elokuu 10, 2020, 21:20:01 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Räyhis

1
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - syyskuu 04, 2013, 20:56:35 ip
Moderoitu foorumi ei ole 100% demokraattinen instituutio, eikä etenkään mikään vahvimman oikeus -anarkia, jossa kovimmin huutava tai paras tappelija ottaa väkisin itselleen oikeuden ilmaista itseään miten haluaa. Täällä(kin) vallitsee ylläpitäjien paraskorealainen hirmuvalta, diktatuuri, jolla on tietyt tavoitteet ja periaatteet. Yksi niistä on se, että vähän kummallisiakin *saa* kirjoitella ilman että joku bully tulee välitunnilla vetämään sinua turpaan...

Edellä mainittu "housutopicci" oli pelkkä huonosti peitelty mielenosoitus, ja siksi se on nyt siellä minne se kuuluukin. Ja siellä jengi saa kommentoida housukysymystä miten haluaa, kunhan foorumin sääntöjä ei selkeästi rikota, eikä huonoa käytöstä ilmene. Jälleen: mikä on huonoa käytöstä, on tämän paraskorea-hirmuhallinnon määrittely. Tälle foorumille voi tulla, ja tältä lähteäkin vapaaehtoisesti. Siinä mielessä valinnanvapautta on melkoisesti enemmän kuin paraskorealaisilla.  8)

Ihmisten "fiksuus" ja "idioottimaisuus" on melkein aina suhteellista ja ns. katsojan silmässä. Oma käsitykseni sivistyksestä ei sisällä mitään gangsta-tyylin uhoavaa ja konfliktihakuista räksytystä, joka sopii ehkä New Yorkin slummeihin, jossa porukalla on tuuman paksu nahka, muttei todellakaan kuulu chilifoorumille. Täällä on alusta saakka oltu välillä "kummallisia", eikä se ole ollut useimmille ongelma. Täällä on myös aina pyritty olemaan ystävällisiä ja kohteliaita toisille foorumilaisille. Niille, joille mm. nämä periaatteet eivät sovi, tämä on nykymuodossaan väärä foorumi.


Vittu että voi kirjailijaksi itseään tituleeraava olla noinkin hakusessa sanojensa kanssa. Myönnät siis suoraan, että minun topicci siirrettiin jäkätijäkätiin, vain koska sinä et pitänyt siitä. Toisin sanoen chilifoorumilla ei saa kiusata ketään, mutta modet saa vainota Räyhäpetteriä?

Käyttäjätunnukseni voi poistaa. Saa Aji Inferno kasvattaa chilejään kukkaisutopiassa jossa foorumi on täynnä näitä "kumpi parempi vai villasukat.!.? ;) :) :)."-topicceja.ps. Ja Tomppa, sä et pääse modeks vaikka kuinka peesaisit.
2
Jäkätijäkäti / Vs: ootko koskaan ostanut housuja?
syyskuu 04, 2013, 18:14:42 ip
Ostin farkut ja kaksi teepaitaa ja vaimolle villapusakan Lee-farkku-outletistä. Laitoin ihan kunnolla hilloo sileeks kun mun motto on ollu aina ostaa kalleinta mahdollista II-laatua hintaan mihin hyvänsä, kunhan mahdollisimman halvalla.

säästin posti kulutkin ja hain ilmaiseksi omalla autolla.
3
Jäkätijäkäti / Vs: ootko koskaan ostanut housuja?
syyskuu 04, 2013, 11:50:02 ap
OK.

Mites kiltti?
4
Tori / Vs: Viherpeukku!
syyskuu 04, 2013, 11:34:22 ap
No sitten veikkaisin, että ennen joulua on perillä.
5
Jäkätijäkäti / ootko koskaan ostanut housuja?
syyskuu 04, 2013, 11:29:48 ap


pahus vieköön, kun lempparipöxyissäni on snadi reikä paikassa jossa herrasmiehellä ei soisi reikää olevan. Ainakaan housuissa.

Jännittää ihan sikana uusien housujen osto. Mistä tiedän minkä kokoiset farmaarit ostaisin? Aika noloo jos pitää kaikki kaupan pökät stemaa läpi!.

Mikäs on jengin mielestä vähiten kuumottava paikka ostaa farkut? Ite oon tykännyt Seppälästä Ja menkkahaukasta [H&M]. Seppälää ei taida olla enään?

Niin ja halvat kanssa kun viikko rahaa on pienennetty.
6
Eikö lämpeneminen ole suoraan verrannollinen lampun tehoon, vai vaikuttaako lampun mekaaninen laatu syntyvän hukkalämmön määrään?
7
Tori / Vs: Viherpeukku!
syyskuu 04, 2013, 11:21:16 ap
Ootko mahdollisesti koskaan kuullut termiä "seurantakoodi"?
8
Kasvatuskilpailut / Vs: Vuoden chilikuva 2013 - turinat
syyskuu 04, 2013, 11:19:47 ap
Lainaus käyttäjältä: Horna - syyskuu 03, 2013, 21:02:45 ip
Hitsi kun kehtaisi laittaa kuvan missä olen pöntöllä rypsiöljypullon kanssa hinkkaamassa kasseja.. :P Muista enää mitä olin perannut ilman hanskoja kännispäissäni -> vessaan pissalle ja raapimaan nyyttejä, mutta kiitos vaimon, tuokin on ikuistettu. Olisi voinut edes auttaa enemmän.

edit: Vaikka tuskinpa moisella vuoden chilikuva kilpailua oltaisiin voitettu kuitenkaan! :D


Ehdotan Hornaa voittajaksi!

Valokuvaskaban voittaminen mielikuvalla on ehkä maailman rankin juttu.
9
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
syyskuu 03, 2013, 23:52:10 ip
Lainaus käyttäjältä: Hapa_Nero - syyskuu 03, 2013, 17:29:06 ip
Lainaus käyttäjältä: Räyhis - kesäkuu 15, 2012, 10:12:19 ap
Facepalmia ja isosti. Kyllä meillä Suomessa menee hyvin. On keksitty irkit, tekstarit ja kuivauskaappi. Rahaa ei tosin olla saatu mistään. Ainoastaan suomalaiset ja heidän Kansallinen Huono Itsetuntotm voi tuhota teknologiateollisuuden jättiläisen, joka oli kasvatettu sotien jälkeen kuminjalostusfirmasta.

Vedetään vielä aplodit Elopille, holtittomalle rahankäytölle ja osakkeenomistajien ahneudelle!

Lainaus käyttäjältä: Hapa_Nero - kesäkuu 15, 2012, 19:52:15 ip
Mutta kun tuon Eelopin nimitys Nokialle julkistettiin, niin jossakin uutisessa pohdittiin tuon pelastajan aiempaa työhistoriaa.
En siis muista mitä siitä sanottiin, mutta mieleen jäi vain vaikutelma, ettei sieltä juuri muuta löydy kuin julmetun suuria pelastajalle maksettuja palkkioita ja savuavia raunioita..


Lainaus käyttäjältä: Kärsä Babar - kesäkuu 15, 2012, 20:24:46 ip
Kauheesti on Elopia mollattu joka puolen mutta tuskin tuon kokoisessa puljussa edes toimitusjohtajalla on mitään valtuuksia päättää noin isoista irtisanomisista. Eikähän siellä se yhtiön hallitus isommat kuviot sanele.
Tuntuu että Eloppi on palkattu vain syntipukiksi Nokialle.


Reilu vuosi siinä meni ja nyt vähän näyttäisi, Että Eeloppi palkattiin tai tuli Nokialle painamaan Nokian kurssi alas ja valmistelemaan kaupat jenkkien kanssa, että semmonen syntipukki.

Kaapattuaan puhelimet herra itse tekee paluun kotiin. Helppoa kuin heinänteko, kun suomalaisten kanssa asioi.

Mikäs on seuraava suomalainen puhelin? Vai tuleeko enää kumisaappaitakaan?
Tuleeko järkeä koskaan?


Suomessahan edellämainittuja uhkakuvia ei saa mainita, tai taloudesta puhua ylipäätänsä mitään, ellei ikää ole yli 50v ja vähintään kahta finanssipuolen spettaria löydy perstaskusta.

Kyllähän tuommoinen härski kaappausyritys oli jo etukäteen haistettavissa, eipä sillä etteikö Nokia olisi ollut kypsä hedelmä poimimista vailla pellehermannin uskottavuudella varustetun Suck Harder-OPKn jälkeen, varsinkaan jollekin mikkisoftalle..

Myyntihinnasta en ota kantaa, onhan tuommoinen ronski viisi miljardia ns. isoraha, mutta jos firman arvo yli tuplat. Moukat jeesustelevat, että osakekurssi lähti nousuun heti kaupan jälkeen, mutta pidetään mielessä että se on normaalia. Het kun Syyriasta löytyi joukkotuhoaseita, Tomahawk-ohjuksia valmistavan lafkan kurssi lähti nousuun.

Jenkit meinaa muuten laittaa asiat Syyriassa kuntoon. Siis jonkun toisen maan asiat, toisella mantereella. Jenkit jotka ei saa edes Detroitin asioita kuntoon!

Eeeloppi palkattiin giljotiinimieheksi ja petaamaan Noksu mikkisoftan otettavaksi kuin tuore morsian prima notte-lain aikaan. Jos joku Jormaollila, väittää että hommat on hanskassa, niin kannattaa pitää mielessä, että Ollis huutelee stratosfääriin yltävästä kullallasilatusta ronsunluutornista käsin. Meille taviksille joilla on tiedossa maidon litrahinta, asia ei ehkä ole niin triviaali.

Aina väitetään, että suomalaisissa on optimismia, mutta se on paskapuhetta. Suomalaiset ovat hölmö kansa. Kun kerran ollaan onnistuttu jossain hyvin, ollaan satavarmoja että homma futaa jatkossa toistekin. Katsokaa vaikka Rytsölän veljeksiä, varsinainen ryysyistä ryysyihin tarina.
10
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
syyskuu 03, 2013, 23:35:18 ip
Lainaus käyttäjältä: hortonoomi - syyskuu 03, 2013, 22:24:03 ip
vituttaa rankasti,kun työmaalla yritetään tehdä meikäläisestä saatana käsivammainen  >:( .ranteita särkee ja sormista puuttuu puristusvoima,voihan hevonvitunvittu  :( .ei saatana muuta kun lekuriin aamulla  8),siinähän sitten tuhoovat jonkun toisen onnettoman kädet  :o
nimimerkillä:aiheuttaako käteenveto karvan kasvua kämmenissä ?


Mitä vittua?
11
Jotenkin tulee mieleen takavuodet kun olin kiertävän huoltomiehen roolissa eräälle Suomen toiseksi suurimmalle vuokra-asuntotarjoajalle.

Hätää kärsivät kansalaiset soittelivat sitten "kuumalinjaan" eli meikälle mikäli kämpässä oli jonkinsorttinen katastrofi. Oli siellä pari ihan asiallistakin soittajaa, loput oli näitä debiilejä vesipäitä joita suomalaiset vuokra-asujat yleensä ovat.

*ring ring*
Minä: "Yhtiö X, se-ja-se puhelimessa kuinka voin auttaa?"
Asukas: "....Joomoro mulla palo lamppu eteisessä...."
M: "Jahas jahas!"
A: "joskus helmikuussa..." (elettiin elokuuta)
M: "NO VOI HYVÄ TAVATON! Täytyy varmaan tulla HETI korjaamaan se TEIDÄN palanut lamppunne! Nythän on jo ulkonakin PIMIÄÄ!"
A: "ööh..joo..tota..kiitti"

Tottakai minä lähden summamutikassa arpomaan kymmenen tuhannen asunnon keskellä, että mistäköhän on herra anonyymiltä eteisestä kyrvähtänyt valo, varsinkin kun maalaisjärjellä ajatellen se ei edes kuulu taloyhtiön huoltokuvioiden piiriin.

Ihmiset. Voi vittu..
12
Tori / Vs: O: Ledi lamppu
syyskuu 03, 2013, 09:45:36 ap
120€, viimeinen hintani.
13
Lainaus käyttäjältä: Kärsä Babar - syyskuu 02, 2013, 19:07:01 ip
Oma ehdotukseni on että tulette Chilitarvikkeen avajaisiin lauantaina kello 12-16. Sen jälkeen jos ei ole muita ideoita, niin voimme jäädä myymälään pitämään yksityistilaisuutta .
Myymälä avataan osoitteeseen Sörnäisten rantatie 33/ Suvilahdenkatu 10. Suvilahdenkadulta ulkona rappuset ylös niin myymälä löytyy. Tiloissa on ollut aikaisemmin Horror shop.


Cojones grandes? Avaat sitten liikkeen samalle kadulle jossa Puutarhurinverstas.
15
Lainaus käyttäjältä: Thiikeri - syyskuu 02, 2013, 20:33:10 ip
Sellainen perusteellinen (mallia keltanokille) opastus just noihin valoihin olis kiva säilönnän, kuivatuksen ja muun ohella.  :) Ei mitään hifistelyä vaan ihan perusteet.

Reseptejä olis kans kiva saada :)


Tässä olis Yks resepti jota olen onnistuneesti varioinut jo vuosia:

1. Ota lempiruokasi.

2. Lisää siihen chiliä.

3. Valmis.
16
Jos vesiviljelystä juttua tulee, niin ei kai kukaan ajatellutkaan että homma startataan mahdollisimman hevillä setillä?

Tehkää lehteen juttusarja jossa käsitellään "hydroviljelyä". Passiivihydroa helpompaa ei vissiin ole, eikä Kärsän bubbleripakettikaan varsinaisesti mikään monimutkaisuuden huippu ole. Molempiin käy vieläpä lannoitteeksi se kaikkien tuntema Puutarhan Kesä.

Ebb/Flood-järjestelmät ja NFT-mattotsydeemit voi huoletta jakaa vaikka kahteen (tai kolmeen) eri lehteen ja paneutua tekniikkaan ruohonjuuritasolla. Kännykkäkamerakuva ebbilootasta, summittainen sepustus mitä kuvassa on ja pellepelotonmaista mutufiilistelyä kasvatuksesta ahdettuna yhdelle aukeamalle saa kenet tahansa tuntemaan itsensä ääliöksi.

Yhteen numeroon voisi tehdä pelkästään jutun vesiviljelystä, siis sen perusperiaatteista ja historiasta. Plussista ja miinuksista.

Niin ja tietty voisi raapustaa myös multakasvatteluista, sehän lienee helpoin tapa kasvattaa chiliä. Multaakin on useampaa sorttia saatavilla, siihenkin voisi perehtyä..
17
En ole tuota vissiin KOSKAAN nähnyt ovh:lla myytävän, se on aina tarjouksessa. Viimeksi joulun alla Itiksen Somalilaisessa kirjakaupassa 16,90€

Se on kuitenkin loistava opus, pari euroa sinne tänne, kunhan eivät ole postikuluja ;)
18
Siis tuleex siihe paitaa nyt tää kuva.? niinku keskelle paitaa?.Mä otan heti yhden. en tiiä noiden vaatteiden kokoista kun äiti aina ostaa ja pesee pyykit. mut kaverit aina haukkuu 'läskiks' et onk sellasta kokoa kun Läski ?. Kysyn kun ei voi kaikkea tietää!.
19
Minä en ole tulossa Nastolan kokoukseen!

Jatkakaa!
20
Oli se jotain 160-220€. Olin varautunut maksamaan jopa 60€ joten ylläri oli melkoinen.

Tosin se oli semmoinen A4-kokoinen kovakantinen, super-hyper-über-mega-deluxe-painos jossa kuvia yms. shittiä messissä. Olisiko ollut vielä joku DVD-vetokin samoissa kansissa.

Sitten ostin tuon englanninkielisen pokkariversion kun oli opiskelijabujettiin paremmin sopiva kaksinumeroinen hinta joka alkoi ykkösellä..