Koska touhu on jo aloitettu ensi vuoden osalta niin pistetään viimeistään nyt hieman tilannepäivitystä ja lajikkeita. Edellisellä kaudella tuli huomattua, että kasvien määrä oli reiluhko ja tila riitti juuri ja juuri. Tulevalla kaudella ei siis ole määrältään tulossa muutoksia, mutta kasvatuksen suhteen aika paljonkin. Ostin vielä toisen minikasvihuoneen lämmitysmatolla tuota idätysvaihetta varten ja käyttänyt niissä kookos- ja turvebrikettejä. Tällä hetkellä kookospriketit näyttäisivät olevan hieman parempia vaikka kasvu riippuukin paljon siemenistä. Kasvatusarsenaali laajeni myös Flo-Gro 500:lla.
Siirryn myös tulevalla kaudella Nutriforten kaksoislannoitteesta tähän yhden purkin simppelimpään ratkaisuun.
Lajikkeita tänä vuonna löytyy:
- Fatalii Gourmet Jigsaw (Flo-Gro 500)
- Douglah Brown 7 Pod (Flo-Gro 500)
- Chilaca
- Aji Cristal
- Bird's Eye Baby Bonsai
- Peach Bhut Jolokia
- Medusa Bonsai (kuolemaisillaan)
- Habanero White Giant
- Aji Fantasy
- Congo Yellow
- Datil
- Brown Large Habanero (kolmas kerta toden sanoo)
- 7 Pod Burgundy
- Rocato
- Fire Flame
- Purira
- Pimenta Diomar
- Pink Habanero
- Trinidad Scorpion Moruga
- Cheiro Roxa
- Peito de Moca
- Bolivian Rainbow (ZenGrow)
- Moruga Yellow (ZenGrow)
Flo-Gro 500:aan pääsi tosiaan edellisellä kaudella kasvatetut Jigsaw ja Douglah. Mullasta siirrettyinä ovat kuitenkin hyvin sopeutuneet... tai ainakin näin voi sanoa kun eivät ole vielä kuolleet. Douglahin siemenet on loppu, joten sormet ja varpaat ristissä toivotaan selviämistä.
Tämä kuva on about kuukauden vanha. Laitoin briketeihin yhden siemenen kutakin lajiketta ja ylimääräisiin sitten vara-siemenen. Itämisprosentti on 90% sillä vain 3 siementä on itämättä (MOLEMMAT Peito de Mocat sekä toinen Pink Habanero).
Kokeilua voi sanoa jotakuinkin onnistuneeksi, sillä chili maistuu ja tuoksuu, mutta polte jäi jostakin syystä pois. Itse viinimestarin kanssa mietittiin, että vaikka chili liukenee hyvin alkoholeihin ja viinaan niin tässä käymisen aikana hiiva saattoi käyttäää kapsaisiinin ravinnokseen. Tämmöstä vastaavaa kokeilua ei tullut bongattua, joten olihan sitä pakko testata
Siirryn myös tulevalla kaudella Nutriforten kaksoislannoitteesta tähän yhden purkin simppelimpään ratkaisuun.
Lajikkeita tänä vuonna löytyy:
- Fatalii Gourmet Jigsaw (Flo-Gro 500)
- Douglah Brown 7 Pod (Flo-Gro 500)
- Chilaca
- Aji Cristal
- Bird's Eye Baby Bonsai
- Peach Bhut Jolokia
- Medusa Bonsai (kuolemaisillaan)
- Habanero White Giant
- Aji Fantasy
- Congo Yellow
- Datil
- Brown Large Habanero (kolmas kerta toden sanoo)
- 7 Pod Burgundy
- Rocato
- Fire Flame
- Purira
- Pimenta Diomar
- Pink Habanero
- Trinidad Scorpion Moruga
- Cheiro Roxa
- Peito de Moca
- Bolivian Rainbow (ZenGrow)
- Moruga Yellow (ZenGrow)
Flo-Gro 500:aan pääsi tosiaan edellisellä kaudella kasvatetut Jigsaw ja Douglah. Mullasta siirrettyinä ovat kuitenkin hyvin sopeutuneet... tai ainakin näin voi sanoa kun eivät ole vielä kuolleet. Douglahin siemenet on loppu, joten sormet ja varpaat ristissä toivotaan selviämistä.
Tämä kuva on about kuukauden vanha. Laitoin briketeihin yhden siemenen kutakin lajiketta ja ylimääräisiin sitten vara-siemenen. Itämisprosentti on 90% sillä vain 3 siementä on itämättä (MOLEMMAT Peito de Mocat sekä toinen Pink Habanero).
Ja viimeisimpänä,
mutta ei suinkaan vähäisimpänä
edellisen kauden
mielenkiintoisin tuote
mutta ei suinkaan vähäisimpänä
edellisen kauden
mielenkiintoisin tuote
Vadelma & Aji Amarillo kotiviini
Kokeilua voi sanoa jotakuinkin onnistuneeksi, sillä chili maistuu ja tuoksuu, mutta polte jäi jostakin syystä pois. Itse viinimestarin kanssa mietittiin, että vaikka chili liukenee hyvin alkoholeihin ja viinaan niin tässä käymisen aikana hiiva saattoi käyttäää kapsaisiinin ravinnokseen. Tämmöstä vastaavaa kokeilua ei tullut bongattua, joten olihan sitä pakko testata