Kasvatus ja yleinen chilitieto => Aloittelijan ja yleisten chilikysymysten nurkka => Aiheen aloitti: Ju - heinäkuu 24, 2006, 19:51:41 ip

Otsikko: Chili sipsit?
Kirjoitti: Ju - heinäkuu 24, 2006, 19:51:41 ip
Myydäänkös suomessa jossain nuita Blairin chili sipsejä tai muita vastaavia?
Otsikko: Re: Chili sipsit?
Kirjoitti: Aji Inferno - heinäkuu 24, 2006, 20:57:40 ip
Lainaus käyttäjältä: "Jupikonda"Myydäänkös suomessa jossain nuita Blairin chili sipsejä tai muita vastaavia?


Syytä ainakin olisi sillä Blair'sin sipsit ovat aivan suussasulavia - hakkasivat kaiken meillä kaupasta saatavan... Mikähän maahantuoja ottaisi hommakseen..?
Otsikko: Chili sipsit?
Kirjoitti: Sauli Särkkä - heinäkuu 24, 2006, 21:30:13 ip
Svalli ja muut ison veden toisella puolella asuneet tietävät ainakin Doritos-merkkiset sipsit. Onhan niitä täälläkin näkynyt, mutta jotain Cool Ranch -nössöversiota, jota kyllä syö, mutta kun..

Aikanaan tuli mätettyä ihan antaumuksella (1996-2000) Doritos Salsa Verde -sipsejä. Poltetta ihan mukavasti, juomaa kului paljon. Mistäs näitä voisi nyt kysellä ihan täältä kotimaasta? Pitäisi melkein itse tehdä semmoinen tulistusmaustepöly, jota heittää ripauksen pussiin, ravistelee pari minsaa ja nauttii...ja hikoilee.-Sale
Otsikko: Chili sipsit?
Kirjoitti: svalli - heinäkuu 24, 2006, 23:43:06 ip
Lainaus käyttäjältä: "SarkkaS"Svalli ja muut ison veden toisella puolella asuneet tietävät ainakin Doritos-merkkiset sipsit.


Doritot on lasten ruokaa! Tai oikeastaan ne on niin keinotekoisen makuisia ettei niitä sais antaa lapsille ollenkaan. Ennemmin syön maustamattomia orgaanisesti kasvatetusta maissista tehtyjä lastuja hyvän salsan kanssa.

Jays:n Krunchers sarjaan kuuluu jalapenolla maustettuja perunalastuja, joiden pussissa luvataan suuria "Super Hot & Spicy". Kieltämättä ihan hyvän makuisia sipsejä, jotka vähäsen lämmitävät suuta. Juotavaa tarvitsee vain suolaisuuden vuoksi.

En ole vielä löytänyt muita Blairin Habanero sipsien kaltaisia, joita ei pystyisi yhdeltä istumalta syömään pussillista.
Otsikko: Chili sipsit?
Kirjoitti: tknummelin - heinäkuu 24, 2006, 23:57:12 ip
Svalli: Minä en ole löytänyt vielä mitään sipsejä, joita voisin syödä koko pussillisen  :) (pussin koko 200 g tai enemmän)

Mutta kylläpä tekisi mieli tsilitsipsejä maistaa... :P
Otsikko: Chili sipsit?
Kirjoitti: svalli - heinäkuu 25, 2006, 04:56:24 ap
No kyseessahan oli tietenkin sellainen naksuautomaattikokoa oleva pussi eli 28 g (1 oz).  Siinakin on kylla liikaa kaloreita meikalaiselle.

Vaikka kylla sita joskus menisi illan aikana vaikka 300 g megapussi sohvalla lohoillessa, jos en olisi ainaisella dieetilla.:wink:
Otsikko: Chili sipsit?
Kirjoitti: Sahkolaite - heinäkuu 26, 2006, 11:14:17 ap
Kyllä paras vaihtoehto taitaa täällä Suomessa tehdän vain oma salsansa, tai vaihtoehtoisesti jugurttikastikkeensa, ja nautiskella maissilastujen kanssa..

Kyllähän tuollainen 300g sipsejä menee alas kuin vettä vaan. Enää en tosin sellaisia vetele, joskus nuoruudessa,  kun on nuo naiset tulleet kuvaan elämässä :D
Otsikko: Chili sipsit?
Kirjoitti: Fatalii - heinäkuu 26, 2006, 12:06:46 ip
Savuchilijauhetta normisipsien tai popkornin joukkoon... aivan loistavaa!
Otsikko: Chili sipsit?
Kirjoitti: svalli - elokuu 18, 2006, 23:55:57 ip
Lainaus käyttäjältä: "svalli"
Doritot on lasten ruokaa!


Nyt joudun perumaan puheeni. Kaupasta löytyi uusia Dorito Fiery Habanero maissilastuja. Potkua on silleen sopivasti ja nämä lastut ei dippejä kaipaa sillä makukin aika kohdallaan. Ei kuitenkaan voita Blairin Habanero perunalastuja.
Otsikko: Chili sipsit?
Kirjoitti: Sahkolaite - elokuu 19, 2006, 12:58:33 ip
Vaikka en sipsien suuri ystävä olekaan niin kuitenkin maistuu seuraavanlainen: maissilastut ja piripiri sekoitus. Oman maun mukaan piriä pussiin vaan, ihmeen hyvin tarttuu lastun pintaan vaikka ei uskoisi. Ja välillä vähän ravistelee uudelleen kiertoon mausteita.