Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sorsa

Sivuja: [1]
1
Tori / O: The Complete Chile Pepperbook tai The Peppers Garden
« : Lokakuu 30, 2017, 20:43:54 ip »
Oisko kellään ylimääräisenä noita DeWitt:n kirjoja? Onko the peppers Garden vain osa The Complete Chile Pepperbook -kirjaa, vai itsenäinen opus?
 Jess, olisi hienoa jos joltakulta liikenisi... Josko näistä saisi tietoa liittyen chilin osmoottiseen potenttiaaliin lajikekohtaisesti.

2
Uusien jäsenten esittelyt / Terve
« : Lokakuu 27, 2017, 17:14:24 ip »
Vuosi takaperin innostuin puutarhan laitosta, kyhäsin pienen kasvihuoneenkin ja kaivon perunamaan. Perunamaa jäi kesannolle, ei ollu oikeen mun juttu. Chili otti tukevan tuntuisen otteen, ja kyhäsin toisen kasvihuoneen lämpölasista. Sekin on tosin pieni (4m2), mutta siinä olisi tarkoitus kasvattaa vuoden ympäri chiliä parissa 1,5m nft:ssä.
 Vaimo sanoi, että minulla on meidän puolivuotias esikoinen ja chilit samassa lokerossa jossain pääkoppani sopessa.
Eräänä iltana poika ei oikeen nukahtanut, jotan nukutin hänet rattaisiin, jossa hän sitten keskellä yötä itkeskeli. Heräsin itkuun ja unenpöhnäisenä sanoin vaimolle: viittisikkö nostaa tuon chilin rattaista sänkyyn!
Mutta onhan tämä ihmeellinen maailma.
 Saas nähdä mitä chili vielää antaakaan, kun jo tämä kaikki pikku nikkarointi ja hankintojen tekeminen on ollut niin moitteettoman mukavaa.
 

Sivuja: [1]