Kasvatus ja yleinen chilitieto => Aloittelijan ja yleisten chilikysymysten nurkka => Chilien tuholaiset, taudit ja muut ongelmat => Aiheen aloitti: Jame - maaliskuu 04, 2015, 11:53:30 ap

Otsikko: Kasvinsuojeluaineiden kauppaan muutoksia
Kirjoitti: Jame - maaliskuu 04, 2015, 11:53:30 ap
"Kasvinsuojeluaineiden kauppaan tuli uuden kasvinsuojeluainelain mukana muutoksia. Ammattikäyttöön hyväksyttyjen kasvinsuojeluaineiden myyjien tulee suorittaa kasvinsuojeluainetutkinto 26.11.2015 alkaen. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) järjestää muuttuvista kaupan käytännöistä keskustelutilaisuuden sidosryhmille 19.3.2015 Helsingissä.

Kasvinsuojeluaineiden tutkintovelvoite koskee ammattimaiseksi luokiteltujen valmisteiden myyjien lisäksi kaikkia kasvinsuojeluaineita ammatissaan käyttäviä, kuten viljelijöitä ja puutarhatyöntekijöitä. Jatkossa ammattikäyttöön hyväksytyt valmisteet tunnistaa myyntipäällyksen käyttäjäryhmämerkinnästä "Ammattikäyttäjät", ja niitä saa myydä tai luovuttaa vain tutkinnon suorittaneelle henkilölle. Tutkinto on voimassa viisi vuotta.

Tukes järjestää sidosryhmille keskustelutilaisuuden muuttuvista käytännöistä Pasilassa 19.3.2015. Tilaisuudessa kerrotaan muutosten taustasta ja siitä, miten muutokset vaikuttavat kasvinsuojeluaineiden kauppaan ja kaupan valvontaan."

http://www.tukes.fi/fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/Kasvinsuojeluaineet/Kasvinsuojeluaineiden-kauppaan-muutoksia---osallistu-keskusteluun/ (http://www.tukes.fi/fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/Kasvinsuojeluaineet/Kasvinsuojeluaineiden-kauppaan-muutoksia---osallistu-keskusteluun/)
Otsikko: Vs: Kasvinsuojeluaineiden kauppaan muutoksia
Kirjoitti: Miquel - maaliskuu 04, 2015, 17:24:02 ip
Voi byroslavia sentään...  ;D