helmikuu 23, 2020, 23:22:24 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - nenakkit

1
> Ostin Hot Banana taimia marketista. Vihreitä chilejä pukkaa, mutta monessa on mustaa toisella laidalla. Onko tämä tauti
> vai ominaisuus? Maku on mieto, hieman chilimäistä jälkimakua. Jostakin luin, että Hot Banana muuttuu punaiseksi
> kypsyttyään. Lieneekö totta?

Muuttuivat sitten punaisiksi ja mustaakaan ei ollut kuin muutamassa chilissä.

Nyt alkoivat taas kukkia ja siihen liittyen kysymys: pitäisikö kukkien määrää rajoittaa, jotta kasvi jaksaisi tehdä chilejä. Luin jostakin, että chilejä kannattaa poimia, koska silloin kasvi tekee lisää. Päteekö sama kukkiin?
2
Ostin Hot Banana taimia marketista. Vihreitä chilejä pukkaa, mutta monessa on mustaa toisella laidalla. Onko tämä tauti vai ominaisuus? Maku on mieto, hieman chilimäistä jälkimakua. Jostakin luin, että Hot Banana muuttuu punaiseksi kypsyttyään. Lieneekö totta?
3
Hei,

vastaan sitten itselleni. Pari chiliä alkoi muuttaa väriä syyskuussa ja nyt on kaksi keltaista ja monta vihreää chiliä. Makua on molemmissa väreissä aika mukavasti.
4
Hei,
ostin marketista Vectura yellow -chilitaimen noin kesäkuussa. Laitoin sen laatikkoon parin muun chilitaimen kanssa. Yöt kasvihuoneessa, aurinkoiset päivät ulkona. Chiliä pukkaa, milloinkahan voisin odottaa värin muutosta?