huhtikuu 26, 2024, 21:41:18 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Habanero Kabanossi

Aloittaja Vivo, huhtikuu 26, 2008, 10:54:18 ap

« edellinen - seuraava »

Vivo

HK:n nettisivuilta löytyy lista uusista tuotteista. Siellä on joukossa myös Habanero Kabanossi

Tuotekuvaus: HK Kabanossi Habanero (4 kpl / 400 g) on reilusti tulinen grillimakkara, joka on suunnattu erityisesti tulisen ruoan ystäville. Tulisuuden takaa mausteena käytetty habanero-chili.

Onko kukaan ehtinyt vielä maistamaan tätä makkaraa? Itse en ole sitä vielä kaupasta löytänyt...

Herra 47

toi vois olla hyvä... :)
ellei sit tavalliseen tapaan tulisuus jää onnettomaksi... Hyvistä mainospuheista huolimatta...  :evil:
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

calm

Lainaus käyttäjältä: "Vivo"Tulisuuden takaa mausteena käytetty habanero-chili.

Onko kukaan ehtinyt vielä maistamaan tätä makkaraa? Itse en ole sitä vielä kaupasta löytänyt...

Missähän sitä habaneroa siinä on käytetty, kun ei ainesosista löydy. Miksi se olisi piilotettu nimen chili taakse, kun erikseen on lueteltu jalapeno, cayanne ja tabasco..

Oulun Linnamaan Euromarketissa niitä ainakin oli. Kuulemma ei ole tulista, mutta vähän lämmittää. Pitänee hakea oma pakkaus testiin ja aloitella grillauskautta.

calm

Omakohtaiset kokemukset: Ihan ok. Tässä alkaa jo olla yritystä toisin kuin viime kesän chilimakkaroissa. Sentään tulisuuden jopa huomaa tästä. Ehkä ensi kesänä saadaan sitten oikeasti habanerolta maistuva makkara samalla nimellä.

Vivo

Makkaraa ei sitten löytynyt mistään. Kiersin turhaan Hyvinkään Citymarketin ja Prisman läpi. Paikallisesta K-marketistakaan ei löytynyt. Kysyin kauppiaalta, että onko Habanero Kabanossia tulossa valikoimiin... Keskiviikkona saapuu erä, eli näillä näkymin vappuna pääsee grillaamaan :)

Toni

Oho, tota kyllä pitää kokeilla :) Kahta toisenlaista chilimakkaraa oon maistanu, kummastakaan ei meinaa millään huomata minkäänlaista tulisuutta, mutta kuitenkin parempia kuin tavalliset makkarat. Jospa noissa sitten olis ees vähän tulisuutta :)

Poppamies Tuliliemi

KAppas kappas, alkaa mennä jo oikeaan suuntaan nämä uudet tuotteet :P

Kyllä sitä jo parin vuoden päästä päässee herkuttelemaan kunnolla 8)
"In sudore vultus tui vesceris pane"

Jägermeister

Lainaus käyttäjältä: "Poppamies Tuliliemi"
Kyllä sitä jo parin vuoden päästä päässee herkuttelemaan kunnolla 8)



Voi olla että toi pari vuotta on kyllä ihan liian optimistinen arvioi, mutta EHKÄ vielä joskus...

Mutta suunta kyllä on oikea, ja tuote ehdottomasti ainakin testaamisen arvoinen.

Herra 47

tuo 2 vuotta ei välttämättä ole paljoa pielessä... Tässä olis tarkoitus erään makkaravalmistajan kanssa aloittaa jonkinlainen chilimakkaran kehittäminen.... Tarkoitus olis oulunmiittiin saada valmista tavaraa koemaisteluun... ;)
Olis vain tuota raaka-ainetta....
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

NaokiSoma

Lainaus käyttäjältä: "herra 47"...Olis vain tuota raaka-ainetta....

Mitä chiliä olet suunnitellut? Jotain chinenseä?

wille

Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Janne

www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Herra 47

kallistuisin enemmänkin tuonne pube/bacca/chinense linjalle... Jonkinlainen sekoitus omista pitäis kehitellä... Jotta makua ja tulisuutta olis sopivasti... Noi rocotot sopii kyllä  hyvin... Mutta tuon poltteen lämmön pitää tulla salakavalasti hitaasti ja kestää pitkään... Ilman että aiheuttaa unta en kyllä enää maista reaktiota....
Joten näitä voi tulla pari eri tulisuus versiota ;)
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

NaokiSoma

Lainaus käyttäjältä: "herra 47"Joten näitä voi tulla pari eri tulisuus versiota ;)

Tai sitten samaan pakettiin aina yksi kunnon Naga-ylläri, jota ei voi ulkonäöstä miedommista erottaa :wink:!

Olisiko tuo sitten suomalaista rulettia :twisted:.

Herra 47

heh heh...  :twisted: aikamminen chiliruletti toi olis... Vannoutuneimmat chilipäät ostais varmasti mutta muuten...

Poltetta pitää jopa reilusti olla mutta se ei saa olla mitään rawit/apache tyylistä raakaa poltetta.... Siihen varmaan viimeinen yritys tällä valmistaa chilimakkaraa kaatui...
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

wille

Joku chipotle-ratkaisukin vois toimia... savurocoto kenties?

Ja mainoslauseeksi: "Ei savua ilman tulta"  :D
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "herra 47"heh heh...  :twisted: aikamminen chiliruletti toi olis... Vannoutuneimmat chilipäät ostais varmasti mutta muuten...

Poltetta pitää jopa reilusti olla mutta se ei saa olla mitään rawit/apache tyylistä raakaa poltetta.... Siihen varmaan viimeinen yritys tällä valmistaa chilimakkaraa kaatui...


Luulen, että joku haba on aika hyvä lähtökohta tietynlaiseen magaraan ja sitten tosiaan pubet toisenlaiseen makuun ja elämykseen. Mutta eipä parane baccojakaan unohtaa! :)  Potkua sais kyllä olla aika lailla, jotta vetoaa chilimieliin. Selvästi enemmän kuin ns. "kansa" sietää. ;)

Herra 47

Lainaus käyttäjältä: "wille"Joku chipotle-ratkaisukin vois toimia... savurocoto kenties?

Ja mainoslauseeksi: "Ei savua ilman tulta"  :D


Ei huono....  8)
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

Kartsu

Otas yhteyttä Raumalla amikseen, mieluummin merikoulun puolelle, siellä vois kokki opiskelijat duunata muutamat lenkit. Se kun kuuluu osaksi koulutusta. Eikä siellä kustannut puolikaan pitäis olla mikään kummoinen.
Väksää, eikö totta...

Herra 47

tuo no hyvä idea jos haluaa pienen erän tehdä...
Mutta mahdollisesti myyntiin tulevan tuotteen kehittely kannattaa tehdä ihan oikean kunnon makkaravalmistajan kanssa... Ja toi kivikylän palvaamo on kyllä siihen todella hyvä... Kun niiden nykyisetkin tuotteet kuuluvat laadullisesti aivan kärkiryhmään ja ovat vielä kiinostuneita tästä....
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)