Ruoanlaitto ja ravintolat => Sadon säilöntä ja käsittely => Aiheen aloitti: Antshu - lokakuu 04, 2011, 22:17:36 ip

Otsikko: Peruvian White Habanero salsa ohje?
Kirjoitti: Antshu - lokakuu 04, 2011, 22:17:36 ip
Hei! mulla olis n0.8L PWH ja niistä pitäis tehdä KAHTA erimoista salsaa. mutta en tiedä kuinka paljon pitäisi laittaa muita aineksia?  ja ehdotuksia mitä kannattaa käyttää? voisiko joku tietävä auttaa? :)
Otsikko: Vs: Peruvian White Habanero salsa ohje?
Kirjoitti: bluesman - lokakuu 04, 2011, 22:30:08 ip
 Kuvassa ainekset ananasta lukuunottamatta.

(https://lh6.googleusercontent.com/-UPT9vCOAoXI/TF_E-yOTd5I/AAAAAAAABh0/6eGxRGl1CDE/pw%252520salsantekoa%2525201.jpg)

Tuossa on kai litranverran PWH:ta johon 450g purkki ananasta, 1/2 dl sitruunamehua, 1,5 dl omenaviinietikkaa (vai oliko se desi?), hunajaa maun mukaan ja samoin sokeria, tasoittaa hiukan ärhäkkyyttä. Laitoin muistaakseni desin sokeria. Atamonia 1/2 tl. Sipuli ja valkosipuli kuulotetaan öljyssä.
Sitten sauvasekoittimella soseeksi. pH:n mittaus; alle 4,1 niin säilyy n. vuoden kylmässä keittämättä jos ei sitä ennen tule syötyä.
Otsikko: Vs: Peruvian White Habanero salsa ohje?
Kirjoitti: Antshu - lokakuu 05, 2011, 00:32:47 ap
Kiitos erittäin paljon! :) Nyt saa alkaa tekee sörsseliä!! :)
Otsikko: Vs: Peruvian White Habanero salsa ohje?
Kirjoitti: Ashrak - lokakuu 13, 2011, 20:39:36 ip
Kuin tilauksesta. Voinee soveltaa myös rocotoille?  ;D
Otsikko: Vs: Peruvian White Habanero salsa ohje?
Kirjoitti: bluesman - lokakuu 13, 2011, 21:23:23 ip
Lainaus käyttäjältä: Ashrak - lokakuu 13, 2011, 20:39:36 ip
Kuin tilauksesta. Voinee soveltaa myös rocotoille?  ;D


Kyllä sopii. Hedelmän voi purkkikaman sijaan vaihtaa kauden tuoretuotteisiin, vaikkapa omenaan.