maaliskuu 29, 2024, 06:48:07 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

Jarkko T

helmikuu 06, 2010, 12:57:45 ip #460 Viimeisin muokkaus: helmikuu 06, 2010, 13:34:50 ip käyttäjältä Jarkko T
Sori, OT:

LainausChilimaustettuja broiskun koipia


Olisko reseptiä heittää? =) Omat kanan marinointi yritykset on menneet tähän mennessä aina käsille. En saa tulisuutta tarttumaan itse lihaan millään. Blair's Ultra Death kastikkeessakin olen yön yli liottanut, mutta ei mitn tulosta.

E: korjataanpa pikkuisen.. En siis ole tuossa kastikkeessa liottanut, vaan sillä maustanut marinaadia...  ;D

Hombre

Pitää tehdä koipiin viiltoja ja hieroa mausteet kunnolla niihin viiltoihin. Ne kun ei imeydy sen nahan läpi muuten. ;)
"Kun demokratia ja sananvapaus on uhattuna, ne pitää siirtää turvaan. Ja kun niitä ei ole paikalla, voi tehdä kaikenlaista."
R.Repomies

Kilp

Eilistä Thai-wokkia jonka makua rikastin Nagakynsilaukalla ja Iguanan XXX habasoosilla. Kana unohtui liha-altaaseen joten heitin sekaan pakkasesta lihapullia.

Illaksi olisi sitten pyttipannua sekä tortilla- ja habachipsejä dipin kera.

TunturiTiger

Peuran säilykelihaa ruisleivällä ja sahtia. Käykö kateeks? ;D

Pertsa

Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - helmikuu 06, 2010, 20:04:32 ip
Peuran säilykelihaa ruisleivällä ja sahtia. Käykö kateeks? ;D

Nyt tuli sellanen eväs vastaan että oikein sylettää.
Onko liha kaupasta vaiko metsästäjien säilömää, ja onko sahti omatekemää vaiko sekin metsästäjien tiinusta?
Mutta!
Itelle upposi äsken kasa eilen tehtyjä lihapullia ja kokkareista perunamuusia, sitä ennen tutustuin ennen maistamattomaan Orientaalitupakkaan. Rattrays´in Red Rappareehen, odotetusti oli loistavaa, joskin ehkä liian perusEnkkumaista mutta ei ton yhen pesällisen perusteella voi tarkempia arvioita vielä tehdä. Muutakuin että lisään sen ostoslistalle, jota katsominen hirvittää..
Meillä määrää Nainen!

ihis81

Lainaus käyttäjältä: Jarkko T - helmikuu 06, 2010, 12:57:45 ip
Sori, OT:

LainausChilimaustettuja broiskun koipia


Olisko reseptiä heittää? =) Omat kanan marinointi yritykset on menneet tähän mennessä aina käsille. En saa tulisuutta tarttumaan itse lihaan millään. Blair's Ultra Death kastikkeessakin olen yön yli liottanut, mutta ei mitn tulosta.

E: korjataanpa pikkuisen.. En siis ole tuossa kastikkeessa liottanut, vaan sillä maustanut marinaadia...  ;D


No laitoin ihan tuota http://chilikauppa.fi/product_info.php?cPath=37&products_id=219 vain päälle ja uuniin:D
-Tiedän kyllä sen, en vain muista sitä kaikkea kerralla-

http://www.youtube.com/watch?v=MLWSb6h6ltk

TunturiTiger

Lainaus käyttäjältä: Pertsa - helmikuu 06, 2010, 20:13:44 ip
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - helmikuu 06, 2010, 20:04:32 ip
Peuran säilykelihaa ruisleivällä ja sahtia. Käykö kateeks? ;D

Nyt tuli sellanen eväs vastaan että oikein sylettää.
Onko liha kaupasta vaiko metsästäjien säilömää, ja onko sahti omatekemää vaiko sekin metsästäjien tiinusta?
Mutta!
Itelle upposi äsken kasa eilen tehtyjä lihapullia ja kokkareista perunamuusia, sitä ennen tutustuin ennen maistamattomaan Orientaalitupakkaan. Rattrays´in Red Rappareehen, odotetusti oli loistavaa, joskin ehkä liian perusEnkkumaista mutta ei ton yhen pesällisen perusteella voi tarkempia arvioita vielä tehdä. Muutakuin että lisään sen ostoslistalle, jota katsominen hirvittää..

Viikko sitten ammuttua peurapukkia, josta puolet säilöttiin ja puolet palvattiin. Ei vain tunnu säilyvän, vaan purkit tyhjenee ihmeesti. ;D
Sahti taas on tällä viikolla valmistunutta ja (melkoisesti eri sahteja maistaneenä) Pirkanmaan toiseks parhaan tekijän tekemää. Ja parasta on, että sitä on vielä 20 litraa.

Pertsa

Uunipatonkia Pepperonimakkaralla ja vajaalla puolella purkilla Jaliksia.
Hieman pelottaa miten maha suhtautuu tohon mutta on kyllä niin loistavaa että ihan sama.
Meillä määrää Nainen!

Pertsa

Lämpösiä leipiä joissa lenkkimakkaraa, pepperonimakkaraa, hervoton kasa Santa Marian vihreitä jaliksia ja juustoa.
Pitkästä aikaa sattu sellanen jalispurkki käteen jonka sisältö on suorastaan infernaalista. Toinen leipä syöty ja mieli tekee lisää, vaan kun uskaltais.
Noi jalapenojen laatuvaihtelut on kyllä kivoja, välillä muistuttaa lähinnä herkkukurkkua ja välillä taas sellasta napalmia että huh!
Meillä määrää Nainen!

Kaltsu

LainausNoi jalapenojen laatuvaihtelut on kyllä kivoja, välillä muistuttaa lähinnä herkkukurkkua ja välillä taas sellasta napalmia että huh!


Saman oon kanssa huomannut. Itse oon vaan mieltynyt noihin punaisiin jalluihin. Niissä on mielestäni enemmän makua mitä vihreissä ja joskus tuntuu että enemmän poltettakin. Santa Marian punaiset on kohtuu hyviä, mutta Pirkan taas on vetistä mössöä.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Kilp

Vasta keitettyä lempeästi maustettua siskonmakkarakeittoa, kyytipoikana ruisleipää jonka päällä muutama siivu juustoa ja palanpainikkeena lasillinen ykkösmaitoa.

Ryhis

Keskiolutta ja pakastepizzaa.

TIISTAISIN SAA LIPSUA DIEETISTÄ!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Ryhis

Jatkoin suoraan omenapiirakka-ja-rommi-linjalla. V****ttaa tuo lumi. Prkl.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

TunturiTiger

Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - helmikuu 09, 2010, 21:11:02 ip
Keskiolutta ja pakastepizzaa.

TIISTAISIN SAA LIPSUA DIEETISTÄ!

Ehkä vähä muinakin päivinä...  ;) Mielitekoja kannattaa kuunnella kunhan pitää kohtuuden. Jos mieli tekee esim pullaa niin ihan sama montako kaloriatonta ja lisäaineetonta supermättöhuttujuttua vetää. Lopuks kumminkin syö sen pullan!  :P

Kaltsu

Tonnikalaleipiä. Muistan joskus aikoinaan, kun chilitonnikala oli niin tulista ettei pystynyt koko purkki istumalta syömään. Nyt terästin Mama African Habanerolla, Amazon Chipotlella, Amazon Vihreellä, Habanerojauheella ja punaisilla jalluviipaleilla, että sain maun kohdilleen.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Pertsa

Ystävänpäivän kunniaksi paloi Samuel Gawithin Best Brown Flakea pesällinen.
Toi on niitä kessuja joiden pariin on aina yhtä kiva palata rankemman Latakiakuurin jälkeen, sellainen medium vahvuinen Virginiafleikki.
Kuvastaa hyvin sitä miltä laadukkaan Virginian kuuluukin maistua, pelkkää tupakkaa ja erittäin maltillisesti poltettuna tupakasta avautuu mitä ihmeellisimpiä aromeja. Äsken seikkailin jossain omenatarhan tietämillä josta palasin välillä maistelemaan Virginoiden leppeitä ominaisaromeja. Erittäin pehmeänmakuinen tupakka jota ei saa väkisinkään puraisemaan kieleen. Tota voi hyvin suositella aloittelijoille siihen ensisettiin, kuin myös kokeneemmalle joka tietää mitä Virginiaflakelta haluaa.
Nikotiinia tossa on maltillisesti, korvissa ei rupea missään vaiheessa soimaan. Tää on niitä joita ite tulee polteltua jossain vaiheessa piippuiltaa, ikäänkuin nautintoelinten neutraloimiseksi ja ton jälkeen jaksaa taas porskuttaa 3-4 pesällistä putkeen.
Pakko tykätä ko. tupakasta.

-P-
Meillä määrää Nainen!

Julli-

Itsetehdyllä paholaisen hillolla läärättyjä kanan fileitä uunijuuresten kanssa. Maistui.

pownedi

Tunnaa raejuustolla ja sekaan heitettynä jotain vitun kämästä chilimaustetta.... Ei tätä voi chiliksi sanoa. Pitikin mennä laittamaan!  :DDD

TunturiTiger

Lapsi nukkuu vihdoinkin! Hänellä on jo kolmas korvatulehdus neljään viikkoon.  :( Nyt nautin tästä hetkestä katsoen töllöä ja juoden chilikaakaoo.

Filago

7pot on tähteinäkin aika rankkaa :).

Lauantaina tein lihapataa kavereille.. Nautaa pienemmän kivivillakuution kokoisina kimpaleina, pannulla ruskistettuina pataan, sekaan myös kasa hillosipuleita, viisi suippopaprikaa, sokeria, balsamiviinietikkaa, suolaa, pippuria, baccajauhetta, pari kuivattua black hungarian palkoa rouhittuina, taisi mennä yksi red rocotokin. Ja... yksi (vain yksi!) Naoki Somalta saatu kuivattu 7pot hedelmä. Siemenet otin kyllä talteen erikseen, mutta kiinnikkeet jätin, ennenkuin rouhin muutaman millin palasiksi. Pata sai muhia nelisen tuntia. Siinä vaiheessa paprikasta oli jäljellä enää kuoret, liha oli lusikalla syötävää mureudeltaan, ja 7pot luovuttanut kiitettävästi bassoja.

No kuinka ollakaan, kun liemestä oli syöty lihat, se kelpasi vielä illalla miesporukalle, kastoivat vaaleaa leipää siihen elokuvaa katsoessaan, mutta kuulin kyllä kommentointia, että tulisuus alkaa vasta irrota 7potin sirpaleista, sillä reaktiot pahenivat. Ja lopulta kukaan ei enää kyennyt, ja vielä jäi pari desia lientä.

Eilen mies yritti ottaa sitä leivän kanssa, mutta suunnitelma jäi teelusikalliseen lientä ja yhteen leipäpalaan. Kuulemma koska oli työpäivä edessä.

Tänään vapaapäiväilevä meikäläinen päätti, että ei kai me hävitä yhdelle pikkuiselle hedelmälle. Tein kasvishöystöä.. punaisia linssejä, kukkakaalia, porkkanaa, vähäsen mangoa, ja normaalisti oisin laittanut currya. Nytpä laitoinkin erikseen ensin sarviapilaa, juustokuminaa ja tähtianista, hiukan kardemummaa, ja kurkumaa. Mutta en laittanut chiliä jauheena täydentämään sekoitusta curryksi, vaan kippasin joukkoon vielä yön yli muhineen pataliemen lopun.

Ja söin mössön äsken.

Jotenkin ei tehnyt yhtään mieli ottaa jälkiruuaksi chilisuklaapalaa... Sen sijaan nautin juuri nyt jälkiruuaksi paahtimessa paahdettua rinkeliä voin kanssa. Yhdistelmä vaalea leipä, sokeri ja rasva tuntuu nyt olevan ihan ameriikkaa. Ja mukava fiilis, vähän kuin istuisi kesäiltana vilvoittelemassa saunan eduspenkillä.

Filago
#163