huhtikuu 06, 2020, 05:15:53 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - teemu

1
Bonchi / Vs: Latest Bonchi Projects - by Fatalii
toukokuu 31, 2010, 20:43:39 ip
On kyllä todella nätti bonchi.
2
Osanotot myös täältä. En osaa ees kuvitella vitutuksen määrää tollasesta määrästä kun itteeni vitutti jo yhden 10-senttisen nagan menetys viidestä.
3
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Aprillipilat
huhtikuu 01, 2010, 16:43:36 ip
Ei vielä mitenkään... EU:n lakisäädöspilakin meni pilalle kun tulin varta vasten kurkkaamaan että miten täällä on juksailtu :D
4
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Wanhat pelit
maaliskuu 31, 2010, 18:42:07 ip
No tähän on pakko nyt laittaa ehkä paras pelaamani peli ikinä eli Zelda: A Link To The Past. Vitun. Hyvä.

No ei nyt ehkä paras mut sillon joskus kun ekoja kertoja snessiä räpläs ni oli jokseenkin vaikuttava.

Turtles
Mariot nes ja snes
Metroidit nes ja snes
The Great Giana Sisters
DOOM
GTA
Cybernetix
Metal Slug- Arcade masiinat, mihin monesti ala-asteella äidiltä saamat ruokarahat uppos :D
Snessillä oli joskus sellanen ku Flashback mistä muistaakseni pidin kanssa kovasti. Vaikee se oli ainaki sillon.
5
McAryllilooderoa ja jääkaappikylmää mölöä. aaAHHH....
6
Nautin tilattua pizzaa Hot Headz Serranokastikkeella mihin sotkin joukkoon Inferno reserveä ja ketsuppia ja jotain pizzeriasta joskus pöllittyä punaista chilikastiketta (ei tabascoa).

Nautin myös Kevään ensimmäisistä Aji Cristalin kukkien tuoksusta :)
7
Mites magneettivyöt? Mutsi oli menny tilaamaan sellasen ja kun tutkin sitä niin siellä tuntuu kuus sellasta 20 senttisen kokosta magneettia. Sanoin sille että höplästä nyt on vedetty, johon mutsi totes että ''lue ohjeista, siellä lukee miten se toimii''

En lukenu.
8
Pyramidin muotoisiin hartseihin(?) valetut erilaiset ''kristallit'' ja kiteet, joita sitten asennellaan ympäri suomea liikennevaloihin estämään mielenhallintaa ''niiden'' toimesta. Myös kännykkään kannattaa liimata kristalleja ja kuparilankakierukoita vähentämään salakuuntelun mahdollisuutta. Radiomastoihin tarvitaan jykevämmät pyramidin muotoiset kristalli- ja kupariviritykset. Myös kemikaalivanojen hajoittaminen itsetehdyllä kupari/kristalli tykillä suositeltavaa. Pienehköön koteloon asennetaan kristallia ja kuparia sekä (muistaakseni) 9 voltin paristo sekä jonkunlainen piirilevy ja kytkin. Parantaa kuulemma kehon energiavirtoja ja poistaa epäpuhtauksia.

Että näin.
9
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Aaveita!
maaliskuu 17, 2010, 22:14:26 ip
Laitoin että hörhöjen juttuja koska ajattelin että tarkoitetaan ''välitilassa'' olevia sieluja mikä taas johdattelee ainakin minua jumalia kohti mikä ei oo mun juttu. ''Korkeampiin'' olentoihin kyllä ''uskon'', eli lukemani ja tulkitsemani tiedon perusteella pidän erittäin todennäköisenä että, jossain on sekä fyysisesti että psyykkisesti kehittyneempiä elämänmuotoja kuin ihminen.

Ja mikä estäisi näitä, sanotaan nyt alieneita, nappaamaan kuolevan ihmisen ajatuksia ja kehittämään niistä überalienwaren avulla persoonan, millä kommunikoida kyseisen henkilön sukulaisten kanssa vaikka 9078,3 valovuoden päästä? Nojoo  ;D

Itselleni tapahtunutta ''yliluonnollista'':

Kävellessäni väliä A-B, matkani varrella oleva katuvalo joko sammui tai syttyi useita (kymmeniä?) kertoja vuoden aikana kulkiessani siitä alitse ja olleeni melko kohtisuoraan sen alapuolella. En muista huomanneeni koskaan kyseisen lampun vilkkuvan. Mukavan kylmät väreet sain monesti kun olin kävelemässä lampun alta ja odotin että se joko syttyy tai sammuu ja niin sitten oli tapahtuva :).

Ajelin tätini kanssa autolla kuskaamassa tavaraa hänen työpaikalleen, kun suunnilleen Keravan yläpuolella molemmat havaitsimme oranssihkon pallon liikkuvan melko hidasta vauhtia eteenpäin. Mielestäni selvästi hitaammin kuin perus matkustajakoneet. Oranssi pallo liikkui noin vaaksan verran ojennetun käsivarren päässä ja katosi.

Voipi olla helikopteri, kuumailmapallo tms mistä laskeva aurinko heijastuu juuri oikeassa kulmassa ja kun laskee tarpeeksi niin kohde ''katoaa''

10
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: Chilien täyttäminen
maaliskuu 12, 2010, 18:45:13 ip
11
Muutamaa kymmentä opintoviikkoa vaille valmis LVI- asentaja, tällä hetkellä työtön mutta Puu- ja erikoismaalauspajalla hinkkaan ja hion.
12
Itse joskus oon haaveillu että talvisin sais kasvatettua tuoreita kantarelleja..mmm-mm-mmm ;D

Veikkaisin ettei toi sienien kasvatus vaikeeta ole, ainakaan jos chileihin vertaa.
13
Pidän itteeni enemmänki Aku Ankkana.
14
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Tietokoneista
maaliskuu 04, 2010, 21:28:18 ip
Kiitos vastauksista :)
15
Ohoi vaan.

Tänään laitoin kolmisen vuotta vanhan ulkoisen kovalevyni jälleen kerran kiinni tietokoneeseen todetakseni ettei se toimi enää. Tähän asti on toiminut ihan hyvin ilmaan ongelmia. Nyt kuului nakutusta laitteen sisältä joten avasin sen ja tein observaation siitä, miten levyltä lukeva varsi(?) liikkuu edestakaisin (mistä nakutus), eli näyttää siltä ettei löydä etsimäänsä levyltä.

Kysyisinkin siis onko mitään toivoa levyltä pelastaa monen vuoden valokuva tms. kirjastoa ja mihin hintaan?
Jos sen vie johonkin liikkeeseen, missä joku sen sisällön jotenkin siirtäisi uudelle kovolle?
16
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: chilimaisterin chilit
helmikuu 24, 2010, 14:33:56 ip
On kyllä hieno toi Bird's Eye Baby!
17
Jaahas.

Tänään laitoin 9 lajiketta lisää itämään ja siirtelin kasveja isompiin astioihin. Aji Peru on mystisesti kärsinyt ja tekee kuolemaa joten laitoin sitä sitten 3 siementä lisää. Muita lajikkeita:
Inca Red Drop
K-Kaupan Habanero
Pink Habanero
Santa Fee (jostain chilimixistä)
Caribbean Red Habanero
C02598
Pi260560
Hyper Pube


Onnistuin mokaamaan tänään Omnicolorin ja Turbo Puben lattialle, saas nähä selviytyykö kumpikaan. Hitsi ku hitottaa hotosti, omnicolor oli justiin haarautunu nätisti.

Lisävaloa harkitsen kovasti mutta toisaalta toi aurinko paistaa päivä päivältä enemmän. Kevättä kohti!
18
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Aseistariisunta
helmikuu 17, 2010, 21:04:23 ip
No on kyllä taas järkevää touhua voe voe ;D

Itse en aseista paljolti pidä, mut eihän tolla saada mitään aikaan muuta ku lisää närää ja porua ja menetettyjä rahoja niinkun on jo sanottukin. Jos tää toteutetaan niin sehän lisää pimeiden aseiden maahantuontia eikö?
19
Itse ajattelen kyllä nykyurheilusta aika lailla samalla tavalla kuin Räyhäkäs. Jos ei rahkeet riitä eikä löydy sitä ''urhoutta'', niin sitten pumpataan sitä sinne ja tota tonne noiiiin ja taas suksi luistaa ja satanen taittuu nopeemmin.
Samaan syssyyn menee mun päässä auto''urheilu'', ainoo syy minkä takia saatan joskus ehkä formuloita tsiigaa on se et ne saattaa kolaroida ja räjähtää. Enkä edes viitti alkaa mistään nascarista. Ja v***n tractor-pulling. Kai sekin luetaan urheiluks. Autoille säädetään jotain tyhjäkäyntisäädöksiä ja hybridi on vitun pop, sit sallitaan sellanen älytön, turha saastutus ku voi hehkuttaa Partsalle kantikses et ''Ku se Apen jondeere veti Partsa sitä 70000 tonnii tiätsä, ni mul alkos iha jo seisoo tiätsä Partsa''.
20
Meitsin chilit o vantaalla metsola-korso rajalla.