Äänestys

Kaikki mitä irtoaa
3 (33.3%)
Ei -hitto- riitä millään- otan velkaa
0 (0%)
Chilinkasvatus tuottaa elantoni
0 (0%)
Ei mitään väliä!
2 (22.2%)
Sain muijalta juuri vitosen ...
4 (44.4%)

Äänestäjiä yhteensä: 7

Kirjoittaja Aihe: Raha!  (Luettu 5904 kertaa)

Poissa sorrii

  • 7pot
  • *****
  • Viestejä: 4548
  • Ennen kaikki muu oli paremmin ...
    • Profiili
Raha!
« : Toukokuu 02, 2018, 13:02:01 ip »
Kuulin juuri radiossa suuren viisauden [Jaajo Linnonmaa  :D]: Jos ei kaikki rahasi mene harrastukseen, niin sinulla on väärä harrastus!

Oon itse miettinyt välillä omaa mielenterveyttäni, kun rahat tosiaan aina menevät johonkin harrastukseen melkein täysin. Ennen meni kaikki kapakoihin ja vähän tupakoihin - ei sentään naisiin; Sitten aloin harrastella tietokoneita ja siihen sitten meni kaikki; Kun aloin kasvatella chilejä, niin ekan kauden saldo oli 600€ ja satoa 300g; Viime kesänä taisi mennä ~1800€ jos ei huomioida ympärivuotisia sähkölaskuja jossa chililisää ~30€/kk ... Hullun hommaa, vai onko ....  ???

Nythän huolestuttaa että tuli ostettua auto [14000€] jota saatan käyttää muuhunkin kuin chilien kuskaamiseen mökille ja kasvatusmateriaalien shoppailuun. Peräkärryäkään en ole juuri vielä käyttänyt chilihommiin, mutta ostin sen sentään saadakseni kuskattua kasvihuoneen paketit ja soraa perustuksiin, kun mökkitiellä oli painorajoitus koko kesän ...  8) 8) 8)

Lämppuihin ei tänä vuonna ole mennyt kuin ~200€ ja sain sentään myymällä vanhemman 120€ ...

Sanoisin siis että varsinainen chilibudjetti on muutaman satasen vuodessa, mutta auto, peräkärry ja oikeastaan koko kesämökki, jonka otin perintönä 80000€ sijasta palvelevat paljolti tätä harrastusta. Kaikki menee  :o ..ja on hyvä mieli  8) 8) 8)
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`