tammikuu 24, 2020, 10:51:09 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - njue

1
Tee-se-itse / Vs: Itujen siirto vesiviljelyastiaan
joulukuu 12, 2015, 19:31:13 ip
Kiitos, video selvensi asiaa. Täytyy kokeilla miten idut pysyy pystyssä.
2
Tee-se-itse / Itujen siirto vesiviljelyastiaan
joulukuu 12, 2015, 17:17:09 ip
Tervehdys

Kokeilen ensi kertaa vesiviljelyä, en kylläkään chileillä, mutta haluaisin tietää, miten ilman multaa itäneet siemenet kannattaa siirtää ruukkusoraan viljelyastiaan? En haluaisi käyttää ollenkaan multaa.

Systeemini koostuu muovisesta säilytyslaatikosta, jonka kannessa on reikiä, niissä reiällisiä ruukkuja, ja ruukuissa ruukkusoraa. Säilytyslaatikkoon on tarkoitus laittaa vettä, nestemäistä lannoitetta ja kuplia ilmapumpusta.

Olen idättänyt villirucolan siemeniä ilman multaa niin, että niissä on n. 2 cm juuri tai varsi. Miten kannattaisi istuttaa näitä itäneitä siemeniä ruukkusoraan? Pitääkö itujen juurien yltää liuokseen?