tammikuu 26, 2021, 14:28:08 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Antichris

1
Erikoisuudet / Vs: Ruokailutottumukset
marraskuu 15, 2010, 00:27:10 ap
Et osaa käyttäytyä.... :)
2
Tossa Ardebegissa jäi mietityttää alun juyrkän savuisuuden jälkeinen... öö tyhjyys. Vaikka kyllä ihan kelpo tavaraa.
3
Juu ite pelkästään single maltteja kanssa, Glenlivet on perus hyvää mutta paras kuitenkin tais olla taskerin kasoiskypsytetty vuodelta 96 voimakas mutta kuitenki pehmeästi savuinen.
4
Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - heinäkuu 18, 2010, 13:29:32 ip
En ikinä saa itseäni niskasta kiinni siihen malliin, että saisin rakennettua jotain TODELLA UPEAA.

Kuten allaolevan esimerkki. Citroen 2CV on kutistettu moottoripyörän sivuvaunuksi. Samalla kaikki hallintalaitteet on siirretty auton sisään, joten prätkää ohjataan citikasta käsin. Koska prätkän penkki jäisi muuten tyhjäksi ja saattaisi häiritä vastaantulevaa liikennettä, onkin varsin luonteva ajatus istuttaa anatomianlaitokselta pöllitty luuranko moottoripyörän selkään, nahkakypärä päässä.

Ja ei muuta kuin kovaa ajoa!Tää on kyllä varmaan yks hienoimmista ikinä. Vei jalat suusta :/