maaliskuu 28, 2024, 10:09:31 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Chilimakkarat

Aloittaja Aji Inferno, toukokuu 21, 2011, 20:12:11 ip

« edellinen - seuraava »

Ryhis

Saksan makkarakeisarin John Lidlin chili-cheddar on nyt maistettu.

Tuomio: Hyvä makkara. Ei maistu chilille, eikä cheddarille.  ;D
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Tunari

Omalta osalta kokemusta:

Hiillosmakkara (Hot Chili)... Tästä ei kukaan liene kommentoinut aikaisemmin...

Ihan perus grillimakkaraa (siiis jauho- sellaista), mukana jotain vihreää ja punaista chilinpalaa...

Elikkäs perus hiillosmakkaran maku, lisänä pieni polte (Jalapenon luokkaa, ei vahvempaa)....
Hinta/laatusuhde ok, tuota pystynevät? syömään muutkin kuin chilipäät...
Mikrotettuna yöks, mutta grillattuna ihan asiaa...

tonttu

Just söin tuossa Saarioisten Chorizo raakamakkaraa..

88% lihaa, mukana nautaa. Ei epämääräsiä aineksia. Sanoo, jotta lempeän tulinen. Ehkä ensimmäinen tuote missä noin lukee, jota voisi sanoakkin, lempeän tuliseksi, ei siis tulinen, mutta vähän on selkärankaa maussa mukana.

Yllättävän hyvä makkara, hyvä salaatti ja dijonia seuraksi, ostan varmasti toisenkin paketin. Paisto aika tosiaan yli 20minuuttia, saa reilusti kypsentää, ennenkuin edes yrittää kovettua rakenne.

Emäntä inhoaa makkaraa, eikä suostu syömään, mutta tuo annos katosi suurella ruokahalulla. Ei kuulemma maistunut yhtään makkaralle. Minusta maistui juuri siltä :)

Ryhis

Chorizo tarkoittaa muuten espanjaksi "roistoa". Rosvomakkaraa?

Onneksi herkun nimi ei ole "cabron".  ;D
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Avon Barksdale

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - kesäkuu 09, 2011, 09:15:49 ap
Chorizo tarkoittaa muuten espanjaksi "roistoa". Rosvomakkaraa?

Onneksi herkun nimi ei ole "cabron".  ;D


Latinalainessa Amerikassa on myös slangisana penikselle. Aamuyön känninen makkaranälkä voi viedä ihan väärille kaduille  :o

Jahvetti

#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Avon Barksdale

Lainaus käyttäjältä: Jahvetti - kesäkuu 09, 2011, 21:07:40 ip
Mistä tiedät?  ;) ;)


Pyysin kuumaa chorizoa, mutta tulikin raakaa makkaraa...

No ei. Espanjan tunnilla taisin asian kuulla.

Ryhis

Uno chorizo caliente por favor - no toca me culo!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Nakki

Mun mielestä noi chilimakkarat on aika perseestä. Kun ei muutenkaan meinaa kunnon makkaraa saada, saati sit ruveta kikkailemaan sinne sekaan jotain homevaarassa olevia chilejä. Makkara on pyhä. Siihen ei saisi koskea.  :'(
Any marriage where the female is allowed to speak and wear clothing is doomed to failure. -Quark-

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Nakki - kesäkuu 15, 2011, 23:11:50 ip
Mun mielestä noi chilimakkarat on aika perseestä. Kun ei muutenkaan meinaa kunnon makkaraa saada, saati sit ruveta kikkailemaan sinne sekaan jotain homevaarassa olevia chilejä. Makkara on pyhä. Siihen ei saisi koskea.  :'(


Chilimagarakin on pyhä! Loppujen lopuksi, onhan maailmalla tehty niitä jo kauan. Chorizot sun muut. Kunnia maukkaille maqqaroille, on niissä sitten chiliä tai ei!  8)

Nakki

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - kesäkuu 16, 2011, 00:01:11 ap
Lainaus käyttäjältä: Nakki - kesäkuu 15, 2011, 23:11:50 ip
Mun mielestä noi chilimakkarat on aika perseestä. Kun ei muutenkaan meinaa kunnon makkaraa saada, saati sit ruveta kikkailemaan sinne sekaan jotain homevaarassa olevia chilejä. Makkara on pyhä. Siihen ei saisi koskea.  :'(


Chilimagarakin on pyhä! Loppujen lopuksi, onhan maailmalla tehty niitä jo kauan. Chorizot sun muut. Kunnia maukkaille maqqaroille, on niissä sitten chiliä tai ei!  8)


Juum, mutkun pitäis löytää ensin sellanen täydellinen makkara ilman chiliäkin, sit kun sen löytäis niin vois aatella sinne jotain jallua sekaan. Oon kait nirso. Mielessä on kyllä kuva minkälainen olis hyvä chilimakkara. Luultavasti siinä olis sellanen Jallusydän keskellä, koko matkalla. Tai sit vaan helevetin tulinen kuori, sisus ennallaan. :)
Any marriage where the female is allowed to speak and wear clothing is doomed to failure. -Quark-

Aji Inferno

kesäkuu 23, 2011, 15:39:33 ip #51 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 24, 2011, 00:35:48 ap käyttäjältä Aji Inferno
Vinkkivinkki: ainakin Ruoholahden K-Citystä löytyi uutta Ridderheim's olutmagaraa mallia "Explosion", mausteena habanero. Ja kyllä, tällä kertaa nimi ei ole ihan hatusta vedetty. Potkii kivasti ja on muutenkin lajissaan hyvää!

Jännää, muuten, miten paljon hinta tietyissä tuotteissa vaihtelee. Tuolla Ridderheimin magarat esim. olivat 1,75 kpl, Tammistossa 2,00 kpl. Siinä alkaa olla prosentuaalisesti jo aikamoinen ero. Turhan suuri. :(  Tammisto on valikoimiltaan hyvä CM, mutta on tuntunut asiaa sen tieteellisemmin tutkimatta aika kalliilta paikalta verrattuna muihin K-kauppoihin, joissa asioin. Ero ei esiinny ainoastaan tällaisissa erikoistuotteissa, vaan myös vaikkapa Euroshopperin ananasviipaleissa, joita nyt ei voi varsinaisesti luonnehtia kalliiksi erikoisruoaksi. Niissä ero oli: 99c vs 1,04 eur. Jälleen prosentuaalisesti aika paljon. Tällaiset hintaerot alkavat jo tuntua lompakossa vuoden mittaan.  ::)

Macex

Sain muuten tietoa tuosta Poppanero makkaran tulisuuden heittelystä. Kuulemma ovat vähän aikaa sitten pienentäneet tulisuutta, että perus teuvo voi sitä edes jotenkin syödä. Mutta kuulemma pystyvät tekemään ihan niin tulista makkaraa, kun asiakas haluaa, mutta menee n.1kk tilauksesta, että saa tuotteen.

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - kesäkuu 23, 2011, 15:39:33 ip
Jännää, muuten, miten paljon hinta tietyissä tuotteissa vaihtelee.
Itse tiedostan saman asia, mutta pitää muistaa myöskin, mistä noita kuluja tulee, mitkä hintoja nostaa!

Kaksi erittäin suurta kuluerää ovat valikoiman laajuus ja toinen on palvelun määrä!
Meillä on yli 30 000 elintarvikeartikkelia, minkä varastoiminen hyllyssä maksaa. Tämä nostaa aina hintoja.

Palvelutiskit ovat myöskin kaupan kannalta erittäin kannattamatonta toimintaa! Jos kaikki kustannukset upotettaisiin tiskillä myytyjen lihojen hintaan, tyssäisi kaupankäynti siihen!

Tämän takia on hienoa, että kauppoja on erilaisten ihmisten erilaisia tarpeita varten!
Toiset arvostavat valikoimaa, toiset hintaa! Toiset palvelua, toisille kelpaa pakattu jne...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Aji Inferno

Niinpä. Ja taas tuli tänään käytettyä aimo summa rahaa Tammistossa erinäiseen hyvään... Anoppiin, Puliveivariin, nagavartaaseen, haisuliin, ... Kyllähän hyvästä palvelusta mielellään maksaa silloin kun siihen vain on varaa. Ja joskus vaikkei olisikaan. ;)  Tiedoksi muuten, Tammistosta saa monenlaista kuivalihaa - erityisen hyvää on afrikkalainen pippuroitu, vaikka hirmuisen kallista onkin. Tulitikkuja ei näkynyt tälläkään kertaa - lienevätkö kaikkialta lopussa..?

Jahvetti

Kuten jossain jo kysyinkin, niin eikös se toisaalta ole hyvä merkki, että tulitikku on aina loppu?

Joku kait vissiin syö sitä, valmistusvolyymit nousee, ja toivottavasti myös kilpailijat kiinnostuu.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Macex - kesäkuu 23, 2011, 16:15:09 ip
Sain muuten tietoa tuosta Poppanero makkaran tulisuuden heittelystä. Kuulemma ovat vähän aikaa sitten pienentäneet tulisuutta, että perus teuvo voi sitä edes jotenkin syödä. Mutta kuulemma pystyvät tekemään ihan niin tulista makkaraa, kun asiakas haluaa, mutta menee n.1kk tilauksesta, että saa tuotteen.


Perhanan perusteuvot...  >:(

Tunari

Paikallisesta lähikaupasta löytynyt pieni erä "Hot Chili Hiillosmakkara"... Normi jauhomakkara lisättynä Jalapenon paloilla... Hinta/Laatusuhde ok, hyvä grillimakkara pienellä polteella...

Macex

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - kesäkuu 24, 2011, 00:36:29 ap
Lainaus käyttäjältä: Macex - kesäkuu 23, 2011, 16:15:09 ip
Sain muuten tietoa tuosta Poppanero makkaran tulisuuden heittelystä. Kuulemma ovat vähän aikaa sitten pienentäneet tulisuutta, että perus teuvo voi sitä edes jotenkin syödä. Mutta kuulemma pystyvät tekemään ihan niin tulista makkaraa, kun asiakas haluaa, mutta menee n.1kk tilauksesta, että saa tuotteen.


Perhanan perusteuvot...  >:(
Vois porukalla tilata Foorumilaisten kesken jonkun erän vähän vahvemmin maistettua, niin saatais kunnon maggarat miehille/naisille.

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

coco

Tossa ois kyllä ideaa. Tuli eilee kyl niin tuhnuja chili makkaroita syötyy ettei tullu kun vihaseks.