toukokuu 13, 2024, 13:13:49 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


OIKEAA CHILIMAGARAA NYT KAUPASSA!!!

Aloittaja Aji Inferno, lokakuu 22, 2010, 20:42:07 ip

« edellinen - seuraava »

Kaltsu

Tänään tuli maisteltua mustaa surmaa eikä säväyttänyt. Lähinnä maistui "lördelle". Pieni chinensen hedelmäinen maku, ei muuta. Olisin kaivannut jotain mausteita.
Tulisuus mielestäni miedonpaa kuin isovihassa, tosin jää pidenpään lämmittämään suuta. Chilimaggaroiden kuninkaana pysyy edelleen Isoviha.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Sihijuoma666

Mustasurma oli karvas pettymys. Ei pistänyt kuin närästämään.  >:(

Minbaari

Nyt en ihan ymmärrä. Kaikki haukkuu ja herjaa Mustaa Surmaa. Minun mielestäni se on huomattavan tulisempaa kuin Isoviha. Ei käynyt mielessäkään parin palasen jälkeen, että olisin syönyt koko pötköä. Isovihaa nyt sentään voi sen pari syödä hyvin mielin vaikka aamulla liekkejä tulisikin. Nyt Musta Surma aiheutti tuskalliset roffit aamulla, enkä syönyt kuin pari siivua. Maku ei kyllä mielestäni ole niin hyvä kuin Isovihassa, mutta ei MS todellakaan pahaa ole! Jos Isoviha on 9,5/10 niin Musta Surma 8/10.
#816

Sihijuoma666

^
En haukkunut tulisuutta vaan mielestäni maku ja suutuntuma oli muuten jotenkin olematonta. Lauantaimakkaraa reilusti chilijauheella maustettuna.  :-\ Olisi ollut parempaa jos koko olisi ollut luokkaa grillimaggara. Tykkäisin enemmän jos tuosta sisältämästä chilistä voisi tehdä jotain muitakin havaintoja kuin vain poltteen. No oli siinä ripaus chinenseä mutta olisi saanut olla ihan chilin palojakin.

Minbaari

No jaa.. Voihan noissa olla jotain eroja olla, jos vaikka johonkin pötköön on lipsahtanut enempi chiliä kuin toiseen. Ja tietenkin makuasioista ei voi kiistellä, mutta minun mielestä tuossa maistui skorpparin ominaismaku enemmän kuin hyvin. Mutta tosiaan jotain se jää kaipamaan, sillä esim. Isovihassa kyllä maistuu muukin kuin chili.
#816

Kajje

Lainaus käyttäjältä: chilikim - joulukuu 29, 2013, 12:25:00 ip
Mustaa Surmaa saatavissa Tikkurilan K-Supermarket Ylivedosta
Savuhovin tiskiltä. Rajoitettu erä! Potkua Uuteen Vuoteen!


Kävin ennakkoon tilaamassa tuota ylivedosta pari pakettia. Vajaa viikko meni ja tuli sms-viesti " olit ainut kiinnostunut, mutta tilasin tuotetta 30pakettia eli laitahan sanaa eteenpäin" eli tuota lienee vieläkin.

Erittäin hyvää palvelua kyseiseltä edustajalta vaikkakin tiesi kertoa, että hänellä ei ollut tuosta kamppiksesta minkäänlaista käsitystä, kun tehtaalta oli ilmoitettu " käy lukemassa facebookista" eikä edustajalla ole aikomusta ikinä liittyä naamakirjaan :)

Liika on liikaa, kohtuus liian vähän.

Jahvetti

Mikä helvetti siinä on että ihmisen pitää väkisin tunkea elimistöönsä jotain jauhettua jännettä ja chiliä, niin että vielä aamulla on perse tulessa? Ei vaan voi ymmärtää, laadukastakin makkaraa on saatavilla. Ja chiliä mausteeks, jos tykkää.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

PK

^Nyt tulee maailman parhaimman makuaistin omaava Aji Inferno ja lyö sinua "Tyyne ja Tauno Tampio"-leimalla otsaan. Vapise!

bluesman

 Täytyypä tutkia Savuhovin tiski Ylivedossa kun oon duunissa samassa rakennuksessa.
Ei nuo tuotteet Jahvetti niin huonoja ole ettei kannattaisi edes maistaa. Kalvot ja jänteethän antavat nimenomaan makua lihatuotteeseen. Teepä sisäfileestä makkaraa... Ymmärrän kyllä pointtisi. Makkara sellaisenaan ja päälle salsaa - varsin hyvä yhdistelmä kun vielä voit itse valita makumieltymykssesi mukaan molemmat.

Jahvetti

Lainaus käyttäjältä: PK - tammikuu 07, 2014, 22:12:16 ip
^Nyt tulee maailman parhaimman makuaistin omaava Aji Inferno ja lyö sinua "Tyyne ja Tauno Tampio"-leimalla otsaan. Vapise!

Ei lyö, se leima on jo ennestään.

Liha on vanhan viisauden mukaan sitä maukkaampaa, mitä lähempää luuta tai kalvoa se on. Tämän allekirjoitan ihan täysin, ja siksi suosinkin paljon juuri halvempia ruhon osia. Myöskin makkaran valmistuksessa.
Mutta joissakin Savuhovin makkaroissa sitä sitkeää kalvoa ja/tai jännettä on ollut enemmän kuin tarpeeksi, siis valmiissa tuotteessa, ja se ei ole laadukkaan makkaran eikä minkään muunkaan lihajalosteen ominaisuuksia.

Olen ostanut Savuhovin makkaroita, ja tulen ostamaan jatkossakin, mutta en niitä kaikkein tulisimpia. Niissä on tulisuudesta ihan väkisin tehty itseisarvo makkaran muun maun ja rakenteen kustannuksella.

Tämä taas näitä yksittäisen pienen ihmisen mielipiteitä, kukin syö mitä parhaaksi näkee. Ei kuulu minulle, mutta kerroinhan vaan mielipiteeni, koska sitä ei kysytty. Ugh!
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Naggaran Purija

Morjensta!

Oletteko te millään seudulla huomanneet taikka vaikka vain sattumalta maistaneet tälläistä uutuutta Kivikylän Palvaamolta nimeltä Lemon-Chili Makkara? Ostin sellaisen paketillisen ja viisi noita nyt höyryää lautasella.

Sanoisin että maku on loistava ja että chilia on käytetty, punaisia ja ilmeisesti vihreitäkin lajikkeita jotka ovat luultavimmin tätä niin kutsuttua ''perus chiliä'' tai saattaa se olla Jalapenoakin. Mutta joo, chilin maku tulee lävitse nätisti mutta tulisuus on hyvin mitätöntä, vaikka selvästi onkin kasvia käytetty.

Joutuu terästämään makua Poppamiehen Trinidad Moruga sinapilla...pitääpä tehdä ketju kyseiselle sinapille.

biblo

Lainaus käyttäjältä: Naggaran Purija - helmikuu 11, 2014, 23:23:58 ip
Morjensta!

Oletteko te millään seudulla huomanneet taikka vaikka vain sattumalta maistaneet tälläistä uutuutta Kivikylän Palvaamolta nimeltä Lemon-Chili Makkara? Ostin sellaisen paketillisen ja viisi noita nyt höyryää lautasella.

Sanoisin että maku on loistava ja että chilia on käytetty, punaisia ja ilmeisesti vihreitäkin lajikkeita jotka ovat luultavimmin tätä niin kutsuttua ''perus chiliä'' tai saattaa se olla Jalapenoakin. Mutta joo, chilin maku tulee lävitse nätisti mutta tulisuus on hyvin mitätöntä, vaikka selvästi onkin kasvia käytetty.

Joutuu terästämään makua Poppamiehen Trinidad Moruga sinapilla...pitääpä tehdä ketju kyseiselle sinapille.


Tuolta-> http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=8727.0 . Eli ei ihan uusinta uutta.
"Grow food, not lawns"

Endalion

Tuli kokeiltua Pajuniemen Naga Morich-Helsinkiwurstia. Paketti siis hankittu Prismasta. Tulisuutta oli kohtuullisen voimakkaasti, mutta ei kuitenkaan järjettömästi ja makkara maistui hyvältä eikä alkanut tulisuuden takia itkettää. Jugurtti oli myös tervetullut jälkiruoka. Fatalii Gourmet-nagoja olivat käyttäneet makkaran valmistukseen.

chilifellow

Mäkin maistoin Pajuniemen h.wurstia. Ihan ok, ei mitään tappotulista. Hyvä tuote!

Sitä saa siis Prismasta, ainakin Keravalla.

Testasin myös Savuhovin Tuska-makkaraa, joka sisältää naga m. ja jotain habaneroa. Suosittelen.
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

Kaltsu

Pajuniemeä itsekin viime aikoina grillaillut ahkerasti. Hyvän makuinen "perusmaggara", sopivalla tulisuudella. Suosittelen.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Caide

Aikalailla helpommalla pääsee, kun ostaa laadukasta makkaraa ja tulistaa sen chilisinapilla. Naga- ja Jalapenosinappia tullut maisteltua ja ollut niin hyviä, että mieluummin näin päin. Eikös muutenkin se tulisuus kärise irti makkarasta, kun oikein kuumassa sitä rillaa?

Aji Inferno

Kolme aikamoista suosikkia grillimagaroiksi nyt: Isoviha on vaan kingi, loistotuote. Nagaversio Hesawurstista (ei sukua parrakkaalle Wurst-naiselle) on myös erinomaisen tasapainoinen laatumagara. Ja sitten on se lemon-chili, joka ei kylmänä oikein toimi, mutta lämpimänä sitäkin maukkaammin.

Ihan kelvollisilta maistuivat myös chilinysät. Savuhovin Raivon laatu nyt tiedetäänkin, mutta se ei ole ihan grillimagara, vaan ihan oma juttunsa.

Horna

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - kesäkuu 12, 2014, 15:05:35 ip
Kolme aikamoista suosikkia grillimagaroiksi nyt: Isoviha on vaan kingi, loistotuote. Nagaversio Hesawurstista (ei sukua parrakkaalle Wurst-naiselle) on myös erinomaisen tasapainoinen laatumagara. Ja sitten on se lemon-chili, joka ei kylmänä oikein toimi, mutta lämpimänä sitäkin maukkaammin.

Ihan kelvollisilta maistuivat myös chilinysät. Savuhovin Raivon laatu nyt tiedetäänkin, mutta se ei ole ihan grillimagara, vaan ihan oma juttunsa.


Suokaa anteeksi, mutta tällainen viemäri kuten minä, HK:n toissapäiväisiin nakkeihin tottunut on kyllä jäänyt ikävöimään Savuhovin Raivo makkaraa. Sitä kun ei enää lähikaupasta saa.  :'( Kera Chiantin tietysti haha
"sä vaikutat normaalilta, joten ilmeisesti et ole sukua"
-kauko röyhkä

Aji Inferno


PP

Vanha aihe ylös hyvästä syystä. Savuhovilla on nykyään tehtaanmyymälä, josta saa herkut tuoreena ja kauppahintoja halvemmalla. Kyseessä ei ole sellainen "tehtaanmyymälä", johon tuotteet tuodaan rekalla, vaan tuonne ne kannetaan suoraan tuotannosta.

http://savuhovi.fi/tehtaanmyymala/

Myynnissä pitäisi yleensä olla suosituimpia chilimakkaroita ja grillauskaudella valikoima kasvaa.