tammikuu 19, 2022, 19:04:56 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chiliaiheisia koruja, sisustuselementtejä ja muuta rekvisiittaa?

Aloittaja Uine, maaliskuu 06, 2010, 19:48:23 ip

« edellinen - seuraava »

Uine

maaliskuu 06, 2010, 19:48:23 ip Viimeisin muokkaus: maaliskuu 06, 2010, 22:34:20 ip käyttäjältä Uine
Tuli tuosta hessin avasta tällainen keskustelunaihe mieleen. Omistatteko tai haaveiletteko joskus omistavanne chiliaiheisia koruja, avaimenperiä tai muuta tilpehööriä? Googlettelin tuossa pari sivua aiheeseen liittyen. (Nuo ainakin ensimmäisellä sivulla olevat avaimenperät ovat kyllä rumia...)

Tämäntyylinen hopeinen chiliriipus voisi erimerkiksi minulle hyvinkin kelvata vaikkapa avaimenperäksi. Linkatkaas tai laittakaa kuvia jos omistatte tai löydätte jotain hianoa. :) Suomesta ei tuollaisia metallisia chiliriipuksia/avaimenperiä taida pahemmin löytyä, ellei koruseppää satu tuntemaan?

http://www.thefind.com/jewelry/info-chili-pepper-charm
http://www.thefind.com/search?query=chili+pepper+keychain
Suomu.org - Suomen muinaisuus -sivusto, jonka pyrkimys on toimia tiedonhaun portaalina, keskusteluympäristönä ja julkaisukanavana kaikille Suomen muinaisuudesta kiinnostuneille ja sitä tutkiville tahoille.

Uine

maaliskuu 06, 2010, 22:15:39 ip #1 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 06, 2010, 22:39:06 ip käyttäjältä Uine
Löysin pari saittia.

Sisustuselementtejä:

http://www.flamingchili.com/
Osa tavarasta on varsin tyylikästä jopa. Esim. tämä chiliaiheinen avainnaulakko. Ja mikä olisi parempi purkki suolalle, pippurille tai omille chilisekoituksille kuin tällainen sirotin?

Koruja:

http://www.skystoneandsilver.com/chilijewelry.html
Jänniä nuo. Eivät ihan minun tyyliäni, mutta ehkä johonkuhun täällä iskee? :) Tämä toimisi kyllä avaimenperänä varmasti hyvin... Hmm.

http://www.efsterling.com/newsite/chile_site/chili.htm
Nämä ovat enemmän minun makuuni. Esimerkiksi tämmöiset korvakorut voisin hopeisina hyvin huoliakin. Tai toiselta saitilta tällaiset.
Suomu.org - Suomen muinaisuus -sivusto, jonka pyrkimys on toimia tiedonhaun portaalina, keskusteluympäristönä ja julkaisukanavana kaikille Suomen muinaisuudesta kiinnostuneille ja sitä tutkiville tahoille.

Räyhis

Tosi chilinkasvattajalla on kämppä niin täynnä kasveja, että sinne hukkuisi auttamatta kaikki chilinaulatkot, chilisohvat ja chilikahvipöydät  ;)
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Uine

maaliskuu 07, 2010, 16:05:11 ip #3 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 07, 2010, 16:31:53 ip käyttäjältä Uine
Hyvä pointti. :) Mutta meille, jotka emme toistaiseksi ole hurahtaneet ihan koko kämppää kuorruttamaan chileillä, tuommoinen rekvisiitta olisi varmaan ainakin osalle ihan hauska lisä. Itse olen ainakin kiinnostunut aiheesta - en sitten tiedä, meneekö sen piikkiin, että olen muutenkin innostunut sisustamisesta, mikä ehkä foorumin valtaosalla (=miespuoleisilla immeisillä) ei sitten ole se pääprioriteetti. Ja koru/avaimenperä olisi ehkä tietynlainen kommentti muille immeisille että hei, chiliharrastaja tässä. "Chili pride"! ;) Ei siis sellaisella muita halveksivalla tavalla, vaan ihan huumorimielessä.
Suomu.org - Suomen muinaisuus -sivusto, jonka pyrkimys on toimia tiedonhaun portaalina, keskusteluympäristönä ja julkaisukanavana kaikille Suomen muinaisuudesta kiinnostuneille ja sitä tutkiville tahoille.


linker

Mulla on avaimenperänä tuo "Blair's kallo", joka tuli Megadeath pullon mukana.
Siis tuollainen kun avattaressanikin.


wille

Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

savotta

Itse olen kiinnostunut varsinkin sisustamisesta, niin tekisi mieli löytää jotain toimivia designmaljakoita, vaaseja tai ruukkuja omille chileille ja muille kasveille. Käyttääkö kukaan muu mitään vähän "fancympaa" kasvuastiaa omille chileilleen, olisi kiva kuulla että toimiiko ihan yhtä hyvin kuin perusruukku? :)