heinäkuu 13, 2020, 23:27:46 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - NPhoBiaz

1
Suuresti tsemppiä niin ikäihmisille kuin muillekin, kyllä tässä koko Suomi menee polvilleen. Onneksi terveydenhuolto Suomessa on erityisen hyvää, monessa maassa tilanne on jopa hirvittävä.
2
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
toukokuu 10, 2019, 20:18:19 ip
Mää tuun varmaan 13 tienoilla paikalle.
3
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Liiga 2018-19
toukokuu 08, 2019, 06:05:37 ap
Seiskapelin jatkoajalla nyt voi lähtökohtaisesti käydä miten vaan, sillon se mestaruus on ihan yhtä ansaittu sai sen sitten kumpi vaan. :) Nimimerkillä yhden seiskapelin jatkoajalla hävinneet tässä männä vuosina (meni muuten sillon pohjoseen mestaruus...) ;)
Kylhän noi hämeenlinnalaiset melko työn teki, kiva nähdä että se palkittiin! ;D
4
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Liiga 2018-19
toukokuu 04, 2019, 22:36:29 ip
Lainaus käyttäjältä: Siika - toukokuu 04, 2019, 20:31:03 ip
jep jep nyhän meillä juhla alkaapi ::) ::) ::)no paras voitti ja sillä selvä..


Ai ai ai makiata makiata  ;D ;D ;D
5
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
huhtikuu 27, 2019, 21:33:16 ip
Hep!  :fire:
6
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
huhtikuu 06, 2019, 12:45:56 ip
Prrrrrrkele, helkkari soikoon! Me ei nyt sit valitettavasti päästä paikalle!  :'(
7
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
huhtikuu 05, 2019, 09:27:15 ap
Meiltä tullee varmaan kaksi, itsellä on vain 15:30 asti aikaa olla. Isäukolla varmaan enemmän. :D
8
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
maaliskuu 15, 2019, 19:34:32 ip
Oisko päiväsaikaan?
9
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
maaliskuu 15, 2019, 19:31:07 ip
Määä! 8)
10
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Bluesmanin kausi 2019
tammikuu 08, 2019, 16:49:14 ip
Hainania on siunaantunut viime kausilla sellainen määrä, että nyt riitti hetkeksi?  ;D
11
Lainaus käyttäjältä: Petteri Nuora - tammikuu 03, 2019, 22:17:38 ip
Lemon drop ja habanero brown large eivät jostain syystä itäneet. Loput itäneet siirsin kookoskuituihin uutenavuotena. Laitoin kookoksen sekaan hieman lecasoraa.


Milloin laitoit nuo itämään? Niissä voi mennä useampi viikkokin, ja se on ihan normaalia. :)
12
Lainaus käyttäjältä: zinzu - marraskuu 22, 2018, 21:14:01 ip
Olisi kyllä kiinnostusta ottaa kirje huollettavakseni =) jokusen siemenkirjeen olen jo kasannut ja kierrättänyt, tosin eri foorumilla, mutta pääperiaate sama, kasvit vaan eriä.


Sopii minun puolestani. :thumbup:
Whili varmasti ohjeistaa tarvittavat asiat yksityisviesteillä. Laita minulle yv:llä yhteystietosi, niin lähetän kirjeen sinulle. :)
13
Lainaus käyttäjältä: MorugaReaper - lokakuu 18, 2018, 17:50:38 ip
Näköjään Fassen siemenkaupassa on H.Y.L.:n siemeniä.


Hienoa!
Jos Fasse-setä onnistuu pitämään lajikkeen puhtaana, on ihmisillä jatkossakin mahdollisuus saada näitä käsiinsä milloin vain. Siemenmyynti olisi ollutkin aivan mahdoton urakka yhdistyksen ylläpidettäväksi. :)
14
Kyllä kirje liikkeelle saadaan, kun vaan löytyy luotettava ylläpitäjä. Whili kirjettä tuskin enää ottaa, ja itsellä ei aika riitä vauva-arjen myötä oikein mihinkään.
15
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Liiga 2018-19
lokakuu 08, 2018, 23:22:07 ip
Lainaus käyttäjältä: Siika - syyskuu 16, 2018, 16:21:57 ip
Hommahan on jo taputeltu tältä kauelta...siis kärpät ;D ;D ;D


Eiköhän se lappalaisten hymy saada vielä hyytymään kun oikeat pelit lähestyy. ;)
16
Lajikepuhtaita Hainan Yellow Lanternin siemeniä saa kohtapuoliin taas Chiliyhdistyksen kautta! :) Eli ensi vuodelle siemenien saanti on taattu niille, ketkä sitä haluavat kasvattaa. Sehän tämän projektin ideana oli.  8)
17
Lainaus käyttäjältä: KP78 - kesäkuu 11, 2018, 23:10:07 ip
Pitäisiköhän ensi vuonna kuitenkin idättää se peitattu siemen, ehkäpä kasvaisi paremmalla menestyksellä.


Älä suotta. Mikäli tänä kesänä tuo ei lähde kunnolla kasvuun, niin laita mulle viestiä. Postitan uudet siemenet toisesta erästä. :)
18
Lainaus käyttäjältä: poiu - kesäkuu 05, 2018, 21:57:55 ip
juu, omituinen on tämä sääntö.
Kummallinen ajatus myös tuo "Menneisyydessä on tullut kasvatustarvikkeita ostoon tai myyntiin sellaisilta henkilöiltä, joiden on epäilty tai tiedetty kasvattavan jotain chiliä vahvempaa". Eli jos myyt ruukkuja täällä, niin se estetään jos olet kasvattanut (jonkun mielestä olet kasvattanut) jotain muutakin !??
huh


Asia ei luonnollisesti ole noin suoraviivainen, ja responsiivisuuden nimissä totean, että asia on käyty läpi ylläpidon keskuudessa useaan otteeseen. Jokaisella kerralla on tultu siihen tulokseen, että Torin nykyinen formaatti palvelee foorumin käyttäjiä parhaiten.
19
Mediatiedote 23.3.2018:

CHILIFEST FINLAND JÄÄ TAUOLLE TAMPEREEN FESTIVAALIKESÄSTÄ

Suuren suosion saavuttanut Chilifest Finland jää pois Tampereen festivaalikesästä 2018, ja sen myötä vielä määrittelemättömän mittaiselle luovalle tauolle. Tapahtuman järjestäjätiimistä kerrotaan, että muiden projektien ja onnellisten perhetapahtumien johdosta avainhenkilöiden resurssit eivät tällä hetkellä riitä laadukkaan tapahtuman järjestämiseen. Kokonaan festivaalia ei suinkaan haudata, mutta nyt on aika miettiä myös uusia suuntia festivaalin tulevaisuuden varalle sekä etsiä tiimiin uusia tekijöitä ja kumppaneita.

Chilifest Finlandin väki kiittää lämpimästi kaikkia kävijöitä, näytteilleasettajia sekä yhteistyökumppaneita menneistä vuosista, hengähtää hetken ja suuntaa katseet kohti tulevaa.

Kiitos!
20
Hei soulman. :)

Vaikka kuinka haluaisin säilyttää kasvatustarvikeilmoituksesi, on kaikkien kohdalla vallittava samat säännöt, jottei käyttäjien välille synny eriarvoisuutta.

Tori on olemassa nimenomaan palvellakseen chilinkasvattajien etuja. Kuten viestissäsi mainitsit, tämä on parhaita paikkoja myydä ja ostaa kasvatustarvikkeita harrastajien välillä. Juuri kyseisten sääntöjen ansiosta tämä on sellaisena pysynyt, ja pysyy jatkossakin. Säännöillä pyritään viestien määrän ja sisällön perusteella profiloimaan myyjä chiliharrastajaksi, ja näin ollen kaikki mainitsemasi "hörhöt" eivät ole Torilla tekemässä kauppaa. Tämä on käyttäjien etu, sekä foorumin hyvää mainetta ylläpitävä tekijä.

Kuten myös aiemmin tässä ketjussa on mainittu, niin sanotut "hit n' run"-ilmoitukset ovat olleet vuosien varrella ongelma. Foorumille on rekisteröity kertaluontoisen ilmoituksen takia, jonka jälkeen foorumille ei koskaan palata kirjoittelemaan. Tämä kerryttää paljon "kuolleita" tilejä, joiden määrä on aiemminkin karannut käsistä.

Haluan mainita vielä yhden asian. Foorumille aktiivisesti kirjoittelevat tunnistavat helposti toisensa, sekä myös vähemmän aktiiviset käyttäjät. Foorumilla kirjoittelevan henkilön on huomattavasti helpompi saada tarvikkeensa myytyä, sillä käyttäjien välinen luottamus ja asiallisen ihmisen maine vaikuttavat voimakkaasti kaupantekoon positiivisella tavalla.

Toivottavasti sain asian ilmaistua niin, etteivät säännöt tunnu enää kohtuuttomilta. :) Ne on vuosien varrella päätetty perustuen kokemukseen sekä Torin historiaan. Sääntöjen tarkoitus on palvella käyttäjiä, ei tehdä kiusaa. Pahoittelen myynti-ilmoituksesi poiston johdosta.