tammikuu 19, 2021, 23:42:39 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - wut

1
Tori / Vs: Vaihdetaan / Annetaan Siemeniä
heinäkuu 08, 2020, 19:16:17 ip
tässä chilivaarilta saaduista siemenistä kasvaneita kasveja;

ei mitenkään erikoisia, mutta pääasia että on ja tulee edes jotain kokemuksen lisäksi. seuraavalla kerralla tiedän taas enemmän ja ehkä jonain päivänä saan kivan kasvihuoneen käyttööni.
2
mistähän saisi sellaisen mitä voisi seurata langattomasti etäältä esim. toisesta kaupungista saakka? pitäisi varmaan olla joku wifi-ominaisuus ja reititin sille..
3
Valaisimet chilinkasvatukseen / Vs: ESL
maaliskuu 05, 2020, 15:17:54 ip
mulla on pienille taimille 45w, isommille sitten 150w ja lopuksi aurinko :)
4
joskus vuosia sitten pizzeriassa tuli kokeiltua tabascoa ihan huvikseen. se ei vielä silloin säväyttänyt niin hurjasti, mutta ensimmäinen itse ostamani kastike (spice up! tulinen) räjäytti mielenkiinnon maksimiin. siitä lähtien chili on ollut arkipäivää ruoanlaitossa. kiitos kapsaiini!
5
onneksi törmäsin tähän aiheeseen.

aloittelijan kysymys: käykö puutarhan kevät chilinkasvatuksen koko elinkaarelle? on myös jotain nekoa nestemäisenä sekä kiteinä.

niin ja kanankakkaa+merilevä..
6
Tori / Vs: Vaihdetaan / Annetaan Siemeniä
helmikuu 07, 2020, 21:55:36 ip
Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - tammikuu 30, 2020, 13:41:02 ip
Lainaus käyttäjältä: wut - tammikuu 30, 2020, 00:48:42 ap.... mieluiten suomen 'kesässä' pärjäävät etusijalla. sitten koristekasvit kelpaavat myös.
Mitäpä tuolla tarkoitat? Ihanko avomaalla kaikissa tuulissa vaiko eteläseinustalla? Vaiko lasien takana kasvihuoneessa tai parvekkeella?

Ulkona satoa saa hyvänä kesänä, mutta vain jos chili on iso jo ulos viedessä, esimerkiksi puolimetrinen ja kukassa tai raakileita kasvamassa. Siinä tapauksessa pitäisi kyllä jo aloittaa idätys.

takapihalla ruukuissaan. auringonvaloa vain n. 6 tuntia per vrk. viimeksi aloitin juurikin liian myöhään ja cajamarca-lajike teki vain pienen pienet podin nysät. lemon drop aloitteli vasta kukintaa. lannoitteiden kanssa olisi myös täytynyt pelata paremmin. mitkä muuten olisivat hyvät kestoluomulannoitteet?

vaihtoehtoisesti vien äidin pihalle eteläiseen aurinkoon..
7
Tori / Vs: Vaihdetaan / Annetaan Siemeniä
tammikuu 30, 2020, 00:48:42 ap
täällä yksi chileistä kiinnostunut ottaisi ilomielin vastaan nurkissa lojuvia ylimääräisiä siemeniä. voin maksaa kirjelähetyksen.

kaikenlaiset lajikkeet kiinnostavat, mutta mieluiten suomen 'kesässä' pärjäävät etusijalla. sitten koristekasvit kelpaavat myös.

harmikseni en ole saanut vielä yhtäkään satoa aikaiseksi. vain muutamiin podin alkuihin on homma jäänyt, joka ilmeisesti on johtunut ravinteiden puutteesta.
8
tervehdys

hakusessa olisi td-silent kanavapuhallin 350- tai 500-malli. lisäksi kiinnostaisi 600w spna-valaisimen elektroninen virtalähde, mielellään dimmattava.

noudan jos sattumalta löytyisi samasta kaupungista, muuten postiennakolla. maksan postimaksun etukäteen tilillesi.

älä tarjoa ylihintaisia tai huonokuntoisia laitteita kiitos!
9
Mielenkiintoista että pelkkä haju voi saada moista aikaan ???
10
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Laiskalanmäen Chilit
huhtikuu 18, 2013, 01:25:20 ap
Hyvältä näyttää!
Hassut nuo karhuheijastimet ;D
11
Tee-se-itse / Vs: OMG-klonksutin (Omat mukit gruukuiksi)
huhtikuu 16, 2013, 05:54:50 ap
Haha! siisti vehje :D
12
Käytän hanskoja, joskus tuntui älytöntä poltetta sormissa jostain syystä ja sen jälkeen olenkin käyttänyt hanskoja.
13
Saako siemeniä suomesta?