maaliskuu 29, 2024, 07:02:14 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mc Donald's & Hesburger chilituotteet

Aloittaja Aji Inferno, helmikuu 11, 2012, 20:01:40 ip

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

helmikuu 11, 2012, 20:01:40 ip Viimeisin muokkaus: helmikuu 12, 2012, 00:28:00 ap käyttäjältä Aji Inferno
Näyttää siltä, suruksemme, että kotimainen hese on valinnut ns. tuulipukukansan linjan mausteasioissa, eikä halua riskeerata tavisten suututtamista chiliherkuilla. Harmi sinänsä, sillä heidän satunnaiset kokeilunsa asiassa ovat olleet lupaavia - ja esim. Iso Habanero -purilainen suorastaan maanmainio. Vaan eipä kai bisnesmielessä tarvitse ihmetellä Tauno & Tyyne Tampion + suloisen (?) perheensä miellyttämislinjaa. Hesellä menee hyvin.

Mäkkäristä en itse pidä monestakaan syystä, mutta he ovat kieltämättä olleet chilipuolella aktiivisempia kuin kilpailijansa. Tuloksista vain ei ole ollut suurta hurraamista, sillä siinä, missä hese tuntuu kosiskelevan niitä suomalaisia, joille Habanero Kabanossikin on "hyi, liian vahvaa minulle, Urpo - heitä pois, äläkä osta enää ikinä!", mäkkäri tekee näennäismausteisia tuotteita. Lopputulos on molemmissa tapauksissa sama: chilin ystävän kannattaa asioida muualla.

MC DONALD's BIG HOT JALAPEÑO
------------------------------------------------
Isohko, kallis ja pohjimmiltaan hyvin keskinkertainen purilainen. Lämpimänä ja tuoreena vielä ihan suht' hyvänkin makuinen, jäähtyneenä paljastuu ainesten kehno laatu. Kanaversio ei ole häävi, lihaversio vähän parempi. Tulisuus on, mainospuheista poiketen, luokkaa: "No, jaa..." - chiliä on kyllä jossain, mutta ollaan kyllä kaikkiaan hyvin kaukana esim. Hesen "Big Habaneron" jo varsin mallikkaasta potkusta ja mausta. Isoin plussa mäkkärille siitä, että ovat kirjoittaneet jalapeño -sanan oikein!  8)

MC DONALD's HOT FIESTASALAATTI
----------------------------------------------------
Tässäkin voi huoleti unohtaa sanan "hot". Muuten varsin positiivinen, joskin kalliinpuoleinen tapaus. Makua löytyy, ja kun itse lisää puuttuvaa potkua, tämä on oikeastaan pikaruoaksi jo sekä varsin terveellistä, että maittavaa!

wille

helmikuu 12, 2012, 00:13:43 ap #1 Viimeisin muokkaus: helmikuu 12, 2012, 00:16:42 ap käyttäjältä wille
Hese ja McDonalds on "tavallisen kansan" puoteja.

Ne tulisemmat safkat löytyy onneksi muualta.

Itse en edes lähtisi noista ruoanlämmittämöistä hakemaan poltetta. Niistä saa laskuhumalasafkaa. ;)
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

tomppa,

Mutta kun Suomessa on aina maustettu ruoka pippurilla ja suolalla mitä monet työntävät melkein sinnekkin.. ::) kröhöm..
Niin ei ole yllätys että vähänkään reilummin maustettu ruoka ei täällä valitettavasti ole menestynyt suuren kansan keskuudessa. Jos palaute olisi tarpeeksi positiivista mäkkäriin tai heseen päin tältä tuulipukukansalta niin uskon että kyseiset puljut olisivat valmiita vaikka laittamaan nagan jokaiseen purilaiseen jos se myisi hyvin.

Mutta kun se ei myy! makutottumusten muuttumiseen menee kymmeniä vuosia ja toivon että joskus saisimmekin pikaruokapaikoista tarpeeksi maukasta ruokaa,ei ainoastaan tulista vaan mausteden käyttöä on lisättävä.

Valitettavasti emme voi muuttaa kokonaan Suomen ruokakulttuuria mutta jos saisimme sitä edes vähän paremmaksi, jos saisimme edes kouluihin tai muihin laitoksiin mausteita reilummin kuin nytten. Ja se paljon puhuttu tietämys ja tiedon levittäminen on loputon työ osana tätä jokseenkin kulinaarista harrastusta.

Ryhis

^ No hei haloo.

Suomessa ei ole ruokakulttuuria. Ei edes ruokaa tai kulttuuria.

Kepulaisen propagandan mukainen lautasmalli on 70-luvun jälkeen vajaassa 40 vuodessa saatu kipattua pizzaa ja kebabbia kohden kallelleen. Sillä erotuksella, että kebab on korppujauho-jauhelihaseosta ja pizzakin valju aavistus siitä mitä se voisi olla.

Suomessa liha vedetään läpikypsänä maitolasin kera joten on ymmärrettävää, että pizza on valkoista pullamussua jonka päällä on koko alepan säilykehylly ja jotain paskaa jota kehdataan puhutella juustoksi.

Niin kauan kuin Rosso/Chicos/ABC on ravintoloita ja Putous hyvää viihdettä, ei ole tulossa parannusta ruokakulttuuriin.

Koko ajatus ruokakulttuurista Suomessa on tuulimyllyjä vastaan taistelemista. On helpompaa muuttaa johonkin oikeaan maahan keski-eurooppaan kuin toivoa pastöroimatonta juustoa tai tuoretta rocotoa johonkin Öllölän Saleen.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Tepi

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - helmikuu 13, 2012, 16:47:11 ip
^ No hei haloo.

Suomessa ei ole ruokakulttuuria. Ei edes ruokaa tai kulttuuria.

Kepulaisen propagandan mukainen lautasmalli on 70-luvun jälkeen vajaassa 40 vuodessa saatu kipattua pizzaa ja kebabbia kohden kallelleen. Sillä erotuksella, että kebab on korppujauho-jauhelihaseosta ja pizzakin valju aavistus siitä mitä se voisi olla.

Suomessa liha vedetään läpikypsänä maitolasin kera joten on ymmärrettävää, että pizza on valkoista pullamussua jonka päällä on koko alepan säilykehylly ja jotain paskaa jota kehdataan puhutella juustoksi.

Niin kauan kuin Rosso/Chicos/ABC on ravintoloita ja Putous hyvää viihdettä, ei ole tulossa parannusta ruokakulttuuriin.

Koko ajatus ruokakulttuurista Suomessa on tuulimyllyjä vastaan taistelemista. On helpompaa muuttaa johonkin oikeaan maahan keski-eurooppaan kuin toivoa pastöroimatonta juustoa tai tuoretta rocotoa johonkin Öllölän Saleen.

Räyhis, mahtavaa! Kuin omasta suustani koko teksti.
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Aji Inferno

Tosin, siellä keski-euroopan maassa ei sitten mitä varmimmin ole esim. laadukasta nagaa kaupan hyllyillä, saati Savuhovin tai Kivikylän chiliherkkuja, ja sen sellaista. Siellä kun on kenties ruoka- muttei chilikulttuuria, mikä täällä taas alkaa jo ainakin hiukan vakiintua. Koputetaan puuta.

nicklas

helmikuu 14, 2012, 10:05:16 ap #6 Viimeisin muokkaus: helmikuu 14, 2012, 10:10:09 ap käyttäjältä nicklas
Lainaus käyttäjältä: Räyhis - helmikuu 13, 2012, 16:47:11 ip
^ No hei haloo.

Suomessa ei ole ruokakulttuuria. Ei edes ruokaa tai kulttuuria.

Kepulaisen propagandan mukainen lautasmalli on 70-luvun jälkeen vajaassa 40 vuodessa saatu kipattua pizzaa ja kebabbia kohden kallelleen. Sillä erotuksella, että kebab on korppujauho-jauhelihaseosta ja pizzakin valju aavistus siitä mitä se voisi olla.

Suomessa liha vedetään läpikypsänä maitolasin kera joten on ymmärrettävää, että pizza on valkoista pullamussua jonka päällä on koko alepan säilykehylly ja jotain paskaa jota kehdataan puhutella juustoksi.

Niin kauan kuin Rosso/Chicos/ABC on ravintoloita ja Putous hyvää viihdettä, ei ole tulossa parannusta ruokakulttuuriin.

Koko ajatus ruokakulttuurista Suomessa on tuulimyllyjä vastaan taistelemista. On helpompaa muuttaa johonkin oikeaan maahan keski-eurooppaan kuin toivoa pastöroimatonta juustoa tai tuoretta rocotoa johonkin Öllölän Saleen.



joskus aikoinaan näin äitienpäivälounaan ABCEELLÄ.... en kyl ihan ehkä omaa äitiä kehtais viedä huoltoasemalle. ehkä joskus, se olis hauska vitsi

tässä vähän lukemista tämänpäivän perinneruokailusta ja kultuururista

Uusi ilmiö: He syövät ABC-asemilla
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/120115-uusi-ilmio-he-syovat-abc-asemilla

Mooms

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - helmikuu 13, 2012, 22:15:53 ip
Tosin, siellä keski-euroopan maassa ei sitten mitä varmimmin ole esim. laadukasta nagaa kaupan hyllyillä, saati Savuhovin tai Kivikylän chiliherkkuja, ja sen sellaista. Siellä kun on kenties ruoka- muttei chilikulttuuria, mikä täällä taas alkaa jo ainakin hiukan vakiintua. Koputetaan puuta.


Chilikulttuurista puheenollen niin jos joku sattuu tietämään sellaisen pienen kaupungin kuin Iisalmi niin siellä alkaa huomenna virallisesti Savuhovin tuotteiden myynti CM:ssä. Kaikenlisäksi vielä erillisessä "ständissä" makkaratiskin päässä. Kaveri oli käynyt lihatiskin kaveria jututtamassa asiasta ja saanut jo tiskin alta ostettua Tuska -makkaraa. Go Suomi!! :)

Jahvetti

Asiallista toimintaa, Iisalmi tuttu kaupunki! ;)
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

tomppa,

Savuhovin kojuhan on jo ainakin paavolan citymarketissa sekä tuolla karisman ostoskeskuksessa, on muuten helvetin iso paikka  8)
Liekkö noin että savuhovi rupeaa myymään tuotteitaan joka citymarketissa.. tämä olisi iso+++

Nosiseptori

http://www.hesburger.fi/tuotteet/kampanjat/bollywood_hampurilainen

Naanleivän välissä on herkullinen kanapihvi, rapeaa jäävuorisalaattia, raikasta tomaattia, miedosti mausteista tikka masala majoneesia ja keltaisia "banana" chilejä.

Onkos joku jo maistanut? Naan-leivästä tehty hampurilainen kiinnostaa, vaikka eikös nuo banana pepperit ole maksimissaan luokkaa 500 scovillea?

wille

maaliskuu 05, 2012, 14:08:09 ip #11 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 05, 2012, 14:11:18 ip käyttäjältä wille

Samaa kamaa?
Ja kun tuossa Santa Marian purkissa on teksti "MILD" (oikein vihreällä pohjallakin, että jokainen tajuaa näiden olevan sellaisia mitä normaali-ihminen pystyy juuri-ja-juuri perunamuusin ohessa syömään), niin voit arvata kuinka poppaa kyseiset banaanipippurit on. ;)
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Aji Inferno

Banana on oikeastaan tuleton pitkä paprikatyyppi, ei lupaa paljon. Mutta pitänee maistaa!

linker


Voihan chilituote olla tuletonkin.
Tuote-esittelyssäkään ei väitetä muuta

________________________
http://linkerquu.blogspot.com

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: linker - maaliskuu 05, 2012, 20:14:51 ip

Voihan chilituote olla tuletonkin.
Tuote-esittelyssäkään ei väitetä muuta


Hmm... No, joo - tosin, chiliksi kutsutaan yleensä ainakin jossain määrin tulisia capsicumeja, jolloin sitä voi odottaa "potkuakin". Tulettomat ovat vain paprikoita. Mutta tämä nyt menee saivarteluksi, koska hesen tuotteet on suunnattu kansan syville riveille, joille pepperonikin on usein liikaa. Isäni aivan hiljan juuri muisteli karmeaa kebab-kokemustaan vuosien takaa; mieto pepperoni oli "turruttanut suun". Tulos: ei enää koskaan chiliä. Paljonkohan maassamme on saman kaltaisia kokemuksia?

Ryhis

Suomalaiset ovat hannarikansaa, mitä tulee safkan suhteen. Pankaas vaikka merkille mitä härmäläiset vetävät perus ulkomaanreissuilla;

1. Pizza
2. Wienerleike
3. Pizza
4. Lihapullat muusilla
5. Lehtipihvi
6. Pizza

Tosi gourmandit osaavat toki erottua perusjuntista tilaamalla lehtipihvin mediumina.

Maidon tilaaminen ravintolassa ruokajuomaksi pitäisi tulkita eroanomukseksi ihmiskunnasta.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Krynx

Mieluummin sitä maitoa ruuan kanssa juo kuin vettä. Minun suussa tahtoo viinit mennä kuseksi ja hyvä ravinteliruokakin pilalle. Siksipä olen tullut tulokseen että olut on hienoista hienoin ruokajuoma. Ei tietenkään mitään karjalaa tai koffia.


wille

Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit