helmikuu 27, 2021, 05:51:01 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Thiikeri

2
Kuka päätti ja MITÄ??? Hallitus???
3
Mäkin sain kaupan timjamista ja oreganosta kirvoja -> koko olkkarin ikkuna ja ikkunalauta sekä chilit ihan täynnä kirvoja ja jotain tosi tiukkaa mömmöä (kirvoista?)  :-\ Mutta milläs noi saa ny poijjes? Mänttärillä (mäntysuopaliuos) oon ny koittanu pitää hommaa kasassa, ei vaan tunnu auttavan...  :'( :'(
4
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: Ruokablogit
toukokuu 06, 2014, 20:37:50 ip
Hejsan,

ja kiitos kaikille hyvistä linkeistä blogeihin. :)

Koska nyt ollaan tekemässä Reseptikirjaa Chilijutuista, niin on hyvä tietää, haluavatko kirjoittajat (niiden, joiden oma blogi on tänne linkitetty) nimensä (nimimerkki tai oikea nimi) näkyviin reseptin yhteyteen. Saa kuitata joko suoraan tähän tai laittaa yv:nä. :)
5
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
toukokuu 05, 2014, 08:51:02 ap
Mitäs tänne saatiin aikaiseksi koskien tulevaisuutta? Olisi mukava tietää tästä suht aktiivisesta toiminnasta ihan oma-aloitteisesti ilman, että koko ajan tarttee kysellä...
6
Yhä edelleen täällä on yksi apua tarjoava käsipari tarjolla, vaan kenelle se apu kelpaa (kun ei oo tähänkään asti kelvannu)?
7
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
toukokuu 02, 2014, 16:18:46 ip
Valitettavasti en itse pääse paikalle huomenna lainkaan, olen jo muualla menossa.

Mitenkäs toi aiemmin puheena ollut treffaaminen messujen jälkeen, onko siihen saatu eloa suuntaan jos toiseen=?
8
Kiitos kaikille myös omasta puolestasi! :)

Kovasti poijjaat ajattelee samalla tavalla kuin mäkin, että uusia tuoreempi siemeniä kehiin, mutta mitä jos ensiksi koitettaisiin päästä eroon noista vanhoista? Mä voisin ottaa niitä vielä (jos jotain jäi jäljelle)  ;) Ja ehdottomasti voitais kyhätä se lista mukaan siihen salkkuun.

Kenellä nyt on se aluejaoston käteiskassa?
9
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
huhtikuu 07, 2014, 14:02:49 ip
Lainaus käyttäjältä: shp - huhtikuu 06, 2014, 17:44:10 ip
Marketanpuistoon pitäisi olla paikka jo valmiina, jos tuo yksi nyt on muistanut soitella =)
Pistän infoa heti kun tiedän.


Kenen on pitänyt hoitaa homma? Onko aluejaoston itse PJ tehnyt mitä kaikkea niiden ja näiden eteen?
10
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
huhtikuu 04, 2014, 21:08:24 ip
Joo, taas tuli tehtyä koko päivä hyvän eteen :) Kiitos kaikille ja mikä parasta; saatiin 106 € tuottoa aluejaostolle :)  ;D

Muistakaa arvoisat aluejaoston toverit, nämä rahat ovat Meitä varten! :) Olisko mitään tällainen ehdotus: skumppalasilliset (ja ehkä kenties jotain ruokaakin) jossain vaiheessa messujen jälkeen? Niille, joiden työpanos on tässä pitkässä viikonlopussa näkynyt? ;)
11
Aivan loistava päivä taas tänään: 19 myytyä lehteä ja siemenpussien määrää emme ees laskeneet ;)
12
Onko jollain messuille tulijalla Peruvian purple:n siemeniä valmiina myytäväksi? Eräs asiakas kyseli niitä ja olisi kiva, jos niitä myös hänelle saataisiin. :)

Kiitos PP:lle seurasta ja asiantuntemuksesta tänään. :)
13
Tänään lehtiä on myyty hienosti 10 kpl (3-4 vanhaa, loput uusia) ja 49 pussia siemeniä. :)

14
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
huhtikuu 03, 2014, 20:25:51 ip
Väliaikatietoja!

Uudenmaan aluejaosto myi tänään hienosti Chilin Poltteessa-lehtiä 10 kpl ja siemeniäkin meni sellaiset 49 pussia eli ihan kivan oloinen pesämuna kasattu :)

Sovittiin tänään, että tuosta käteiskassasta maksetaan vapaaehtoisille aiheutuneet kulut ehdottomasti kuittia vastaan (koskee siis pysäköintiä ja ruokailua messualueella) ja nämä kuitit lähetetään kululaskun mukana pääyhdistyksen Rahastonhoitajalle (hessi). Ilmeisestikään aluejaostolla EI ole kuittivihkoa? 

Huomenna voisi tulla ajallaan se henkilö, joka on lupautunutkin - en pysty itse jäämään iltaan asti näillä näkymin.
15
Tämän ex-jäsenen yhdistykseltä saama posti vastaanotettu tänään messuilla.
16
Mähän oon lupautunut torstaille ja perjantaille klo 10-14; onko tarvis olla pidempään? Onko jollain kulkulupia VAI meneekö omasta pussista?
17
Moneltas olis hyvä olla paikalla ja mitä kaikkea siellä standillä tulee tietää / osata kertoa?
18
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Satakunnan aluejaosto
huhtikuu 02, 2014, 14:48:29 ip
Tervehdys Satakunnan aluejaoston porukka!

Olisiko muuten mitään ideaa, jos Satakunnan jaostosta tehtäisiin myös seuraavaan lehteen oma pikkunen juttu - sellaiselle jaosto-palstalle eli lyhykäisyydessään jaoston tiedottaja kertoo jaostonsa kuulumiset, menneet ja tulevat jutut? Tämä on siis tulossa kaikille jaostoille (toistaiseksi suunnittelutasolla). Tähän nyt ajankohtaiset asiat sopisi siis hyvin lehteen kerrottavaksi asiaksi
19
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
huhtikuu 02, 2014, 14:46:59 ip
Chilin Poltteessa-lehteen, tietenkin. :)
20
Tervehdys Turun seudun aluejaoston porukka!

Olisiko muuten mitään ideaa, jos Turun seudun jaostosta tehtäisiin myös seuraavaan lehteen oma pikkunen juttu - sellaiselle jaosto-palstalle eli lyhykäisyydessään jaoston tiedottaja kertoo jaostonsa kuulumiset, menneet ja tulevat jutut? Tämä on siis tulossa kaikille jaostoille (toistaiseksi suunnittelutasolla). Tähän nyt ajankohtaiset asiat sopisi siis hyvin lehteen kerrottavaksi asiaksi.