maaliskuu 19, 2024, 08:46:34 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Hesburger

Aloittaja Aji Inferno, huhtikuu 27, 2015, 10:56:27 ap

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

Vinkiksi: lähinnä Turun seudulla myytävä hesen kebabtortilla on sekä oikein maukas, että jopa ihan mukavasti potkiva! Millähän ilveellä tuon saisi esim. hesan seudullekin myyntiin?

Chilivarvas

Kuulostaa hyvältä. Eiköhän tällä voisi lähteä liikenteeseen: http://www.hesburger.fi/palaute/

Hegezi

Vannomaan en mene mutta kaupoilla käydessäni taisin tuon spotata myös Kuopion keskustan Hesestä, jos jotakuta täällä päin kiinnostaa.

Aji Inferno

Laitoin taas kerran palautetta, mutta sitä pitäisi kai tulla monelta muultakin, jotta uskoisivat...

Aji Inferno

Nyt on sitten niin, että kampanjatuote Srirachapurilainen on yllättävän asiallinen kaloripommi. Maukas ja jopa ihan havaittavasti lämmittäväkin.

ottulo

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - toukokuu 22, 2015, 12:14:47 ip
Nyt on sitten niin, että kampanjatuote Srirachapurilainen on yllättävän asiallinen kaloripommi. Maukas ja jopa ihan havaittavasti lämmittäväkin.


Kävin tänään kokeilemassa. Olis mun mielestä saanut olla vähän lisää täytettä, jotenkin vaikutti turhan pannukakulta (tai sit oon syönyt liikaa kerroshampurilaisia). Lämpöä oli vähän, mutta tietysti lisääkin olis saanut olla. Maku ok, ei mitenkään harvinaisen hyvä, mutta kyllähän noita söis ihan vapaaehtoisesti.

ChIlIDoG

Tänään meinasin syödä tuon, kunnes myyjä kertoi että meillä ei nyt ole tuota sriracha kastiketta että joudumme korvaamaan sen normi ketsupilla :o hehe juu söin sitten kerroshampurilaisen. :D

chilifellow

Ihan kelpo purilainen tuo schirachaburger. Vai miten se nyt kirjoitettiin.
Lisää potkua vaan Hesen burgereihin. 😋
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

Aji Inferno

Hesen Hottikset bongattu ja kokeiltu. Jättivät vähän ristiriitaisia tunnelmia. Positiivista on se, että chilissä ei ole säästelty liikaa - potkua on varmasti tarpeeksi aiheuttamaan taas kerran Tauno Tampion ja aina happaman näköisen vaimonsa Tyynen loputtomat valitukset heselle mallia "ei tällaista voi suomalainen syödä!". :D  Itse hampurilainen sitten taas on vähän ehkä mitäänsanomaton niin normaali- kuin tuplaversionakin. Ei missään nimessä huono lajissaan, paremminkin päinvastoin, mutta silti sitä miettii, voisiko tuollaisiin erikoistuotteisiin laittaa hivenen isomman hintalapun ja vastaavasti vaikka paremman pihvin, sämpylän tai jotain. Nyt tulos on hyvässä ja pahassa lähinnä "hesen kerroshampurilainen, jossa on asennetta". Mutta toivottavasti jengi ostaa, jotta tekevät jatkossakin näitä.

PP

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - kesäkuu 15, 2016, 13:44:03 ip
Ei missään nimessä huono lajissaan, paremminkin päinvastoin, mutta silti sitä miettii, voisiko tuollaisiin erikoistuotteisiin laittaa hivenen isomman hintalapun ja vastaavasti vaikka paremman pihvin, sämpylän tai jotain.


Ei varmaan voi, koska logistiikan takia pihvin pitää olla pakastettu ja sämpylän hyvin säilyvä.

tp.teppet

hivenen isompi hintahan siinä jo on. Ehkä odotukset nousi liian korkealle mutta pettymys tuo tupla hottis oli. Ihan jees mutta potkua ja makua voisi olla enempi. 8,5 € ateria eli kalliimpi kuin kerros ja erona se että sämpylä välistä pois ja jallua sekä chilimajo väliin. Aika mitään sanomaton oli kyllä mutta suunta sentään jo parempi :)

Ja kyllähän esim mäkkärin erikoisuudet yleensä saavat paremmat pihvit tai sämpylät verratuna vakio tekeleisiin. Saa pakastettunakin parempaa. Tulee vaan halvemmaksi ja helpompi järjestää samat sämpylät ja pihvit etc kaikkiin.

PP

Lainaus käyttäjältä: tp.teppet - kesäkuu 15, 2016, 22:54:15 ip
Ja kyllähän esim mäkkärin erikoisuudet yleensä saavat paremmat pihvit tai sämpylät verratuna vakio tekeleisiin. Saa pakastettunakin parempaa. Tulee vaan halvemmaksi ja helpompi järjestää samat sämpylät ja pihvit etc kaikkiin.


Söin eilen Mäkkärin BBQ Smokehousen. En sanoisi, että ainakaan se on parempi kuin Hesen erikoisuudet keskimäärin. Ei tietoakaan savusta, kuiva pulla (joskin erilainen kuin muissa) ja normipihvi. Jos menen Mäkki/Hese-linjalla, suosin yleensä Mäkkiä, koska halvempaa eikä tuotteet ui majoneesissa.

tp.teppet

Lainaus käyttäjältä: PP - kesäkuu 16, 2016, 00:11:26 ap
Lainaus käyttäjältä: tp.teppet - kesäkuu 15, 2016, 22:54:15 ip
Ja kyllähän esim mäkkärin erikoisuudet yleensä saavat paremmat pihvit tai sämpylät verratuna vakio tekeleisiin. Saa pakastettunakin parempaa. Tulee vaan halvemmaksi ja helpompi järjestää samat sämpylät ja pihvit etc kaikkiin.


Söin eilen Mäkkärin BBQ Smokehousen. En sanoisi, että ainakaan se on parempi kuin Hesen erikoisuudet keskimäärin. Ei tietoakaan savusta, kuiva pulla (joskin erilainen kuin muissa) ja normipihvi. Jos menen Mäkki/Hese-linjalla, suosin yleensä Mäkkiä, koska halvempaa eikä tuotteet ui majoneesissa.

paljon mahdollista että on muuttunut linja. Ei ole varmaan 2-3 vuoteen tullut mäkissä käytyä. Muistikuvat vaan joistakin erikoisuuksista jotka vain hiukan kalliimpia ja joissa isompi rouheampi sämpylä ja/tai pihvi. siihen vielä erikoisempi kastike tai majo ja hintaa vähemmän kuin hesen erikoisuuksilla. Täällä kajaanin korvessa ei mäkkiä ole ja ainoat hamppari paikat on heset ja pari grilliä. Burger king on vielä suomessa testaamatta. Jenkeissä siellä oli kyllä hyvät mätöt ja kunnon erikoisuudet.

Aji Inferno

Mäkkärillä ei mene Suomessa kovin hyvin. Hese jyrää. Osin aiheestakin. Harmi vain se, että heseä ohjaa puhtaasti tavistampioiden keskivertomaku. Bisnesihmisten linja. Eivät vain ole hoksanneet sitä, että esim, meissä chiliväessä olisi heille iso ja uskollinen käyttäjäkunta. Tauno ja Tyyne Tampio tuttavapiireineen toki taistelevat meitä vastaan loppuun saakka, koska heidän maailmassaan ei ole chiliä, tulisuutta tai ylipäätään mitään, mikä muuttaisi suomalaista ruokakulttuuria. Mutta se muuttuu. Me muutamme sitä. :)

tp.teppet

mäkillä menee huonosti maailmanlaajuisesti hyvästä syystäkin. Hyvä että meillä kotimainen pärjää, voisivat vain olla rohkeampia ja käyttää enemmän mielikuvitusta. Pisnes on pisnestä ja sanelee pitkälti ehdot. ja hyvä etteivät mitään todella tulista laittaneetkaan vaan tuolaisen kompromissin, poltetta löytyy mutta tuskin ummikkojakaan pelottelee pois. Eli saavat hyödynnettyä chili buumin mikä on menossa, ja vie asioita jo parempaan suuntaan että tällaisia ja tulisempia tulisi ihan pysyvästi valikoimiin. Täällä kajaanissa aika epätoivoista saada mistään mitään tulista ruokaa täällä kun ei ole totuttu eikä ole harrastajia.

Mikään ei kyllä ole niin rasittavaa kuin Tauno ja Tyyne Tampio jotka valittaa kaikesta. Yks tuttu nainen aikoinaan kun reissattiin jyväskylässä ja käytiin ravintolassa, otti pihvin chilisuklaa kastikkeella tai jtn sinne päin. Meinasin hiukan hermostua kun heti alkoi kitinä että kastikkeessa on chiliä ja sen huomaa... Siis annoksen nimessä on chili ja valitetaan siitä että on chiliä, asia mitä en voi suomalaisista koskaan ymmärtää.

ChIlIDoG

Itse testasin myös tuon mäkkärin smokehousen. Vähän sellanen nojoo fiilis jäi. Eli palaan takaisin suosimaan Scanburgeria ja muita pieniä grillejä. Massa-mättö-ketjupaikat ei vaan oo mun juttu. :)

Trioniska

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - kesäkuu 16, 2016, 02:09:46 ap
Mäkkärillä ei mene Suomessa kovin hyvin. Hese jyrää. Osin aiheestakin. Harmi vain se, että heseä ohjaa puhtaasti tavistampioiden keskivertomaku. Bisnesihmisten linja. Eivät vain ole hoksanneet sitä, että esim, meissä chiliväessä olisi heille iso ja uskollinen käyttäjäkunta. Tauno ja Tyyne Tampio tuttavapiireineen toki taistelevat meitä vastaan loppuun saakka, koska heidän maailmassaan ei ole chiliä, tulisuutta tai ylipäätään mitään, mikä muuttaisi suomalaista ruokakulttuuria. Mutta se muuttuu. Me muutamme sitä. :)


Onhan mäkillä joskus ollut niitä chili settejään (muistaakseni) ja taitaa Hesellä nyt olla myös yksi menossa "hottis" setti pyörimässä.

Aikoinaan aiheutti kun muuttivat chilidippinsä tuohon makeaan shittiinsä alkuperäisestä mukavasta dipistä (mäkki).

Gluteenitonta kun joutuu nakertamaan niin Hesen 1 annettu hampurilainen (lukitulla kalliimmalla hinnallaan + ilman raneja kun keitinöljy sama friteeratuilla tuotteilla) ja burgerkingin nolla + muiden grillien olematon tarjonta rajoitta mc:n pulliin (vaihtoivat sämpylät vieläkin mauttomampiin kuin aiemmin)

Pahoittelut avautumisesta mutta sattui sopivaan väliin ;)
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

Aji Inferno

Näiden isojen ketjujen surullinen puoli on siinä, että niitä taloudellisesti todella kiinnostavat vain Tauno ja Tyyne Tampiot. Jotka puolestaan sydämestään inhoaisivat meikäläisiä. Tekee niille vaikeaksi lanseerata tuotteita meille chilipäille.

Sitä itse ajatelee näin, että "pysykää, helvetti, kaukana kaikesta chiliin ja tulisuuteen liittyvästä ja syökää sitä tuttua pullamössöänne - ja antakaa meidän puolestaan saada oman makumme mausteisia, tulisia tuotteita!" Mutta kun ei. Tampion perheen on aivan pakko maistaa asioita, joita he eivät siedä - ja sitten itkeä siitä valmistajille ja kaupoille. :(

Onko tämä reilua kritiikkiä? Ei varmasti ole. "Tampiot" ovat aivan tavallisia suomalaisia. Enemmistöä meistä. Eivät he halua ruokakulttuuriimme muutosta. He ovat aivan tyytyväisiä jokakesäisiin mökkiaterioihinsa, joissa ei ole chilistä aavistustakaan. Ei heitä kiinnosta kiinalainen, intialainen tai meksikolainen kokkaus. Ei paskan vertaa. Ja se on ok.

En halua pakottaa "Tampioita" syömään tulista, jos ja kun nämä eivät niin halua tehdä. Mutten halua myöskään noiden tyyppien rajoittavan aidosti mausteisten ja tulisten ruokien yms. saatavuutta vain siksi, etteivät he itse niistä pidä. Suomi on nyt chilimaa, kuten Unkari. :)

Wolfman

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - kesäkuu 17, 2016, 01:14:50 ap
Tampion perheen on aivan pakko maistaa asioita, joita he eivät siedä - ja sitten itkeä siitä valmistajille ja kaupoille. :(


Tuo on monesti oikeasti ongelma. Tai kumpi tuossa on ongelma, ne tampiot vai se valmistaja joka tuollaisten valituksen takia poistaa ne tuliset valikoimista (tai loiventaa ne tulettomiksi). Itseään saavat tampiot syyttää jos maistavat tuotetta joka on selvästi merkitty tuliseksi, turha niistä on inistä. Toki eriasia jos valmistaja mokaa eikä merkitse tuotetta selkeästi tuliseksi....

tp.teppet

vaikeuttaahan sekin että kun ei selvää standardia ole yleisesti käytössä tulisuudesta. Monessa paikassa vain joku 1-3 chiliä tai pääkalloa jne. ja yhden paikan tulinen on toisen mieto jne. Siinä sitten monet hermostuvat kun ovat halunneet "tulista" ja saavat jotakin missä onkin oikeasti potkua. Haastava ongelma kun jollekin sopiva on toiselle syömäkelvotonta laavaa ja tuskin on tulossa ravintoloiden välille selviä standardeja tulisuuden suhteen. Onpahan sitä itselläkin vieraita käynyt jotka vakuuttivat tykkäävänsä kunnolla tulisesta mutta joutuneet katuma päälle ja maitoa pyytämään, ruuasta joka omasta mielestä vain hiukan tulista.