Ruoanlaitto ja ravintolat => Ravintolat ja ruokapaikat => Aiheen aloitti: Whili - heinäkuu 13, 2012, 10:29:27 ap

Otsikko: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - heinäkuu 13, 2012, 10:29:27 ap
Avataampa aivon oma ketju Gringos Logos (http://www.gringoslocos.fi/) ravintolalle

- - kehuille ja moitteille - -

ja unohtamatta chiliyhdistyksen jäsenetua (http://www.chiliyhdistys.fi/pages/fi/jaesenille/jaesenedut.php) kaikista pääruokien listahinnoista -20%
Toimii ainakin Tampereen Kehräsaaressa.


Plato de la Muerte  vs.   Bistec de la Muerte

Tulisuudella possu selättää nautaparan 5 - 0, mutta maku vetää asetelmat ympäri.   ?? 50% - 60% ??
Käykääpä toverit, jotka härän ovat selättäneet, maistamassa listalle ilmestynyttä "Paholaisenpossua".

(http://www.mesenet.fi/hymiot/albums/userpics/45102/gmrab316692.gif)                      vs.                 (http://www.mesenet.fi/hymiot/albums/1128/222/possu.gif)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Noli Me Tangere - heinäkuu 13, 2012, 15:20:25 ip
Ne wingsit on ainakin ihan yliarvostettuja. Moni on kehunut, mutta en itse pitänyt kun kävin Helsingin raflassa vappubrunssilla hirveässä koomassa.

Toisaalta seisovasta pöydästä sai ainakin silloin habaneroja. Siitä plussaa. Nuutuneen oloni pelasti eräs seurueemme kaveri haukkaammalla habaa, ilmeisesti siksi koska söin niitä itse ja hän ajatteli olla vielä kovempi jätkä. Sitä tuskan ja hien määrää...
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - heinäkuu 13, 2012, 22:33:13 ip
Kuten jo moni tietääkin, kävin toveri J:n kanssa tutkiskelemassa...


Seuraavassa J-manin tulkinta ko. reissusta   (lainattu: Gringos Locos - Torstaipoltot 12.7.2012 -topicista)
Lainaus
Possu oli valtavan hyvää. Päälle oli ahdettu 3cm keko sellaista paksua nagamurskaa, sekin oli hyvää.

Palataan ajassa muutama tunti taaksepäin. Saavuin mustalla -03 vuoden farmari-Toyotallani Whilin pihaan kiroillen. Päivän ainoa palaveri oli juuri venähtänyt pahoin ja oli jo vähän kiirekin Gringosiin. Palaverista käytiin välissä ravintolassa syömässä, mutta ajattelin säästellä nälkää ja jäin neukkariin selailemaan chilifoorumia, kun muut kävivät lounaalla. Kellokin oli jo yksi. No ajattelin käydä kaupan kautta hakemassa puoli litraa maustamatonta luomujogurttia, ettei tarvisi Nagamönjää imeskellä tyhjään pötsiin. Vitut. Palaveri jatkui lähes puoli kolmeen, joten päristelin kuraläpät suorina kohti Viinikkaa. Vaihdoin Whilillä pikaisesti kulmahousut ja kauluspaidan kukkashortseihin ja minulle rakkaaseen punaiseen termospullo t-paitaan. Se on niin vintage. Päähän huivi niin kireälle, että pari pyllykarvaakin katkesi, ja sitten menoksi.

Naureskelin matkalla, että ompas spedeä mennä varailemaan tuolta pöytää keskellä päivää, eihän siellä ketään muuta ole tuohon aikaan. Paskan vitut. Saavuttiin Laukontorin liepeille ja koko horisontti oli täynnä kaiken maailman kolmospuikkoja imeskeleviä pissiksiä ja riikinkukkoja ja paheksuvia ryppyisiä mummeleita. Viereisellä tontilla, tammerkosken toisella rannalla Viikate aloitteli settiä. Tammerfest. Auton saatiin tuurilla kilometrin päähän kehräsaaresta.

No kaksi rantaleijonaa lähti onnellisina könyämään kohti kehräsaarta. Matkalla Gringosiin jouduttin mm. pujottelemaan läpi honottavin taukkilaumojen, kun Tyrvään kirkonkylän kylätoimikunnan järjestämällä kaupunkivierailulla paikalle pöllähtäneet apinat rynnivät kohti Tammerfestin lipunmyyntiä. Mayhem:n ja Megadeathin t-paitoihin ja pyllyvaon paljastaviin mustiin farmareihin sonnustautuneet uuvatit olivat lähteneet suurin toivein kohti neitsyyden menetykseen johtavaa pissisten kohtaamista.

Pujoteltuamme läpi face palm-kujan pääsimme vihdoin Gringosiin. Otimme pöydän pihalta, kuten Suomalaisen miehen pitääkin. Emme kuitenkaan jääneet sotilaallisesti korkeaan polviasentoon ruinaamaan apetta, vaan siirryimme laitimmaiseen pöytään, puoli metriä terassin markiisin ulkopuolelle. Tottakai, jotta samalla saisi vähän aurinkoa!

Otin alkupaloiksi ranskalaisia bbq-majoneesilla, sillä mulla oli valtava nälkä. En ollut tietysti laittanut siihen mennessä vielä mitään muuta suuhuni, kuin 15 mukillista kahvia. No annokset saapuivat, ennekuin olin saanut tuhottua tuota ranskiskulhollista. Tässä vaiheessa taidettiin samalla tilata jo toiset tuopit keskikuraa. Aika pian tuli huomattua, että pieneksi rusinaksi nälässä kutistettu vatsalaukkuni tulisi huutamaan useita norjankielisiä kirosanoja, ennenkuin saisin koko vadillisen laavaa ahdettua kidustenväleihin.

Kesä 2012 tullaan muistamaan sadepisaroista sääennustuskartoilla. Toista haarukallista polttavaa possua suuhun lapioidessani huomasin lämpöisen kesäisen sadepisaran käsivarsillani. Minuutin kuluttua olimme saaneet lautaset, kaljatuopit, tupakka-askit (tai yhden, Whili on niin sporttivartti ettei polta) ja kännykät siirrettyä monsuunimyrskyn alta syvemmälle markiisin alle. Sade taukosi ja tarjoilijattaremme pään yläpuolelle syttyi lamppu. Kuulin lähes natikan käynnistysnarahdukset tyttösen letitetyn kuontalon päällä, kun hän keksi ottaa kaukosäätimen käteensä ja levittää markiiseja metrin leveämmälle. Paitsi, että olimme siirtyneet turhaan, peitti tyttö nyt pilvien takaa luiskahtaneen auringon kokonaan. Oli kuin olisi puolijoukkueteltassa syönyt. Paitsi ilman viikon jalassa muhineiden saappaiden huumaavaa tuoksua.

Puolessavälissä annosta lähdin kävelylle. Välillä oli pakko varmistaa, että savuke oli oikeinpäin suussa... Vatsassa oli punahilkkasadusta tutut kolmekuutiota mukulakiviä. Ja lautasella oli vielä nokare possua ja kolme kanootin kokoista lohkoperunaa. Whili lähti myös vapisten pöydästä Gringosiin sisälle. En tunnistanut mitä alkuperäistoonia Whili murahteli, mutta päättelin hänen ilmoittaneen pikaisesta vessapiipahduksesta.

Tuijotin lautasella nauravia perunajärkäleitä. Väliin sivalsin pistäviä ja hyvin henkilökohtaisia herjoja ja Suomen alkuperäisen pakanakansan keksimiä kirosanoja, joilla shamaanit tappoivat alkuaikoina hehtaarikaupalla heinäsirkkoja ja rusakkoja ja muita vitsauksia. Perunat ottivat vain tukevampaa nojaa lautasella lilluvasta nagapyreestä. Hullunkiilto silmissä päästin pirkanmaan kokoiset röyhyt ja tasoitin tilaa vielä muutamalle haarukalliselle, jonka jälkeen keihästin haarukkani viimeisen porsaanpalan ja pakolliset vihannekset. Näin silmissäni, miten perunat syttyivät tuleen ja tuulenpuuska pyyhkäisi pölyt pitkin laukontoria. Toiveunta, siinä ne optimistijollat olivat edelleen. Tarjoilijatarkin tiesi tarkalleen, miten junteille vittuillaan. "Pojilla olisi vielä muutama minuutti aikaa, vai onko liian tulista, hopihopi =)"

Venyttelin, kuten kunnon pensselihintit joogatunnilla, jotta saisin edes hiukan tilaa pieneen sievään masuuni. Lohkaisin perunasta olemattoman pienen hipun ja laitoin varovasti suuhuni. Nielaistuani  sattui aivan käsittämättömästi. Vatsa kertoi, että huomisen nähdäksesi mister ego voisit lopettaa tuo syömisen. Niinku vittu nyt heti.

Ei silti whilillekään ruoka enää maistunut, mitä nyt sain soperruksesta selvää. Uskoisin meiltä tulleen kahdesta kolmeen kyyneltäkin, mutten voi muistaa, niin paljon sattui vatsaan.

Olin varma, että auto jäi vain kilometrin päähän, mutta silti tuntui, kuin olisimme tetsanneet useita kilometräjä läpi tammerfestin kusipää-aavikon.

Matkalla kotiin, ennen puoltaväliä, tuli kusihätä. Päästessäni kotiin helpotukselle, tuntui, kuin olisin dipannut vehkeeni kiehuvaan kylmägeeliin ja syöttänyt kissoille. £@$€#"%

Tätä kirjoittaessani sattuu vielä snadisti, mutta helpotus ja korvissa humiseva onnellisuushormonin yliannostus saa itseasiassa inan hyvälle tuulelle. Josko tempaisis kunnon kännit, sitten olisi huomenaamulla oikei hauskaa. Mut ei mulla.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: TunturiTiger - heinäkuu 14, 2012, 06:45:33 ap
Kaikesta päätellen oli onnistunut reissu. Ihan niin kuin aina Gringosin retket. :)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Täti-E - heinäkuu 14, 2012, 16:54:26 ip
Tänään menossa Gringosiin syömään. Nyt on kuitenkin "ongelma"...tekisi nimittäin ihan tosi paljon mieli syödä se naga hampurilainen tai sitten se tulinen tortillahässäkkä (sieltä caution) listalta...

Onks noi sit kuitenkin jotain niin tappo annoksii ettei niitä perus chilinpuputtaja ilman käpristelyitä voi vetää? Tulista tekis mieli, mutta niin harvoin ravintelissa pääsee käymään että ois kurja jos rahat menisivät hukkaan ja ruoka pöytään.

Auttakaa neitoa hädässä :-*
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - heinäkuu 14, 2012, 17:37:50 ip
Lainaus käyttäjältä: Täti-E - heinäkuu 14, 2012, 16:54:26 ip
Tänään menossa Gringosiin syömään. Nyt on kuitenkin "ongelma"...tekisi nimittäin ihan tosi paljon mieli syödä se naga hampurilainen tai sitten se tulinen tortillahässäkkä (sieltä caution) listalta...

Onks noi sit kuitenkin jotain niin tappo annoksii ettei niitä perus chilinpuputtaja ilman käpristelyitä voi vetää? Tulista tekis mieli, mutta niin harvoin ravintelissa pääsee käymään että ois kurja jos rahat menisivät hukkaan ja ruoka pöytään.

Auttakaa neitoa hädässä :-*


Ainakin Tampereen GL:n chililistaa on tulistettu rankalla kädellä.

Voihan sitä pyytää tulisen nagasoosin omaan dippikippoon hampurilaisen viereen .
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Täti-E - heinäkuu 15, 2012, 11:46:18 ap
En kerinnyt saamaan vastausta mutta tuli se "lasten tulinen" tesmattua :D Elikkäs Platillos Muy Picantes-listan yhden pääkallon burritot Burritos al Estilo Chilango.
Luulin että tuon listan kaikki ateriat ovat ihan sairaan tulisia mutta sitten siellä olikin sellaisia pieniä söpöjä pääkalloja nimien vieressä joiden ajattelin merkkaavan sitä tulisuuden mittaluokkaa.

Ensimmäiseksi pitänee kertoa että avomieheni kassa alkupalaksi puoliksi tilatut cheddat jallut olivat l-u-o-k-a-t-t-o-m-i-a. Nimittäin keskeltä jäisiä ;D
Toiseksi minua hieman ärsyttää sovinistinen tarjoilijan asenne joka paljastui siinä vaiheessa kun tein tilaukseni. Puoliskoni huiteli kitusiinsa jotain jättirapuhommeleita ja minä tuon tulisemman burriton. Tarjoilija hymyili vahingoniloisesti ja lähti pois.

Joimme tuoppimme melkein loppuun ennenkuin annokset tulivat. Omani näytti hyvältä...myös ensimmäisen haarukallisen jälkeen. Burriton päällä oli juuston lisäksi kauhea kasa etikkasäilöttyjä jalapeñoja sekä kasa rawitin näköisiä kokonaisia chilejä. Olihan se jauhelihakin tulista mutta ei pukannut edes hikeä. Muutaman kerran sain niistää mutta that's all. Ruoka oli huisin hyvää jos unohtaa annoksen kaksi miinusta. Jauhelihamössö oli hitusen teollisen makuista (vrt.kouluruoka) ja ne mitkälie annuumit jäi syömättä koska makua ei ollut yhtään ja aiheuttivat vain vittumaisen poltteen kielen kärkeen (haukkasin puolikkaan maistiaisiksi).

Sovinistisetä kulki ohi muutamankin kerran ruokailun aikana ja virnuili tyhmästi jokaisella kerralla. Kun tuoppi tyhjeni tilasin hänen ohi mennessää uuden. " Taitaa  juoma maistua" sanoi hän ja vinkkasi silmää. Kun ruokailu oli ohi ja pyysimme laskun hän vitsaili jälleen että taisi ruoka maistua ja täällähän on lautaset jo tyhjänä..

Mua ärsyttää tollanen. Miksi tulinen on vain miesten juttu? Miksi tarjoilijoilla on oikeus vitsinvääntöön kun minä maksan ruokailusta ravintolassa??
Seuraavaksi aion siirtyä pääkalloluokkaan kaksi.

Ei voi kyllä kuin hattua nostaa pojille siitää possuannoksesta, jos niillä "söpöillä pääkalloilla" on mitään virkaa, en kyllä ehkä uskalla ikinä kokeilla sitä annosta..siinä kun niitä kalloja oli reippaasti yli viisi  ;D

Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: tonttu - heinäkuu 15, 2012, 13:25:04 ip
Lasten tulisessa annuumeja ja tulisemmissa annoksissa sitten maukkaampia chilejä. Eihän sinne kannata mennä säästelemään vaan syö sitten niitä tulisempia annoksia, kun kerran semmoiseen paikkaan menee josta niitä saa.

En nyt ihan ymmärtänyt sovinisti viittauksia. Kyllä ne päätä aukoo muillekkin halutessaan, siis niille joille on jaettu eri kromosomit. Itse vastasin naama peruslukemilla, että oikein maukas annos diablo burgerin kohdalla ja sitten tuon kilpahärän kanssa pyörittelin päätä ja sanoin aihhh on se tulista, liian tulista :S

Heh, synttäripöydässä meillä oli mukana eräs tyttö, joka ilmoitti heti, että ei syö eikä siedä tippaakaan tulista, joten tarjoilijan kanssa sovittiin kanasalaatista listalta, jossa siis ei pitänyt olla tulisuutta ollenkaan. Annokset tuli ja hetken päästä tyttö hyppää pystyyn ja huutaa kuin palosireeni, annos on tulinen! Ei siinä mikään auttanut, kun toistamiseen koitti ja jälleen sama homma. Tarjoilija kutsuttiin ruokaa ihmettelemään ja viesti meni keittiöönkin asti. Itse keskityin härän ribsien tuhoamiseen ja kosteus silmissä vei tarkkuuden pois, eli en katsonut tarkemmin tilannetta. Keittiöstä tuli viesti, että tämä on texmex paikka ja jos ei pysty edes mustapippuria annoksessa syömään, niin he ei mahda asialle mitään. Nnnnoh, hetken päästä hiffasin, että tämä tyttö oli kiskonut pelkästään lautasen reunalla olleita punaisia jalapenosäilykkeitä :D Itse annoshan oli täysin tuleton, mutta eipä tunnistanut edes jalapenoa. Oli vaan niin peloissaan tästä pahamainesesta chilipaikasta, että maistoi aluksi pienintä suupalaa mitä lautaselta löytyi :D
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Mika73 - heinäkuu 19, 2012, 13:04:56 ip
Yleensä Locosissa olen syönyt Locos Special Burgerin, jonka nykyinen nimi on hieman nyt hakusessa/unohtunut. Kerroshampurilainen kuitenkin. Diabloa olen kerran kokeillut, meni alas mukisematta, mutta mielestäni sitä kastiketta oli hieman liikaa. Normi Special Burger kaipaisi taas mielestäni hieman lisää tulisuutta. Kerran kokeilin myös tätä kolmen pihvin versiota, mutta se maistui liikaa pihviltä.

Nachoannos jauhelihalla ja juustolla oli myös mainio, tämän kun saisi tulisempana versiona. Siipiä kokeilin joskus, ihan hyviä, mutta lilluivat kastikkeessa.

Kokemusta on Helsingin ja Tampereen Locosista. Helsingin taso on parantunut huimasti, mutta edelleen tahtovat unohtaa toimittaa jälkiruoan ja monesti numero lähtee pöydästä jo alkuruoan jälkeen, jolloin loppuja ruokia saa itse metsästää. Molemmissa on hyvä terassi, tosin Helsingissä se on hieman suurempi.

Menen toistekkin 8)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
Kävin maistelemassa kahden kallon ribsejä, jotka maistui muullekin kuin poltteelle. Tai kastikehan tuossa annoksessa tulista oli. Itsellä ei ole vielä hirveätä toleranssia kehittynyt, joten kannattaa rohkeasti koettaa muidenkin. Paremmalle puoliskollekin maistui tuleton annos, mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.

Kaiken kruunasi chilisuklaapirtelö, nyt kaipaisinkin reseptiä sellaiseen jos jollain on pöytälaatikossa?
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - heinäkuu 26, 2012, 07:09:42 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
Kaiken kruunasi chilisuklaapirtelö, nyt kaipaisinkin reseptiä sellaiseen jos jollain on pöytälaatikossa?


Gooogle-haulla löytyy paljon hyviä pirtelöohjeita. Kun käytät hyviä aineita, lopputuloksesta tulee hyvä.
Ja lisäät tehosekoittimeen lempichiliäsi tuoreena tai kuivattuna. GL käyttää rawittia.

Ei muuta kun kokeilemaan  8)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Tulin uteliaaksi mitä naapuripöydässä tapahtui, oliko kovakin tilitys..  ;D

Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Räyhis - heinäkuu 26, 2012, 09:44:43 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Tulin uteliaaksi mitä naapuripöydässä tapahtui, oliko kovakin tilitys..  ;D

Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..


Mitä järkeä on lentää tuhansia kilometrejä vieraaseen maahan syödäkseen IKEAn lihapullia ja wienerleikettä?

Suomalaiset juntit.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Macex - heinäkuu 26, 2012, 10:02:50 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Tulin uteliaaksi mitä naapuripöydässä tapahtui, oliko kovakin tilitys..  ;D

Muistan kun oltin poikain ja neitoin Tampereen porukalla Gringossa ja viereiseen pöytään istui vanhempi pariskunta. Ottivat listan käteensä, katsoivat sitä samalla viereisessä pöydässä olevia henkilöitä ja totesivat, että ei taida täältä löytyä meille sopivaa ruokaa. Viereisessä pöydässä naamat punaisina Pappatunturi(TunturiTiger) ja minä koitimme ahtoa burgeria naamaamme.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: TeKu - heinäkuu 26, 2012, 12:09:19 ip
Edellispäivänä kävin syömässä nuo kolmen tähden nagasiivet + kylkeen yhdet ristikkoperunat Helsingin ravintolassa. Oli siivissä kyllä poltetta sen verran, että ei tällä kokemuksella enempää kaivannut. Kaikki tuli kuitenkin syötyä, joten saa olla ylpeä itsestään. :)
Seuraavaksi sitten tuo hampurilainen, mutta tuon viiden tähden paitahaasteen jätän ihan suosiolla muille  8)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: msb - heinäkuu 27, 2012, 01:23:44 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Tulin uteliaaksi mitä naapuripöydässä tapahtui, oliko kovakin tilitys..  ;D

Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..


Eipä siinä ihmeempiä, ilmeisesti jomman kumman ruuansulatus oli herkkä mausteille. Elättelivät toiveita, että jonkun annoksen olisi saanut kokonaan mausteettomana, mutta tarjoilijan konsultointi nollasi toiveen.

Katsoinkin noita valmiita pirtelöohjeita jo, pitänee lähteä testaamaan jos ei kellään ole suosituksia tietystä.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Mika73 - elokuu 06, 2012, 15:17:30 ip
Mitä annoksia suosittelette Locosissa? Lähinnä on kokemusta kerrosburgerista ja Diablosta.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: ana198 - elokuu 07, 2012, 11:35:13 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..

GL on samallalailla Mexicolainen kuin Rosso on Italialainen ravintola. Pakkasesta mikroon tai rasvakeittimeen puolivalmisteita ja järjettömien hintojen lisäksi surkea palvelu.
http://eat.fi/helsinki/gringos-locos1   Sieltä löytyy kommentteja, ehkä Helsingin surkein syöttölä niin arvostelujen kuin omien kokemustenkin perusteella.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: DonJuan - elokuu 08, 2012, 07:40:05 ap
Lainaus käyttäjältä: ana198 - elokuu 07, 2012, 11:35:13 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..

GL on samallalailla Mexicolainen kuin Rosso on Italialainen ravintola. Pakkasesta mikroon tai rasvakeittimeen puolivalmisteita ja järjettömien hintojen lisäksi surkea palvelu.
http://eat.fi/helsinki/gringos-locos1   Sieltä löytyy kommentteja, ehkä Helsingin surkein syöttölä niin arvostelujen kuin omien kokemustenkin perusteella.


Aamen, mutta 4 kertaa meksikossa käyneenä voisi sanoa että GL on "hyvä yritys" verrattanu muihin suomalais-meksikolaisiin rafloihin.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: tonttu - elokuu 08, 2012, 12:32:20 ip
Lainaus käyttäjältä: DonJuan - elokuu 08, 2012, 07:40:05 ap
Lainaus käyttäjältä: ana198 - elokuu 07, 2012, 11:35:13 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..

GL on samallalailla Mexicolainen kuin Rosso on Italialainen ravintola. Pakkasesta mikroon tai rasvakeittimeen puolivalmisteita ja järjettömien hintojen lisäksi surkea palvelu.
http://eat.fi/helsinki/gringos-locos1   Sieltä löytyy kommentteja, ehkä Helsingin surkein syöttölä niin arvostelujen kuin omien kokemustenkin perusteella.


Aamen, mutta 4 kertaa meksikossa käyneenä voisi sanoa että GL on "hyvä yritys" verrattanu muihin suomalais-meksikolaisiin rafloihin.


Meksikolaista se ei ole, mutta texmexiä kait siinä missä texmexi yleensä. Kaikki kommentit on tuosta palvelusta ja todellakin helsingin gringosin tarjoilijat taitaa olla ehkä surkeinta tasoa mihin olen rafloissa törmännyt. Silti menisin uudelleen. Kävin tuossa pitkästä aikaa Cantina westissä, kun MM kisojen aikaan gringos ilmoitti menevänsä kiinni jo klo 18:30 päiväottelun jälkeen !?! Mutta eipä ainakaan Cantina westissä nautittu erittäinkin tyyris ateria laadullaan vakuuttanut ja tulisuutta ei ollut ollenkaan. Missä siis saa hyvää Suomalais-mexikolaista ruokaa Suomessa?
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Mika73 - elokuu 08, 2012, 14:46:12 ip
Ainakaan burgereissa ei ole ollut mitään valittamista :P
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: ana198 - elokuu 08, 2012, 15:02:25 ip
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 08, 2012, 12:32:20 ip
Missä siis saa hyvää Suomalais-mexikolaista ruokaa Suomessa?

Texmexiä (oletan että tarkoitat Texmexiä) ei Suomesta saa mistään hyvää mutta Mexicolaista saa.  Suosittelisin Patronaa (http://eat.fi/helsinki/patrona) pöytävaraus kannattaa hoitaa ajoissa.  Halvemmasta päästä sitten taas Pueblo Bar y Taqueria (http://eat.fi/helsinki/pueblo). Molemmissa voit omin silmin katsella miten annos valmistuu, salsat paikan päällä valmistettuja samana päivänä (ei purkista) ja sama pätee muihinkin pöydän antimiin.    Sen jälkeen kun nuo löysin niin ei ole tarvinnut noissa ketjuräkälöissä käydä (omalla rahalla), kun saa tuoreita paikan päällä valmistettuja tacoja kerran maistaa niin ei tuo puolivalmistepaska enää vain nappaa.

Shanghai Cowboy (http://eat.fi/helsinki/shanghai-cowboy) on vielä kokeilematta, se lienee lähempänä tuota "Suomalais-mexicolaista" ruoaltaan.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: tonttu - elokuu 08, 2012, 17:15:15 ip
Vaikuttaa mielenkiintoisilta, laitetaas korvan taakse kun taas tulee vuotuisen "syödään heltzingissä" päivän aika. Mut saakos noista mestoista sitten oikeasti tulista/kilpatulista mättöä? Minulla, kun on vaatimustasossa se, että syömisen kuuluu sattua ja kunnolla :D


edit: on muuten kaikki kolme raflaa semmoisia, etteivät halua ulkopaikkakuntalaisia syömään... 2 ekaa ei nettisivuja ollenkaan ja cowboy paikalla on, mutta lukukelvottoman karmeat. Aika ratkaisevaa on päästä lukemaan siistiä ruokalistaa netissä, kun suunnitellaan reissua 300km päästä syömään vanhojen frendien kanssa.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: DonJuan - elokuu 08, 2012, 19:47:28 ip
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 08, 2012, 17:15:15 ip
Vaikuttaa mielenkiintoisilta, laitetaas korvan taakse kun taas tulee vuotuisen "syödään heltzingissä" päivän aika. Mut saakos noista mestoista sitten oikeasti tulista/kilpatulista mättöä? Minulla, kun on vaatimustasossa se, että syömisen kuuluu sattua ja kunnolla :D


edit: on muuten kaikki kolme raflaa semmoisia, etteivät halua ulkopaikkakuntalaisia syömään... 2 ekaa ei nettisivuja ollenkaan ja cowboy paikalla on, mutta lukukelvottoman karmeat. Aika ratkaisevaa on päästä lukemaan siistiä ruokalistaa netissä, kun suunnitellaan reissua 300km päästä syömään vanhojen frendien kanssa.


Kannattanee muistaa että meksikolainen ruoka ei ole tulista edes meksikossa jos "tulitoleranssi" on korkea. Ruoat on suomalaiseen keitettyyn sämpylään verrattuna mausteisia, mutta ei kilpatulista kaipaavalle kovinkaan tulisia.

Meksikossa tulisuus on useimmiten hoidettu juurikin salsoilla/kastikkeilla, jotka tarjotaan eri kipossa. Tämä pätee niin turistirafloissa kuin kotiruoassakin.

Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: tonttu - elokuu 08, 2012, 22:01:56 ip
Nnoh, saako noissa ruuassa oikeasti tulisia kastikkeita? Eipä se sämpylä diablo burgerissakaan ole tulista, mutta soossi on.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: ana198 - elokuu 09, 2012, 09:57:51 ap
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 08, 2012, 17:15:15 ip
Vaikuttaa mielenkiintoisilta, laitetaas korvan taakse kun taas tulee vuotuisen "syödään heltzingissä" päivän aika. Mut saakos noista mestoista sitten oikeasti tulista/kilpatulista mättöä? Minulla, kun on vaatimustasossa se, että syömisen kuuluu sattua ja kunnolla :D


edit: on muuten kaikki kolme raflaa semmoisia, etteivät halua ulkopaikkakuntalaisia syömään... 2 ekaa ei nettisivuja ollenkaan ja cowboy paikalla on, mutta lukukelvottoman karmeat. Aika ratkaisevaa on päästä lukemaan siistiä ruokalistaa netissä, kun suunnitellaan reissua 300km päästä syömään vanhojen frendien kanssa.

http://pueblobar.fi/    Patronalla ei tosiaan vielä nettisivuja, suosittelen sitä silti eniten noista. 
Ei todellakaan kilpatulista. Tässä tullaan tosissaan siihen että pitää päättää missä tekee kompromissin. Haluatko ns. kilpatulista ruokaa eli GL:n mikrotavaraa jota on ryyditetty habsuilla tai nagalla tai jollain ilman että kukaan on miettinyt palveleeko se annosta ollenkaan (ja kykenet todella helposti itse kotona tekemään parempaa ruokaa) vai noiden edellämainittujen paikan päällä alusta asti valmistettua laatusafkaa(vieläpä Mexicolaisten toimesta) joiden mukana tulee tuoreet salsat joista sitä tulisuutta saa ruokiin lisää.
Viimeksi oli Patronassa kolme eri salsaa pöydässä, Tomatillo, Chipotle ja Habaneropohjaiset. Yksikään ei lähimainkaan "kilpatulista" mutta luulen että kokit voivat tulla tuossa vastaan, ainakin Patronassa on niin hyvä palvelu että luulen että ei tuottaisi vaikeuksia saada lisää tulta annoksiin.

Huomenna tulee kokeiltua tuo Shanghai Cowboy joten pistän raporttia sitten kokemuksista.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: tonttu - elokuu 09, 2012, 10:47:37 ap
Ai katos, en googlella löytänyt, kuin facebook sivuja. Joo, pitää laittaa pueblo testaukseen. Itseasiassa ravintolasyönnit on jäänyt 2 kertaan vuodessa ja erityisesti siitä syystä, kun ruokaharrastus on kasvanut elämäntavaksi. Gringosissa on kiva käydä ottamassa kavereista mittaa jne, mutta jokaisen ravintolakäynnin jälkeen on harmittavaa todeta, että samoilla aineksilla olisi itse pystynyt parempaan. Todella harvassa on ne kerrat, kun Suomalaisessa ravintolassa on saanut sellaista ruokaa, jota ei itse koe osaavansa valmistaa.

Ja erityisesti chilipuolella rafloissa jää kyllä kaipaamaan erikoisten chililajikkeiden tuomaa makukirjoa, tulista kyllä saa, mutta turha etsiä vaikkapa fataliiviipaleesta tulevaa "tuttifrutti" aromia :P

Ehkäpä viimeisin täys kymppi raflakokemus oli turun saaristossa rantaravintolassa nautitut pikkukampelat. Niitä oli lautasella ehkä 8 kappaletta ja ne oli valeltu herkullisella yrttivoisulalla. Sen kanssa näppäimistön nappulan kokoisia uusia perunoita. Annos oli kypsyysasteeltaan niin täydellinen, että itellä ois ehkä mennyt pieleen ja sen lisäksi raaka-aineisiin ei ole maakravulla pääsyä ilman suhteita.  Tämä siis täysin offtopiccia :)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: DonJuan - elokuu 09, 2012, 13:10:45 ip
Piti käydä kurkkaamassa tuota Pueblon menuuta ja silmämunalla syötynä näyttää hyvälle. Pitänee käydä testaamassa joku päivä kun pääkaupunkiseudulla liikun.

BTW, en tiedä onko muut huomannut samaa, mutta yleensä mitä pidempi menu on, niin sitä paskempaa ruokaa. Tuossa Pueblossa sivullinen ruokia ja thats it.
Ei tarvita kahtakymmentä sivullista vaihtoehtoja ja sitten kuitenkin päädytään siihen lehtipihviin ranskalaisilla.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: ana198 - elokuu 09, 2012, 14:13:43 ip
Lainaus käyttäjältä: DonJuan - elokuu 09, 2012, 13:10:45 ip
BTW, en tiedä onko muut huomannut samaa, mutta yleensä mitä pidempi menu on, niin sitä paskempaa ruokaa. Tuossa Pueblossa sivullinen ruokia ja thats it.
Ei tarvita kahtakymmentä sivullista vaihtoehtoja ja sitten kuitenkin päädytään siihen lehtipihviin ranskalaisilla.

Tuo on erittäin hyvä nyrkkisääntö. En taida ikinä olla käynyt ravintolassa(Suomessa) missä äärimmäisen pitkä menu on johdattanut laaturuoan pariin. Onhan se selvää että mitä pidempi menu niin sitä useammat raaka-aineet tulevat pakkasesta/purkista, suomessahan tuo on enemmän sääntö kuin poikkeus. Onneksi viime aikoina on putkahdellut noita laadukkaampiakin etnisiä ainakin stadiin.
Kai jengi on matskustellut jo sen verran että osataan kaivata sitä autenttista tavaraa eikä tyydytä siihen suomalaistettuun versioon (vertaa joka kylän kinkkiraflat yhdenmukaistettuine menuineen joilla ei paljon ole tekemistä kiinassa tarjottavan ruoan kanssa).
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Wahi - elokuu 09, 2012, 17:34:47 ip
Pueblossa olen kerran käynyt lounaalla. Hyvää ja laadukasta ruokaa, mutta annos olisi voinut olla vähän isompi. Suosittelen. Lounas taitaa jatkua kesän jälkeen taas.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - elokuu 10, 2012, 08:55:21 ap
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.


Helsinkin enkä muidenkaan Tampereen ulkopuolisten GL miljöötä tai henkilökuntaa en ole kokenut vielä.. ,
mutta Tampereen Kehräsaaressa olen saanut hyvää ruokaa ja henkilökunta on miellyttävää ja hymyileväistä,
ehkä jopa hiukan pelottavalla tavalla  ;D

Chilifestien aikaan kannattaa käydä tutustumassa.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Mika73 - elokuu 10, 2012, 09:40:29 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 10, 2012, 08:55:21 ap
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.


Helsinkin enkä muidenkaan Tampereen ulkopuolisten GL miljöötä tai henkilökuntaa en ole kokenut vielä.. ,
mutta Tampereen Kehräsaaressa olen saanut hyvää ruokaa ja henkilökunta on miellyttävää ja hymyileväistä,
ehkä jopa hiukan pelottavalla tavalla  ;D
Miten pelottavalla tavalla?  ::)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: tonttu - elokuu 10, 2012, 10:44:58 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - elokuu 10, 2012, 09:40:29 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 10, 2012, 08:55:21 ap
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.


Helsinkin enkä muidenkaan Tampereen ulkopuolisten GL miljöötä tai henkilökuntaa en ole kokenut vielä.. ,
mutta Tampereen Kehräsaaressa olen saanut hyvää ruokaa ja henkilökunta on miellyttävää ja hymyileväistä,
ehkä jopa hiukan pelottavalla tavalla  ;D
Miten pelottavalla tavalla?  ::)


(http://1.bp.blogspot.com/-zhzTLuVoLKw/TyAYiLTUwoI/AAAAAAAAAzs/wEpd6ipQxWc/s1600/9442175-evil-red-chili-pepper.jpg)
Joskus heikkoina hetkinä henkilökunnan hymy näyttää tuolta, kirvelevän kyynelnesteen sumentaessa katsetta.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: ana198 - elokuu 10, 2012, 11:25:34 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 10, 2012, 08:55:21 ap
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.


Helsinkin enkä muidenkaan Tampereen ulkopuolisten GL miljöötä tai henkilökuntaa en ole kokenut vielä.. ,
mutta Tampereen Kehräsaaressa olen saanut hyvää ruokaa ja henkilökunta on miellyttävää ja hymyileväistä,
ehkä jopa hiukan pelottavalla tavalla  ;D

Chilifestien aikaan kannattaa käydä tutustumassa.


Miten eroaa muka muiden toimipaikkojen ruoista? Paremmat mikrot ja rasvakeittimet? Pakkanen on hellempi tuotteille?   Sama kun jengi kommentoi jonnekkin ruoka-arvostelusivuille joidenkin eri kaupunkien Chicosien kuviteltuja eroja. Samasta paikasta ne pakasteet ja puolivalmisteet tulee ja tuskin siinä keittiön välineistössäkään on eroja. Vaikka olisi Gordon Ramsay keittiössä niin ei ne pakasteet maistuisi juurikaan paremmilta.  Palvelun taso nyt luonnollisesti vaihtelee.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: tonttu - elokuu 10, 2012, 11:32:48 ap
No sanotaanko nyt sitten vaikka niin, että osaavat paremmin lämmittä hernemaissipaprikaa mikrossa ja lisätä siihen tölkistä enemmän säilykenakkeja. Tarjoilijat on kokeneempia, eivätkä tee perustavanlaatuisia mokia kokoajan, kuten helsingissä tuntuu olevan. Ravintolan sijainti on huomattavasti parempi, se wanha tehdaskuja mikä nyt onkaan on varsin viihtyisä paikka. Vierellä virtaa tammerkoski, eikä ratikkaraide.

chikosiin vertaaminen... noh abc ruokaahan tässä nyt haetaan. Miksi mennä merta edemmäksi kalaan?  :o
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: jaolsten - elokuu 10, 2012, 23:45:56 ip
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - elokuu 10, 2012, 09:40:29 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 10, 2012, 08:55:21 ap
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.


Helsinkin enkä muidenkaan Tampereen ulkopuolisten GL miljöötä tai henkilökuntaa en ole kokenut vielä.. ,
mutta Tampereen Kehräsaaressa olen saanut hyvää ruokaa ja henkilökunta on miellyttävää ja hymyileväistä,
ehkä jopa hiukan pelottavalla tavalla  ;D
Miten pelottavalla tavalla?  ::)Lainaus käyttäjältä: jaolsten - heinäkuu 12, 2012, 23:38:49 ip
Lainaus käyttäjältä: ZAZ - heinäkuu 12, 2012, 21:39:29 ip
Lainaus käyttäjältä: jaolsten - heinäkuu 12, 2012, 21:06:41 ip
Aih. Taivaan vitut miten sattuu...
:blank:


Noh, oliko possu mistään kotoisin?
Gringosissa keittiöpäällikön kanssa työskennelleenä voin uskoa että polte on ainakin KOHDALLAAN. :D
Possu oli valtavan hyvää. Päälle oli ahdettu 3cm keko sellaista paksua nagamurskaa, sekin oli hyvää.

Palataan ajassa muutama tunti taaksepäin. Saavuin mustalla -03 vuoden farmari-Toyotallani Whilin pihaan kiroillen. Päivän ainoa palaveri oli juuri venähtänyt pahoin ja oli jo vähän kiirekin Gringosiin. Palaverista käytiin välissä ravintolassa syömässä, mutta ajattelin säästellä nälkää ja jäin neukkariin selailemaan chilifoorumia, kun muut kävivät lounaalla. Kellokin oli jo yksi. No ajattelin käydä kaupan kautta hakemassa puoli litraa maustamatonta luomujogurttia, ettei tarvisi Nagamönjää imeskellä tyhjään pötsiin. Vitut. Palaveri jatkui lähes puoli kolmeen, joten päristelin kuraläpät suorina kohti Viinikkaa. Vaihdoin Whilillä pikaisesti kulmahousut ja kauluspaidan kukkashortseihin ja minulle rakkaaseen punaiseen termospullo t-paitaan. Se on niin vintage. Päähän huivi niin kireälle, että pari pyllykarvaakin katkesi, ja sitten menoksi.

Naureskelin matkalla, että ompas spedeä mennä varailemaan tuolta pöytää keskellä päivää, eihän siellä ketään muuta ole tuohon aikaan. Paskan vitut. Saavuttiin Laukontorin liepeille ja koko horisontti oli täynnä kaiken maailman kolmospuikkoja imeskeleviä pissiksiä ja riikinkukkoja ja paheksuvia ryppyisiä mummeleita. Viereisellä tontilla, tammerkosken toisella rannalla Viikate aloitteli settiä. Tammerfest. Auton saatiin tuurilla kilometrin päähän kehräsaaresta.

No kaksi rantaleijonaa lähti onnellisina könyämään kohti kehräsaarta. Matkalla Gringosiin jouduttin mm. pujottelemaan läpi honottavin taukkilaumojen, kun Tyrvään kirkonkylän kylätoimikunnan järjestämällä kaupunkivierailulla paikalle pöllähtäneet apinat rynnivät kohti Tammerfestin lipunmyyntiä. Mayhem:n ja Megadeathin t-paitoihin ja pyllyvaon paljastaviin mustiin farmareihin sonnustautuneet uuvatit olivat lähteneet suurin toivein kohti neitsyyden menetykseen johtavaa pissisten kohtaamista.

Pujoteltuamme läpi face palm-kujan pääsimme vihdoin Gringosiin. Otimme pöydän pihalta, kuten Suomalaisen miehen pitääkin. Emme kuitenkaan jääneet sotilaallisesti korkeaan polviasentoon ruinaamaan apetta, vaan siirryimme laitimmaiseen pöytään, puoli metriä terassin markiisin ulkopuolelle. Tottakai, jotta samalla saisi vähän aurinkoa!

Otin alkupaloiksi ranskalaisia bbq-majoneesilla, sillä mulla oli valtava nälkä. En ollut tietysti laittanut siihen mennessä vielä mitään muuta suuhuni, kuin 15 mukillista kahvia. No annokset saapuivat, ennekuin olin saanut tuhottua tuota ranskiskulhollista. Tässä vaiheessa taidettiin samalla tilata jo toiset tuopit keskikuraa. Aika pian tuli huomattua, että pieneksi rusinaksi nälässä kutistettu vatsalaukkuni tulisi huutamaan useita norjankielisiä kirosanoja, ennenkuin saisin koko vadillisen laavaa ahdettua kidustenväleihin.

Kesä 2012 tullaan muistamaan sadepisaroista sääennustuskartoilla. Toista haarukallista polttavaa possua suuhun lapioidessani huomasin lämpöisen kesäisen sadepisaran käsivarsillani. Minuutin kuluttua olimme saaneet lautaset, kaljatuopit, tupakka-askit (tai yhden, Whili on niin sporttivartti ettei polta) ja kännykät siirrettyä monsuunimyrskyn alta syvemmälle markiisin alle. Sade taukosi ja tarjoilijattaremme pään yläpuolelle syttyi lamppu. Kuulin lähes natikan käynnistysnarahdukset tyttösen letitetyn kuontalon päällä, kun hän keksi ottaa kaukosäätimen käteensä ja levittää markiiseja metrin leveämmälle. Paitsi, että olimme siirtyneet turhaan, peitti tyttö nyt pilvien takaa luiskahtaneen auringon kokonaan. Oli kuin olisi puolijoukkueteltassa syönyt. Paitsi ilman viikon jalassa muhineiden saappaiden huumaavaa tuoksua.

Puolessavälissä annosta lähdin kävelylle. Välillä oli pakko varmistaa, että savuke oli oikeinpäin suussa... Vatsassa oli punahilkkasadusta tutut kolmekuutiota mukulakiviä. Ja lautasella oli vielä nokare possua ja kolme kanootin kokoista lohkoperunaa. Whili lähti myös vapisten pöydästä Gringosiin sisälle. En tunnistanut mitä alkuperäistoonia Whili murahteli, mutta päättelin hänen ilmoittaneen pikaisesta vessapiipahduksesta.

Tuijotin lautasella nauravia perunajärkäleitä. Väliin sivalsin pistäviä ja hyvin henkilökohtaisia herjoja ja Suomen alkuperäisen pakanakansan keksimiä kirosanoja, joilla shamaanit tappoivat alkuaikoina hehtaarikaupalla heinäsirkkoja ja rusakkoja ja muita vitsauksia. Perunat ottivat vain tukevampaa nojaa lautasella lilluvasta nagapyreestä. Hullunkiilto silmissä päästin pirkanmaan kokoiset röyhyt ja tasoitin tilaa vielä muutamalle haarukalliselle, jonka jälkeen keihästin haarukkani viimeisen porsaanpalan ja pakolliset vihannekset. Näin silmissäni, miten perunat syttyivät tuleen ja tuulenpuuska pyyhkäisi pölyt pitkin laukontoria. Toiveunta, siinä ne optimistijollat olivat edelleen. Tarjoilijatarkin tiesi tarkalleen, miten junteille vittuillaan. "Pojilla olisi vielä muutama minuutti aikaa, vai onko liian tulista, hopihopi =)"

Venyttelin, kuten kunnon pensselihintit joogatunnilla, jotta saisin edes hiukan tilaa pieneen sievään masuuni. Lohkaisin perunasta olemattoman pienen hipun ja laitoin varovasti suuhuni. Nielaistuani  sattui aivan käsittämättömästi. Vatsa kertoi, että huomisen nähdäksesi mister ego voisit lopettaa tuo syömisen. Niinku vittu nyt heti.

Ei silti whilillekään ruoka enää maistunut, mitä nyt sain soperruksesta selvää. Uskoisin meiltä tulleen kahdesta kolmeen kyyneltäkin, mutten voi muistaa, niin paljon sattui vatsaan.

Olin varma, että auto jäi vain kilometrin päähän, mutta silti tuntui, kuin olisimme tetsanneet useita kilometräjä läpi tammerfestin kusipää-aavikon.

Matkalla kotiin, ennen puoltaväliä, tuli kusihätä. Päästessäni kotiin helpotukselle, tuntui, kuin olisin dipannut vehkeeni kiehuvaan kylmägeeliin ja syöttänyt kissoille. £@$€#"%

Tätä kirjoittaessani sattuu vielä snadisti, mutta helpotus ja korvissa humiseva onnellisuushormonin yliannostus saa itseasiassa inan hyvälle tuulelle. Josko tempaisis kunnon kännit, sitten olisi huomenaamulla oikei hauskaa. Mut ei mulla.

--> tsiih-klik.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - elokuu 22, 2012, 12:15:06 ip
Chilifestien aikaan GL:ään (http://www.ravintola.fi/gringos_locos) syömään aikovien kannattaa huomioida seuraava tapahtuma (http://www.tampereelle.fi/index.html), kannattaa tehdä pöytävaraus.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Horna - elokuu 26, 2012, 15:01:10 ip
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - elokuu 06, 2012, 15:17:30 ip
Mitä annoksia suosittelette Locosissa? Lähinnä on kokemusta kerrosburgerista ja Diablosta.


Eilen festarikierroksen jälkeen käytiin vaimon kanssa. Otin nähtävästi tuon diablon, en nyt hymalalta muista millä nimellä se listassa oli.
Helvetin hyvää. Mainitsin lähtiessäni, että oli kyllä elämäni paras burgeri mitä olen saanut. Tulisuus oli enemmän kuin kohdallaan, oli ihan tekemistä saada nieltyä se alas. Kaikki ne maistiaiset festareilla, hamppi päälle, tänään ollut kohtuu hankala elellä tuon masu / ROF elämysten kanssa. Olen mä aika neiti verrattuna tosimiehiin/naisiin :D Vaikka niin treenailin toleransseja kohdileen ennen festareita. :D
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: ZAZ - elokuu 29, 2012, 22:27:14 ip
Käytiin muutama tunti takaperin tampereen gringolassa, ruoka tapansa mukaan aika bueno.
Lainaus46. Costillas de Puerco con Chile Jolokia ** 19,60
Tulista porsaan paahtokylkeä, jolokia-chilikastiketta ja Creole-lohkoperunoita, maissia chipotlevoilla valeltuna, coleslawta sekä sekä BBQ-smetanakastiketta (VL)


kakkaaminen pelottaa...
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Macex - elokuu 30, 2012, 07:55:27 ap
Lainaus käyttäjältä: ZAZ - elokuu 29, 2012, 22:27:14 ip
kakkaaminen pelottaa...
Tervetuloa kerhoon. Pistän YV:llä vertaistukiryhmän tiedot.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Räyhis - elokuu 30, 2012, 09:34:04 ap
Scheissepapier kannattaa laittaa jo illalla jääkaappiin..
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: jaolsten - syyskuu 14, 2012, 23:08:52 ip
Lainaus käyttäjältä: Räyhis - elokuu 30, 2012, 09:34:04 ap
Scheissepapier kannattaa laittaa jo illalla jääkaappiin..
Tai vettymään ämpäriin jossa kylmägeeliä.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: MikkoM - marraskuu 06, 2012, 20:34:14 ip
Jahans, isänpäiväksi se olis sit varattu aika plato de la muertelle  :) Siitä taas vähän aikaa onkin kun mitään uber tulista on tullut syötyä joten vedetään nyt tässä loppuviikosta nagaa naamariin senverta että ei noutaja tule.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: MikkoM - marraskuu 11, 2012, 17:03:51 ip
Lainaus käyttäjältä: MikkoM - marraskuu 06, 2012, 20:34:14 ip
Jahans, isänpäiväksi se olis sit varattu aika plato de la muertelle  :) Siitä taas vähän aikaa onkin kun mitään uber tulista on tullut syötyä joten vedetään nyt tässä loppuviikosta nagaa naamariin senverta että ei noutaja tule.


Syötyä tuli, diplomi plakkarissa, paita päällä ja komea turpavärkki tulee seinälle. Naapuripöydästä tais tulla toinen suoritus senverta helpolta näytti. Itsellä alkoi todellinen taistelu siinä vaiheessa kun ne 4 haban puolikasta ja yksi ruokalusikallinen kastiketta ja vihanneksia oli jäljellä, tuli niin kertakaikkinen stoppi että meni loput puolituntia siihen että sain ne alas.

Vessassa käyntiä en vielä uskalla edes ajatella  :'( :'( :'(

Mitenkäs sitten Roosterin Death Burgeri vertautuu tähän uuteen Plato de la Muerteen ?

Edit: laitetaas vielä kuva tästä makunystyröitä hivelevästä samettisen pehmeästä nautinnosta :)
(https://lh5.googleusercontent.com/-tVYDxlbpAUA/UJ_SxzPmRUI/AAAAAAAAAKg/r-3Qgkur6Dk/s640/311227_10151239705304362_992660915_n.jpg)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - marraskuu 12, 2012, 08:09:53 ap
Lainaus käyttäjältä: MikkoM - marraskuu 11, 2012, 17:03:51 ip
Syötyä tuli...

Vessassa käyntiä en vielä uskalla edes ajatella  :'( :'( :'(


ISO KÄSI !!  Rispekti suoritus.
Kesällä tuli kokeiltua, mutta maha pisti puolessa välissä vastaan ja nuo tympeän makuiset ulkomaan habanerot.
Täytyy käydä tekemässä suoritus loppuun jonain päivänä. Ja luulisin tuon Death burgerin olevan tuleltaan aikalailla samaa tasoa,
mutta se ultimate-versio voi sitten olla hiukan jyrkempi. Pitäisi Jaolstenin kanssa käydä tekemässä selvää siittäkin  8)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: MikkoM - marraskuu 12, 2012, 12:00:07 ip
Lainaus käyttäjältä: Whili - marraskuu 12, 2012, 08:09:53 ap
ISO KÄSI !!  Rispekti suoritus.
Kesällä tuli kokeiltua, mutta maha pisti puolessa välissä vastaan ja nuo tympeän makuiset ulkomaan habanerot.
Täytyy käydä tekemässä suoritus loppuun jonain päivänä. Ja luulisin tuon Death burgerin olevan tuleltaan aikalailla samaa tasoa,
mutta se ultimate-versio voi sitten olla hiukan jyrkempi. Pitäisi Jaolstenin kanssa käydä tekemässä selvää siittäkin  8)


Kiitos,kiitos :)
Harjoittelu todellakin auttoi, kohtalaisen normitulista kamaa käytin harjoitteluun, eli ei edes mitään tulisimpia extrakti soosseja. Purkillinen tuota poppamiehen habanero-jolokia sosetta meni viikossa, pure jolokia death sausella ja poppamiehen tuli ja leimauksella terästettynä ja auttoi ihan selvästi. Tiistaina oli hirveet roffit kun aloitteli, ja loppuviikosta ei enää mitään.

Ja se onkin jännä että eipä nimittäin tullut sellaiset ROF:t tuosta annoksesta kun pelkäsin, tuli toki ja poltti kivasti, mutta laantui nopeasti, eikä missään välissä edes tullut mieleen että "nyt tuli noutaja"/"eikö se noutaja jo voisi tulla".

Suosittelen annosta, se maistuukin ihan hyvältä niin kauan kunnes moukari iskee :P maissi on muuten ihan "tuleton", se kannattanee jättää viimeiseksi tai mutustella sitä loivennukseksi kun alkaa sattua liikaa.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: fiska - joulukuu 12, 2012, 18:16:19 ip
Osaakos täällä joku arvioida tuon haaste-aterian tulisuutta scovilleilla mitattuna. Itse menen tuota viikonloppuna yrittämään ja olisi hyvä tietää etukäteen onko edes mahdollisuuksia. Chileistä on kohtuullisen paljon kokemusta ja tuollainen 300k scovillen kastike on makuuni oiva pöytämauste.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: jaolsten - joulukuu 13, 2012, 00:04:58 ap
No siinä oli Poppiksen Nagapyreetä (muistaakseni 90% nagaa) aika monta ruokalusikallista, arviolta lähes kaksi desiä. Mulla ei tulisuus ollut se ratkaiseva, vaan annoksen älytön koko. Söin kiltisti pihvit nagakastikkeineen, mutten jaksanut kaikkia niitä lohkoperunoita. Joo mut oli se tulista, lähes menee tuoreen nagansyömisen tasolle tuo suorite. Siinä lomassa nautitut hollantilaiset habanerot maistuivat tulisuudeltaan paprikalle, mutta olivat kyllä tosi kitkeriä ylilannoitettuja kikkareita.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: fiska - joulukuu 15, 2012, 17:12:43 ip
Itse kävin tänään tätä testaamassa. Tulisuus oli ihan kohtuullinen, mutta ei todellakaan mikään mieletön polte. Ongelmia tulikin puolen välin jälkeen, kun vatsa alkoi reistailemaan. Ensimmäinen ruoka koko päivänä, sekä alkuviikon vatsakouristelut tulisista kastikkeista kostautui. Homma lopahti kesken tällä kertaa, mutta annos menisi tulisuuden puolesta helposti. Mahaa pitää vielä treenata.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Kadotus - joulukuu 17, 2012, 21:32:05 ip
Lainaus käyttäjältä: fiska - joulukuu 15, 2012, 17:12:43 ip
Itse kävin tänään tätä testaamassa. Tulisuus oli ihan kohtuullinen, mutta ei todellakaan mikään mieletön polte. Ongelmia tulikin puolen välin jälkeen, kun vatsa alkoi reistailemaan. Ensimmäinen ruoka koko päivänä, sekä alkuviikon vatsakouristelut tulisista kastikkeista kostautui. Homma lopahti kesken tällä kertaa, mutta annos menisi tulisuuden puolesta helposti. Mahaa pitää vielä treenata.


Vatsan poltteita saa kuriin, kun vetäiset pohjalle ruokaöljyä ja etikkaa (~2:1). Auttaa toki myös jälkikäteen otettuna, testattu on. Alunperin kuulin tuosta Herra 47:lta, joten kiitokset hänelle.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Meriviili - tammikuu 03, 2013, 02:36:21 ap
Tästä lähtee ensimmäinen, mutta ehkä sitäkin tärkeämpi postaus.

Gringos Locosissa olen syönyt kolme kertaa tuon kolmen pääkallon Alitas de Pollo Picante-annoksen, eli siis hotwingsejä kera nagasoseen.
Ensimmäisellä kerralla tuli tähän asti isoin hiki ja polte oli suhteellisen jäätävä koska join olutta samaan aikaan... mutta kyllä sen nyt söi. Seuraavilla kerroilla jätin juomisen myöhemmälle, niin aika helposti nuo pystyi syömään. Ensimmäisellä kerralla vessassa käynti yöllä oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Viime kerrallakin n.5 min syömisen jälkeen alkoi vatsapolte, mutta sinäänsä ruoan poistumisen kanssa ei ollut mitään ongelmia.

Viime käyntikerralla tuli syötyä tuo kolmen pääkallon Fajitas Picantes, joka oli tulisuudeltaan samaa luokkaa. Meni helposti alas. Ei jälkiongelmia :D

Jäljellä olisi tuo viiden pääkallon Plato de la Muerte, mutta jännittää kyllä.

Lähetin kyseiseen ravintolaan sähköpostia, jossa kysyin että paljonko tuota nagaa on kyseisessä annoksessa suhteessa noihin kolmen pääkallon annoksiin.
Vastaukseksi sain:
"Chilin määrä on noin kaksinkertainen tulisemmassa annoksessa. Chilien lukumäärää en pysty sanomaan, koska käytämmä Poppamiehen kastikkeita taataksemme kastikkeiden tasalaatuisuuden."

Ylläolevasta tekstistä voisi päätellä, että ei se ainakaan sen tulisempi ole, kastiketta on vaan tuplamäärä? 
Varmaan joku etikka+öljy-kombinaatio ois hyvä vetää vatsaan etukäteen... vituttaa se vatsavääntö kun se alkaa.

Pari kysymystä:

- Onko täällä joku joka on syönyt noi siivet, sekä tuon Plato de la Muerte:n? Onko paljon eroa? Varmaan fiksuinta ensin syödä toi maissi ja lohkoperunat, jonka jälkeen habanerot... ja sitten vauhdilla lihat + nagat mahaan :D? Pitääkö lautanen olla muuten aivan tyhjä soosistakin, että tehtävä on suoritettu kunniallisesti?

- Onko joku syönyt tuon annoksen, mutta myös raa´an nagan? Luulis tuon annoksen olevan vähemmän fyysinen kokemus?
Itellä ei ainakaan kylmiltään syötynä kokonaisen habaneron kanssa ole mitään ongelmia, naga vielä testaamatta  :'( Siinä on kuitenkin suhteellisen iso hyppäys :D Noin muuten tulee kyllä nagaa käytettyä ruoan laitossa  :) Kerran laitoin 3 nagaa 800 grammaan kanaa... kyllä sen huomas että sielä jotain oli :D

Edit. Heti tuli nälkä kun kirjoitin tän tekstin :D
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: jaolsten - tammikuu 03, 2013, 15:23:25 ip
Olen syönyt nuo siivet, olivat joo tulisia nagasooseineen. Tuossa Plato de la Muerte:ssa on tosiaan samaa nagapyreetä, mutta itselläni sitä oli ainakin nelinkertainen määrä siipiannokseen nähden. Eikä siinä mitään, sama tulisuus vaikka joutuukin syömään enemmän, mutta itse laitoin kyllä tuon Plato de la Muerten boikottiin. Mun mielestä tulisuushaasteen pitäisi olla tulisuushaaste, eikä vatsansarepimishaaste. Oli noita lohkoperunoita niin helvetin monta kiloa lautasella, että ei vaan mahtunut söpöön masuuni. Pihvit söin kiltisti kera nagapyreen ja paita jäi saamatta.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: jaolsten - tammikuu 03, 2013, 15:29:00 ip
Lainaus käyttäjältä: Meriviili - tammikuu 03, 2013, 02:36:21 ap
- Onko joku syönyt tuon annoksen, mutta myös raa´an nagan? Luulis tuon annoksen olevan vähemmän fyysinen kokemus?
Itellä ei ainakaan kylmiltään syötynä kokonaisen habaneron kanssa ole mitään ongelmia, naga vielä testaamatta  :'( Siinä on kuitenkin suhteellisen iso hyppäys :D Noin muuten tulee kyllä nagaa käytettyä ruoan laitossa  :) Kerran laitoin 3 nagaa 800 grammaan kanaa... kyllä sen huomas että sielä jotain oli :D

Oon kyllä syönyt montakin nagaa, mutta ne olivat kyllä kypsiä, eli punaisia  ;)

Vitsi vitsinä. Eli tuore naga polttaa kyllä paljon intensiivisemmin, kuin tuo nagapyree. Tuokin riippuu vähän habanerosta, niissäkun on aika paljon eroja... jos kaupan habaneron (Hollantilainen) olet syönyt, niin harppausta tuoreeseen nagaan on kyllä paljon. Esimerkiksi Caribbean Red Habaneron ja Brown large Habaneron jälkeen naga ei ole enää ylitsepääsemätön haaste.

Kokeilemalla selviää, suuhun vain!
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Bruce Willis - tammikuu 03, 2013, 23:18:06 ip
Tuore naga on muuten paljon miellyttävämpi syödä kuin nuo hollantilaiset habanerot, usko huviksesi!

vaikkakin polte on voimakkaampi niin se on tasaisesti hallitseva toisin kuin noissa hollannin habaneroissa on hyvin pistävä polte. Mutta joskus löytyy suht laadukkaitakin markettichilejä ja tämä on sen ansiota että chili on yksilö.
jos multa kysytään että tuore naga vai markettihabanero niin valitsen nagan  :P
tuoreena ei nyt ole mutta pakastimessa on aina muutama sata grammaa kun tulee melkein päivittäin naga tai kaksi tuhottua.

Vihdoinkin kun sitä on oppinyt käyttämään oikein niin maultaan se on eräs parhaimpia chilejä joita tiedän
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - tammikuu 04, 2013, 07:53:19 ap
Lainaus käyttäjältä: John McClane - tammikuu 03, 2013, 23:18:06 ip
Tuore naga on muuten paljon miellyttävämpi syödä kuin nuo hollantilaiset habanerot, usko huviksesi!


Kerrankin olen Mr. Goodkatin kanssa 100%sesti samaa mieltä.
Nuo tympeät hollantilaiset olivat annoksen ikävin osuus, eikä kyseessä ollut polte vaan maku.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: MikkoM - tammikuu 08, 2013, 10:05:26 ap
Lainaus käyttäjältä: Meriviili - tammikuu 03, 2013, 02:36:21 ap
Varmaan fiksuinta ensin syödä toi maissi ja lohkoperunat, jonka jälkeen habanerot... ja sitten vauhdilla lihat + nagat mahaan :D? Pitääkö lautanen olla muuten aivan tyhjä soosistakin, että tehtävä on suoritettu kunniallisesti?


Annoksessa on paria erinäköistä soossia, päällä on tuota nagamurskamaisempaa ja alla on tummempaa soossia ja se soossi pitää juu kaapia lautaselta, ei sen lautasen nyt ihan nuoltu pidä olla mutta melkeen.
Suosittelen jättämään habanerot viimeiseksi, ne on vaan niin pahanmakuisia.

Ratkaisevaa on nopeus, itse sain puoli lautasellista tuhottua ennen kun piti vähän pitää taukoa ja kun vatsassa alkoi kiertää niin oli enää vähän lihaa + kastiketta ja ne habanerot syömättä, mutta niiden alassaamisessa menikin loppu puolituntia.

Samoin annos on niin iso että eipä pahemmin kannata millään juomalla mahaa täyttää vaan imeskellä vaikka jääpaloja jos tarvis.Lainaus käyttäjältä: Meriviili - tammikuu 03, 2013, 02:36:21 ap
- Onko joku syönyt tuon annoksen, mutta myös raa´an nagan? Luulis tuon annoksen olevan vähemmän fyysinen kokemus?


Syöty on, polte mahassa oli tuon annoksen jälkeen kovempi kun nagan (Heinän Penan yksilöitä) kanssa.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - tammikuu 17, 2013, 10:36:12 ap
Nyt Burgereita syömään  ;)

(http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/317958_400824370006134_589660321_n.jpg)

(http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480291_402091146546123_2055555025_n.jpg)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: jaolsten - tammikuu 17, 2013, 11:31:21 ap
!
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: -V- - tammikuu 17, 2013, 16:03:33 ip
^^ Nyt vaikuttaisi siltä, että noissa kuvissa kusetetaan jonkin verran...
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Janne - tammikuu 17, 2013, 16:24:10 ip
Ainakin ovat Daltonin veljekset ja heidän serkkunsa menneet listalla ristiin ;)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - tammikuu 18, 2013, 07:32:51 ap
Lainaus käyttäjältä: -V- - tammikuu 17, 2013, 16:03:33 ip
^^ Nyt vaikuttaisi siltä, että noissa kuvissa kusetetaan jonkin verran...


Mainoskuvathan ovat mainoskuvia, vai onko kukaan saanut esim. mc heseburgereista kuvien mukaisia tuotteita  ;)
Mutta eikun perhe tila-autoon ja nokka kohti Gringos Logosia ja testailemaan.

Nämähän eivät ole chiliburgereita, joten omat jauhot mukaan.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: -V- - tammikuu 18, 2013, 14:36:23 ip
Lainaus käyttäjältä: Whili - tammikuu 18, 2013, 07:32:51 ap
Lainaus käyttäjältä: -V- - tammikuu 17, 2013, 16:03:33 ip
^^ Nyt vaikuttaisi siltä, että noissa kuvissa kusetetaan jonkin verran...

Mainoskuvathan ovat mainoskuvia, vai onko kukaan saanut esim. mc heseburgereista kuvien mukaisia tuotteita  ;)


On niissä ainakin suurinpiirtein olleet samat täytteet kuin kuvissa. Asiastahan on jotain (puoli?)virallisempaa juttuakin ollut aikanaan, siksipä monien einespakkauksien kannessa lukeekin nykyään "tarjoiluehdotus". Tuossa ei näy pientä pränttiä.

Asiahan ei itseäni koske, kun tuo GL näyttäisi löytyvän Turkua lukuunottamatta kaikista muista Suomen kaupungeista. Joku vittumaisempi ihminen saattaisi nostaa periaatteesta äläkän.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Mika73 - tammikuu 23, 2013, 11:14:02 ap
Kävikö joku jo testaamassa burgereita?  8)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - tammikuu 23, 2013, 14:10:56 ip
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - tammikuu 23, 2013, 11:14:02 ap
Kävikö joku jo testaamassa burgereita?  8)

Piti mennä sinne tänään lounaalle, mutta kun niitten päiväsiesta loppuu näin arkisin vasta 17.00  >:(

Mutta tarvinnee joku ilta poiketa. JA kun huutelee JUANITAA, niin saa vielä 25% alennusta tän viikon ajan.


Ohhoh!
Nyt pannaan Tampereen Gringosissa Daltoneita halvalla!
Ma-Su 21.1-27.1 Dalton-burgerit -25%.
Muista mainita alennuskoodi JUANITA
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Mika73 - tammikuu 23, 2013, 15:28:52 ip
Lainaus käyttäjältä: Whili - tammikuu 23, 2013, 14:10:56 ip
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - tammikuu 23, 2013, 11:14:02 ap
Kävikö joku jo testaamassa burgereita?  8)


Mutta tarvinnee joku ilta poiketa. JA kun huutelee JUANITAA, niin saa vielä 25% alennusta tän viikon ajan.


Ohhoh!
Nyt pannaan Tampereen Gringosissa Daltoneita halvalla!
Ma-Su 21.1-27.1 Dalton-burgerit -25%.
Muista mainita alennuskoodi JUANITAToimiiko muuallakin kun Tampereella...
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: jaolsten - tammikuu 24, 2013, 10:29:58 ap
Kuka lähtisi huomenna Tampereen Gringosiin? Voisi pari kaljaa ja Averelin käydä nauttimassa..
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: jaolsten - tammikuu 24, 2013, 16:08:09 ip
Lisää huomisesta täällä:

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=13031.msg234014#msg234014 (http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=13031.msg234014#msg234014)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - maaliskuu 21, 2013, 11:08:44 ap
(http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/253617_435597066528864_62920985_n.jpg)

Tällästä tällä kertaa  ;D 
Nyt saa kaksi Plato de la Muerte -annosta yhden hinnalla  ;)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - maaliskuu 28, 2013, 08:17:49 ap
Poikkesin GL:ään lounaalle ja kun halvalla sai niin..

42. Surf & Turf 25,70€
Maustevoilla viimeistelty härän ulkofileepihvi, grillattuja kasviksia, paneroituja ravunpyrstöjä,
mustekalarenkaita sekä valkosipuli-jogurttidippiä ja lime-habaneromajoneesia.

Piffi oli ihan hyvä ja ihan mieltymyksieni mukaan paistettu.
Mutta kun ilman kastiketta tarjoillaan, niin saisi olla hieman paremmin maustettu.
Grillatut kasvikset, Heh, löytyivät littaantuneina pihvin alta. Pari hassua porkkanan siivua ja
lössähtänyt kesäkurpitsan siivu, sekä pari (ehkä) tomaattia   :(  >:(
Ja nuo meren elävät. Kolme katkarapua ja kaksi ja puoli mustekalarengasta.
Paneroitu oli ja kunnolla, makuahan tuolta runsaaan taikinan sisältä ei tietenkaan löytynyt.
Sitten vielä nuo dipit. Lime-haba oli maukas, mutta tuo toinen ei todellakaan ollut valkosipulia
nähnytkään, eikä jugurttia, mutta ihan OK.

Lievä pettymys jäi annoksesta, mutta kun hintaa oli vain 50% niin hyvä mieli tuli.
Ja mukavat tarjoilijatytöt hymyilivät nätisti..    8)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - maaliskuu 28, 2013, 08:22:49 ap

..Vielä sevverran, että kannattaa käydä tuo "kaks yhden hinnalla"-tarjous hyödyntämässä.
Ja suosittelen pöytävarauksen tekemistä  8)

(http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/253617_435597066528864_62920985_n.jpg)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - heinäkuu 16, 2013, 16:32:02 ip
Nyt kävis hyvä tuuli Kehräsaarea kohti  ;)

(https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1011012_478629112225659_1059145529_n.jpg)

link (https://www.facebook.com/events/344724108990312/?ref=3)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Seppo - elokuu 01, 2013, 23:25:42 ip
Minusta ihan ok sapuskaa, vaikkei burgerit nyt maultaan ensimmäisenä toimintakesänään legendaksi nousseen floridalaisvoimin pyöritettävää Big D's BBQ -torikojun antimia Joensuun torilla päihitäkään, niin kuin ei päihitä mikään muukaan Suomessa syömäni purilainen.

Gringosissa vaikuttaisi hyvältä systeemiltä tilata nagasoossia erilliseen kuppiin ja holvata sitä sitten valitsemaansa sapuskaan. Tulisuutta voi säätää itse ja se soossi on hyvä dippi ranskalaisillekin. Lisäksi koko ruoka ei sitten kylve kauttaaltaan siinä soossissa niin kuin diablo-burgerissa.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Sihijuoma666 - elokuu 22, 2013, 20:08:59 ip
Kuudennen kerran Seinäjoen Gringos Locosissa Diablo-burgerin kävin syömässä ja täytyy todeta että tuo tulisuus on vaihdellut aika paljon. Litra maitoa että meni alas tällä kertaa.. :o Mutta saipahan alennuksen yhdistyksen kortilla. 8)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Ossian - marraskuu 07, 2013, 01:30:24 ap
Onko joku maistanut sitä uudistunutta "Plato de la Muerte". Eli tämä missä on pelkkää lihariisimössä (Helsingissä), maissipalanen ja nagasosetta? Melko itsevarmasti sen tilasin kun death burgerit menee kuitenkin helposti ja maistuu vielä ihan hyvälle.

Nyt ne mielestäni liiallisuuksin kuitenkin mennyt, ei kovin maukastakaan. 1/3 syötyäni tuntui jo mahassa siihen malliin että parasta luovuttaa ettei kotimatkalla metrossa oksentele. Huomannut että kunhan tarpeeksi poltetta ja kipua mahassa niin väkisin työntää ulos, kait se kuvittelee että jotain epämääräistä syönyt.

Ensikerralla omalla autolla ja pari kolme villapaitaa päälle sekä paksu talvitakki. Jos joku ei ole vielä hoksannut niin sitä mahakipua saa lievennetty huomattavasti jos on lämmin. Sillä chilillähän on viilentävä vaikutus, niin sen mukaan pitää myös pukeutua :)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Miquel - marraskuu 07, 2013, 09:34:11 ap
No hyi. 23€urolla riisimössö? Ei kiitos.  :D
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Huru-ukko - marraskuu 07, 2013, 09:57:53 ap
Ehkä otit vain annoksen tulisuudeltaan jota ei ollut tarkoitettu mietojen ystäville.
Eräässä palvaamossa täällä valmistetaan makkaraa, joka on etiketin mukaan tulista. Samaan aikaan asioidessani sinne tuli vanhempi gubbe, joka alkoi valittamaan miksi se oli niin polttavaa.
Vanha patun valitukset tuosta ehkä ymmärtää, mutta luulisin että chilejäkin harrastavan tajuavan, ettei kaikki ole samaa kastia...
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Santtu42 - joulukuu 15, 2013, 12:50:41 ip
Käytiin eilen kaverin kanssa Helsingin Gringosissa kokeilemassa Plato De La Muerte (uusi). Mentiin sillä asenteella että lautanen tulee varmasti tyhjäks ku ollaan kuukaus harjoteltu. Molemmat söi 3/4 osa lautasta ja siihen jäi (aika loppui). Jos meinaa sen syödä ni ei sellaset harjotukset riittäny ku 3 nagaa pilkko ruoka-annoksen sekaan. Suosittelen harjoittelemaan siis hyvin.  ;D ;D Ei ollu helpoks tehty.  :P
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - joulukuu 15, 2013, 13:09:10 ip
Haastetta on kokeiltu ja jonain päivänä tuokin selätetetään   8)

..ja Joulukuussa..

(https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1456586_558330110922225_786142834_n.jpg)
Otsikko: Vs: Gringos Locos Tampere
Kirjoitti: Whili - heinäkuu 01, 2014, 16:09:10 ip
(https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10305597_666978883390680_6799240879292133063_n.jpg)

Tänään tarjolla Bbq-jolokialla tuunattuja burritoksia ja itsetehtyjä chilinachoja!

https://www.facebook.com/GringosTRE?fref=photo
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Chilivarvas - heinäkuu 29, 2014, 15:51:32 ip
Onko joku jo käynyt testaamassa Plato De La Muertan korvaajan?

Minkälainen oli tulisuudeltaan sekä maultaan verrattuna Platoon?

!LA PARED DE FAMA!
42. CHILI PORK BELLY   19,90€
Ylikypsää porsaankylkeä, paahdettua perunaa, tummassa oluessa haudutettua papumuhennosta ja äärimmäisen tulista WALL OF FAME kastiketta! (L)
Tender pork belly, roasted potatoes, bean stew simmered with dark beer and extremely spicy WALL OF FAME sauce! (L)
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - elokuu 19, 2014, 08:04:41 ap
Lainaus käyttäjältä: Chilivarvas - heinäkuu 29, 2014, 15:51:32 ip
Onko joku jo käynyt testaamassa Plato De La Muertan korvaajan?

Minkälainen oli tulisuudeltaan sekä maultaan verrattuna Platoon?

!LA PARED DE FAMA!
42. CHILI PORK BELLY   19,90€
Ylikypsää porsaankylkeä, paahdettua perunaa, tummassa oluessa haudutettua papumuhennosta ja äärimmäisen tulista WALL OF FAME kastiketta! (L)
Tender pork belly, roasted potatoes, bean stew simmered with dark beer and extremely spicy WALL OF FAME sauce! (L)

On !!  Chilifesteillä juttelin jonkun kanssa, en muista kuka oli, mutta kehui syöneensä. Tulista oli, mutta selätettävissä.
Itse olen selättänyt Bistec de Murtan ja Platoakin on maistettu, tosin ilmeisesti liian monen alkudrinkin vuoksi jäi annos kesken  8)
Bistec oli tulinen, Plato 3x tulinen ja kyllä tuota Belly porkkiakin pitää päästä maistamaan.
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - syyskuu 09, 2015, 18:53:40 ip
Burger-viikot käynnissä !!

Daltonit ovat jälleen täällä  ;D  NAM !!!!

https://www.facebook.com/GringosTRE?fref=photo
Otsikko: Vs: Gringos Locos
Kirjoitti: Whili - toukokuu 06, 2016, 12:00:54 ip
   (http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif)

(https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13151422_1020232358065329_6766639307514181424_n.jpg?oh=2110be12c78e82f475bf0415867bff57&oe=57B6C409)

Kesä sais pian jo tulla ja Juanitat !!

    (http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c073.gif)