maaliskuu 09, 2021, 12:34:50 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Thiikeri

1
Tori / O: Tulista chilijauhetta
joulukuu 11, 2013, 11:21:08 ap
Tartteisin joltain tulista chilijauhetta joulun leipomuksiin, kun omat alkaa olla lähes finito. Saa laittaa viestiä tai huudella täällä. :)
2
Suomen Chiliyhdistys ry / Uudenmaan aluejaosto
syyskuu 12, 2013, 15:12:57 ip
Onks kenellekään ilmaantunut ajatusta, että olisko aikaa, jos vielä myöhemmin tässä koitettais saada alajaostoa kasaan Helsinkiin??
3
Uusien jäsenten esittelyt / Thiikeri esittäytyy
kesäkuu 20, 2013, 09:55:03 ap
Morjensta kaikille! :D

Tänä keväänä se vanhuus sitten iski rajusti ja piti saada jotain mielekästä vihertoimintaa -> mars puutarhakaupoille ja mukaanhan lähti jos jonkun näköistä siementä. Chilejä meillä kasvaa seuraavasti:
* Chilipaprika Vampire F1 (sai lisänimen Sofi Oksanen ulkonäkönsä johdosta :D)
* C. annuum Lombardo
* Bhut Jolokia
* C. annuum var. longum 'Padrón'
* C. annuum 'tapas'
* Elephant pepper, chili (lähti taimitarhalta mukaan ihan vahingossa)

Justiinsa tilasin lisää uusia lajikkeita siemen-muodossa, täytyyhän sitä nyt jotain kehittää löytääkseen sen OMAn jutun.  :D

*** Puutarhakaupoissa myytävät Nelson Gardenin 'Hot Lemon'- siemenet eivät lähteneet laisinkaan itämään, eivät toisella eivätkä kolmannellakaan pussilla.

Että tällaista. Niin, ja Espoossa vaikutan, ihan aloittelija vielä oon, tykkään opetella uusia asioita ja toivoisinkin, ettei kukaan ottais hernettä nekkuun, jos mää tuu kysyyn jotain tyhmää jossain topicissa. :)

Hauskaa Juhannusta itse kullekin!! :)