heinäkuu 09, 2020, 23:45:12 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Myy

1
Olen jo parikin kertaa yrittänyt kasvattaa chiliä, mutta aina tuntuu olevan sama ongelma - kirvat tuhoaa chilin. Minulla on en Grow - pöytäpuutarha. Sama ongelma on muidenkin kasvatettavien kanssa. Nyt olin pääsiäisloman ajan pois kämpiltä ja siinä ajassa salaattiin oli ilmestynyt hirveä määrä noita örököitä. Siis yhdellä salaatinlehdellä oli kymmeniä! No, meni tietysti taas koko puutahan sisältö roskiin ja mäntysuopapesuun. Ei vaan ole ennenkään riittänyt. Kertokaahan mulle miten ton ongelman saan pois, ennen kun uusia chilejä alan hommata.

Aloittelijan kysymys, mutta en ole muuta apua netistä löytänyt syötäville kuin mäntysuopaliuos, ja sekään ei tunnu tepsivän. Ällöttää kun koko ikkunalautakin kuhisee noista...