marraskuu 26, 2020, 03:47:45 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - theme

1
Edistyneempi chilinkasvatus / mortar & pestle?
maaliskuu 11, 2004, 21:59:07 ip
Ite oon kanssa koettanu löytää moiset "kohtuu" hinnalla, mutta kun tuntuu tosiaan olevan kiven alla suomenmaalla..
Kukaan sattunut huomaamaan moisia Tampereen seudulla?
2
Ravintolat ja ruokapaikat / Tampereen raflat
maaliskuu 11, 2004, 21:53:49 ip
Jos tampereen kiinalaisista ruokapaikoista on kyse niin ehdottomasti suosittelen Aleksanterinkatun (32 tai 34) Nguyen Cao Su kiinalaista ravintolaa...
Sisätiloiltaan se on pieni, mutta ruoka sitäkin herkullisempaa. Kuuluu lounasravintola suosikkeihin ja hinnat eivät päätä huimaa. Voit _noutaa_ ruuan, niin sen saa hieman edullisemmin. Tulisuus vaihtelee hieman "kokista" riippuen.

++ Teme
3
Just tossa mieteinkin et tarvii varmaan joululahjaksi tilata tommonen habatabasco... mutta tämähän kuulostaa vielä paremmalta. eli pullo tai pari molempia kiinnostaa myös!  :D