sen verran kehotan kiinnittämään 3D-printtauksessa huomiota, että kuinka suuren voiman veden (tai kasvin) paino aiheuttaa printattuihin osiin. Ne eivät kaikkea kestä, etenkään jos asetukset eivät ole kohdillaan. :) Vesiviljelyssä käy äkkiä vahinko, kun kaikki vesi tulee kerralla ulos. Toivotan menestyksekkäitä kokeiluja ja satoisaa kautta!

17
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Whiljeskellen vuosi 2018
« : Maaliskuu 15, 2018, 23:20:38 ip »
En ehdi katsoa tomaattilajikkeita läpi, kohta pitää kiiruhtaa lentokentälle. 10 päivää Espanjassa tekee ihan hyvää tähän väliin.  8)

18
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Whiljeskellen vuosi 2018
« : Maaliskuu 15, 2018, 07:38:40 ap »
Kesä on illuusio neljästä vuodenajasta. Oikeasti meillä on vaan syksy ja talvi. :D
Mitä tomaatteja?
Huolestuttaa toi alati vähenevä chilien määrä sulla... :-\

19
Muut kuin paprikakasvit / Vs: Muu-Siemenketjukirje IV (Muut kuin chilit)
« : Maaliskuu 13, 2018, 23:01:04 ip »
Muu-siemenketjukirje on rantautunut meikäläiselle. Sain Mirkan kiinni joskus viime vuonna ja pyysin lähettämään sen minulle, nyt se viimein tuli. Miten jatketaan tämän kanssa?

20
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mikä tänään naurattaa.
« : Maaliskuu 12, 2018, 07:10:09 ap »
Kuka muistaa Rubikin kuution?
Nyt ei tarvitse sitäkään veivata käsin ...

https://youtu.be/nt00QzKuNVY

Mä taisin sen joskus ratkaista parissa tunnissa  ???

PS. Yritin apinoida NoPhoBiasin viestistä tuota upostuskoodia Youtube-videolle, muttei onnistu ... Höh: Miksei täällä ole työkalua: Upota YouTube ..  >:(

Siinä on hieno konenäön tuotos.
Html-koodin upottaminen sivulle on selvä turvallisuusriski, jonka johdosta vain ylläpito voi näin tehdä. Youtube-soitin on iframena lisätty.

Sivuja: [1] 2 3 ... 137