lokakuu 20, 2020, 00:57:52 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - sihteeri

1
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Uudenmaan aluejaosto
maaliskuu 27, 2017, 06:53:46 ap
Nyt ei varmaankaan ole kyse siitä siitä, ettetkö sinä joonas kerkeis tekemään, vaan siitä että ennen kuin me mitään suunnitellaan niin pitkälle että se on toteutus vaiheessa, aikaa kuluu runsaasti.  8) ;D ;D
2
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
maaliskuu 22, 2017, 06:34:38 ap
Luuri käteen ja soitto Kärsälle, niin homma varmistuu.... Kysytte onko tilaa omalle pikku pöydälle, vaiko loikoiletteko kotona viikonlopun  8)
3
Jep, enpä ollut tajunut katella trioniskan linkkejä ;D
4
Lainaus käyttäjältä: tp.teppet - maaliskuu 15, 2017, 13:00:49 ip
Värinä sports grey koko XL.


Ja mikäköhän tämä on? T-paita, huppari.... ?
5
Silloin kun painetaan kalvolle kuva ei ole kallis ja jokainen voi teettää mieluisensa chilikuvan oman tuotteeseensa ihan missä painossa vaan. Silkkipainossa aloitus maksu on huima, ja hinta laskee mitä useamman samanlaisen kuvan teettää, ja mielellään vielä sellaisia tuotteita jotka voidaan painaan samalla kohdistuksella. Eli nyt haetaan pääasiassa tuotteita joihin painetaan silkkipainolla yhdistyksen logo. Ja varsinkin ne jotka haluat niitä erivärisiä paitoja huutavat nyt hep, eikä vasta sitten kun vaatteet ovat tulleet painosta  ;D
6
Olemme tekemässä tilausta yhdistyksen  paidoista ja huppareista, eli jos nyt jollain on erikoistoiveita niin tänne vaan. Nyt on mahdollisuus taas saada paitoja ja huppareita lempiväreissä, kuten pinkkinä taikka vihreänä, jotka ovat oleet suosittuja värejä. Laittakaahan toiveita tulemaan. :) Erikoisvärejä saa vain tilauksesta. Normaalit värit ovat valkoinen, musta ja punainen.
7
Syöminkipäivä olis 9.3. klo 18.30 ja paikkana Mexmex, että jos jotakuta kiinnostaa... kaikki ovat tervetulleita paikalle, ilmottautukaa, jotta osataan varata riittävän iso pöytä :)
8
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pohjois-Suomen aluejaosto
tammikuu 17, 2017, 13:48:16 ip
Enneminkin kysymys kuuluu, että kiinnostaisko sua tehdä juttua meidän lehteen :)
9
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pohjois-Suomen aluejaosto
tammikuu 17, 2017, 11:56:14 ap
Kuis pohjosen pojat on tänä vuonna hereillä? Saiskos teiltä mitään jutun tynkään lehteen jo tänä vuonna. Ja mitäs kautta teitä pitäis oikein lähestyä.... ;D
10
Mahdollisuus saapua paikalle omalle autolla ja poistua silloin kun haluaa.
11
Olipahan mahtavat festit! Miljoonat kiitokset minunkin puolesta kaikille talkoolaisille, varsinkin NPhoBiazille, joka on jo koko talven tehnyt hommia asian eteen. Chilifesteillä on aina niin mahtavan lämmin tunnelma, ja viikonlopun aikana ei ainakaan nälkään kuole, kun joka toisella kojulla on aina uskomattomia herkkuja tarjolla! ISO KIITOS KAIKILLE CHILIFESTIIN OSALLISTUJILLE! Toivottavasti taas ensivuonna nähdään :)
12
Ja super herkkuja löytyy myös Martin tarhan osastolta 8) Kyllä Karpalla jotain kivaa on takataskussa ;D
13
CHILIFEST FINLAND / Vs: CHILIFEST REKRY 2016
heinäkuu 28, 2016, 22:19:42 ip
Chilifestin ajat on

pe 15-23
la 12-23
su 12-19
14
CHILIFEST FINLAND / Vs: CHILIFEST REKRY 2016
heinäkuu 19, 2016, 21:47:36 ip
Majoitus järjestyy kyllä. Sitovat ilmoitukset majoituksen tarpeesta ja kuinka moneksi yöksi myös NPhoBiazille perjantaihin mennessä, varaamme hotellihuoneet ilmoituksen perusteella.

Holiday Inn Central Station on tänä vuonna Chilifestin yhteistyöhotelli, ja sinne mekin majoitamme talkoolaiset. Hotelli 300 metrin päässä festialueesta. Majoittuminen mielellään kahden hengen kimpoissa, mutta yhdenhengen huonekin järjestyy kovin kovaäänisille nukkujille  ;)
15
CHILIFEST FINLAND / Vs: CHILIFEST REKRY 2016
heinäkuu 10, 2016, 07:16:58 ap
Majoitus selviää tämän viikon aikana, kun Vhilifest porukka saa diilit neuvoteltua. Mutta siis kyseessä on ihan hotellimajoitus.
16
CHILIFEST FINLAND / Vs: CHILIFEST REKRY 2016
heinäkuu 07, 2016, 21:30:27 ip
Lisää ilmoittautumisia vaan. Ensi viikon alussa päivitellään mihin hommiin tarvitaan kuinka monta henkilöä ja mille päiville. Periaatteessa samoja hommia kuin ennenkin, jotain vähän muuttuu kun paikka muuttuu, mutta periaatteessa hommat on suht samoja :)
17
CHILIFEST FINLAND / Vs: CHILIFEST REKRY 2016
kesäkuu 21, 2016, 07:41:56 ap
Ruokailu hoituu festialueella varmaan totuttuun tapaan ja majoitus järjestyyy yhdistyksen piikkiin pitkänmatkalaisille talkoolaisille, joten tervetuloa vaan mukaan :)
18
Tässä tämä sähköpostiin tullut ehdotus :)

19
Ja jos voitto napsahtaa minulle taikka NPhoBiazille, niin palkinto arvotaan osallistujien kesken :)
20
Ja oma kilpailu kuva on ihan aloittelu asteella, mutta laitetaanpa idea kehiin 8)Eli selitys lmukaan, jotta kukaan mitään ymmärtäisi. Pyörylä kuvassa on yhdistyksen logo, jonka ympärille chilejä pyörimään, ja siitä sitten lähtemään muutamaan suuntaan. Tarkoituksena että noita chilejä olis tuossa eri mallisia ja värisiä, niin että ympyrän keskellä olis punaisia ja vaihtuisivat sitten oranssin kautta keltaisiksi, mitä kauemmas keskustasta mentäisiin.  Ja tuo logon paikkakin on vielä pikkasen hukassa,  vois olla myös lähellä olkapäätä ja siitä joku kiehkura vois jatkua selkä puolellekin. Ja tuon keskimmäisen kiehkuran alla suht pienellä tyylitellysti teksti, Esim. Suomen Chiliyhdistys ry 10 vuotta chilien hurmaa. Tai jotain yhtä fiksua.... :)  Mun ideassa on siis pääasiassa chilit - chiliyhdistystähän tässä yritetään mainostaa  ;)