marraskuu 26, 2020, 09:02:04 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Warcock

1
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Laihdutus
huhtikuu 07, 2011, 21:40:05 ip
Lainaus käyttäjältä: Warcock - helmikuu 25, 2011, 15:56:17 ip
Karppausta (n. 20 g hh / päivä) takana nyt 6 vk ja 120 kg -> 104 kg.
Pitääs tuonne 90 kiloon asti jatkaa tiputtamista...

Ei valittamista, eikä pääse nälkä tulemaan, sen verran paljon saa kuitenkin syödä....


13 viikkoa ja -23 kg....eli nyt 97 kg...
2
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: Räyhäkkään kyökissä.
huhtikuu 06, 2011, 17:38:00 ip
Eihän sillä väliä miten se on toteutettu.... Pääasia vain että ilmaa ei pääse sisään ja kaasut tulee ulos...
Valmiit käymispöntöt on vain näppäriä, niitäki saa melkein joka kaupasta nykyään....tai pelkästään noita vesilukkoja, eikä montaa euroa kustanna....
3
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mitä pelailette
huhtikuu 04, 2011, 15:56:19 ip
Vaiheessa ois Dragon Age 2, Gothic 4 ja The Witcher....  ;D
4
Ribseissä oli poltetta mukavasti, eikä makukaan hassumpi, perusteollista settiä.....
Vaikkei noi pärjänny omalla reseptillä piiiiiiitkään ja hartaasti grillatulle kyljelle.... Kanoja en o vielä maistellu...
5
Epäselvästä käsialasta.....Käytin Warlockkia mutta sitten erään kerran jossain lapussa yläaste ajan pelisessioissa L muistutti C:tä siitä asti se on ollu Warcock...  ;D
Lukijasta sitten riippuu että onko käännös sotakukko vai jotain ihan muuta....  ;)
6
Lainaus käyttäjältä: Evilyn - maaliskuu 30, 2011, 12:04:13 ip
Lainaus käyttäjältä: Warcock - maaliskuu 29, 2011, 20:16:08 ip
Itsehän pidän natikkaa päällä melkein pelkällä yösähköllä, eli klo 21-07...
Kasvit komerossa jossa yksi pieni ikkuna lounaaseen, eli ilta-aurinko paistaa sinne hetken...
Natikasta 10h ja aurinko paistaa suoraan n. 1-2h...mutta ei toi komero oo ihan pimeenä ku n.klo.20-21 ja sitten aamulla n.klo.7-8, sitten alkaa jo valoa jonkin verran ikkunasta tulla....
Hyvin näyttävät kasvavan...



Anteeksi offtopic mutta alkoi mietityttää että miksi ihmeessä laillisia kasveja täytyy kasvattaa komerossa? ???


Kun ei ole muualla tilaa...ja se ei paikkana ole mitenkään huono....

Päivällä aurinko paistaa eteiseen, johon ei todellakaan mahdu kasveja....ja keittiöön, minne ei myöskään laiteta kasveja pöydälle kun on 2v ja 3,5v lapset joiden pitää mahtua syömään siihen keittiönpöydän ääreen...
Makuuhuoneen ikkuna samaan suuntaan kuin komeron, mutta mieluummin nukun sängyssä kuin kukkapurkissa...

Enkä mielelläni pidä natikkaa lasten ulottuvilla esim. olohuoneessa enkä kyllä noita kasvejakaan ja koirakin tykkää joskus maistella viherkasveja....
Eikä se valokaan mikään niin miellyttävän värinen ole.....  että semmoosta.....
7
Itsehän pidän natikkaa päällä melkein pelkällä yösähköllä, eli klo 21-07...
Kasvit komerossa jossa yksi pieni ikkuna lounaaseen, eli ilta-aurinko paistaa sinne hetken...
Natikasta 10h ja aurinko paistaa suoraan n. 1-2h...mutta ei toi komero oo ihan pimeenä ku n.klo.20-21 ja sitten aamulla n.klo.7-8, sitten alkaa jo valoa jonkin verran ikkunasta tulla....
Hyvin näyttävät kasvavan...
8
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Warcockin paluu...
maaliskuu 29, 2011, 20:07:03 ip
Hyllyjä kait siellä varastossakin on....  ;)
Mutta epäilen että viime kesän jäljiltä on varastotkin tyhjiä, meleko hyvin teki noi tuulettimet kauppansa....no kysyminen ei mitään maksa...
9
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Warcockin paluu...
maaliskuu 29, 2011, 17:12:05 ip
Lainaus käyttäjältä: Eric Sour - maaliskuu 28, 2011, 21:20:10 ip
Jos haluaa huokeita pöytätuulettimia, Clas ohlson myy ainakin näitä:
http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=151493694
Hyviä ja toimivia, toki jos haluaa itse rakentaa, saa halvemmalla ja parempia.


Pitänee käydä kattomas onko Seinäjoella yhtään hyllyssä....
10
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Warcockin paluu...
maaliskuu 28, 2011, 21:14:00 ip
Tänään pääsi 7 puskan alkua isompiin purkkeihin kun oli juuret puskenu pihalle pikku-ruukuista...
Pitääs löytää kunnon tuuletin jostain, kumma juttu kun ei viime kesän jäljiltä löydä mistään....  ;D
11
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Warcockin paluu...
maaliskuu 26, 2011, 18:38:59 ip
Kyllä noi siemenet näyttää pikkuhiljaa nousevan....aikaa vain tuntuu vaativan runsaasti....  :D

Vähä kuva päivitystä nykytilanteesta....


12
Äänestykset / Vs: mistä päin suomea sakki on?
maaliskuu 18, 2011, 09:41:01 ap
Kauhavalla toistaiseksi....
13
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Warcockin paluu...
maaliskuu 17, 2011, 21:41:08 ip
Ilman lämpötila on tosiaan tuon 27, mutta lattialämmityksen ansiosta idätyslaatikossa olevan veden lämpötila oli 30 ja siitä johtuen kivivillan lämpötila oli myös 30, mullan lämpö oli 28 paikkeilla....

No katotaan herääkö noi siemenet horroksesta :)
14
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Warcockin paluu...
maaliskuu 17, 2011, 12:49:20 ip
Vähän päivitystä tilanteesta...

Kirsikkatomaatit ja ananaskirsikat lähtivät mukavasti itämään.
Eilen sain postia Korpikangas Siemeneltä, eli idätykseen lähti Tomatillo (Toma Verde) ja ryhmä- ja iso samettikukkaa..

Yksi Peruvian White Haba on kasvattanut häntää toivottavasti jaksaa nousta...

15
Mitä mitä....eilen pudonnut Mastechef-kilpailija Ellen paljasti kasvattavansa chilijä, kun tuomari meinasi että oli vähän turhan tulista sapuskaa.... MasterChef Suomi Ep.9. Tuossa 11 min kohalla, oli vissiin sedälle turhan maistuvaa...  ;D
16
Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - maaliskuu 16, 2011, 08:53:55 ap
....Hienoin argumentti ydinvoimaa vastaan oli ehdottomasti se, jossa väitettiin "atomien halkaisemisen olevan luonnotonta ja vievän planeettamme tuhoon".  ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Onhan se ikävää kun samaan tieteenalaan perustuu, mm. sädehoito ja PET-kuvaus.... ;D
Toisaalta olishan se pienten atomien yhdistäminen huomattavasti parempi vaihtoehto (=fuusio) nykyisen halkomisen (=fissio) sijaan....harmi vain kun eivät vielä ole onnistuneet vielä tuota hallitusti tekemään....
17
Lainaus käyttäjältä: Jan - maaliskuu 16, 2011, 02:10:10 ap
Lainaus käyttäjältä: PP - maaliskuu 15, 2011, 21:24:33 ip
Tällaisissa projekteissa ongelmaksi tulee yleensä toimitustyö. Monta kirjoittajaa tarkoittaa sekavaa soppaa ja paljon töitä kirjan toimittaja(i)lle. Keittokirjassa myös visuaalisen puolen pitää olla kunnossa, mikä lisää työtä entisestään. Jos ja kun toimittaja(i)lle ei voida maksaa, pitää olla erittäin motivoitunut harrastaja, jotta lähtee toimittamaan tällaista.

Mutta. Chiliharrastus alkaa olla Suomessa niin laajaa, että tällaiselle kirjalle voisi löytää kaupallisen kustantajan. Se kuitenkin edellyttäisi, tai ainakin olisi iso apu, jos mukana olisi yhdistys tai muutama iso nimi chiliympyröistä.


Toiveajattelua:
Chiliyhdistuksen kustantama, Fataliin sponsoroima kirja "Räyhäkkään kyökissä". Alkusanat: Chilivaari ja chilien historiaosuus by Inferno.

Löytyykö foorumeilta yhtäkään lukijaa, joka ei tuollaista kirjaa haluaisi hyllyynsä?



Tällä hetkellä monistenippuna näita foorumilla esiintyviä reseptejä kaapissa.... Mielelläni ne kirjan muodossa sinne ottaisin, jos ois mahdollisuus.....  :)
18
Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - maaliskuu 15, 2011, 09:29:46 ap
Vapaaehtoistyö on niin....huonopalkkaista!

Kyllä se kirja pitäisi myyntiin asti saada, tee-se-itse-PDFät ovat aina vähän sellaisia kotikutoisia. Ja aika harva kotikokki alkaa jotain monistenippua pitämään kirjahyllyssä.


http://www.logiprint.fi/fi/kirjat.html ei noi nyt niin hirveissä hinnoissa ole...mutta etköhän sä tommosen 25 kpl painoksen sais myytyä jopa pienellä katteella.... ;D
19
Äänestykset / Vs: Koulutuksesi
maaliskuu 15, 2011, 09:16:47 ap
Melkein Sosionomi (AMK), reilu viis vuotta sosiaali- terveysalalla hommissa ja se riitti siitä lajista...
Nyt opiskelen kone- ja tuotantotekniikkaa, eli kohta insinööri (AMK)...
20
Lainaus käyttäjältä: linker - maaliskuu 14, 2011, 11:23:56 ap
Katsoin eilen ensimmäisen kerran tuon ohjelman, tietämättä sen taustoja.
Luulin että kilpailijat ovat ammattikokeja


Se on Top Chef missä non ammattikokkeja, tuloo keskiviikkona Subilta....