helmikuu 24, 2020, 08:30:01 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Puromutka

1
Nojoo, elikäs tarjolla olis BBB:n 180mm jarrulevy (käyttämätön), Tektro 160mm jarrulevy (vähän käytetty), RockShoxin taitettava iskaripumppu (kerran käytetty) ja Specializedin 90mm 31,8 / 6° stemmi, jossa hyvin vähäisiä käytön jälkiä. Nyt myynnissä myös Tektro Draco takajarru 1650mm letkulla, jarrupalat vaihdettu syksyllä, eli pintaa on vaikka kuinka perkuleesti.

Hinnat olis seuraavanlaiset:

-160mm levy 15€
-180mm levy 20€
-pumppu 15€
-stemmi 20€
-jarru 25€

Tavarat löytyy Oulusta ja ovat edelleen myynnissä.
2
Täällä on näköjään oma nurkkaus meidän uutukaisten esittellyyn, joten hölötettään nyt jottain.

Elikäs, Puromutka on Oululainen 25-vuotias chiliamatööri, joka rupes ihan piruuttaan kokkeilemaan olisko chilit vaikeita kasvattaa ja mitenkä ne menestyis kerrostalossa.
21.3 tuli laitettua C02598, Aji Angelo, Aji Rico, Aji Arbolado, Cayanne Golden ja Herculenaum Pompeii -nimisiä rehuja itämään, joiden itävyysprosentti järkytti märkäkorvaa melkoisesti (97% siemenistä lähti itämään), joten ikkunalaudalla oli parhaillaan 23 rehua kasvamassa --> tuli kiire tyrkyttää taimia jokaiseen mahdolliseen ilimansuuntaan ja nyt ikkunaa koristaa kaktuksen, rahapuun ja jonkun aloen lisäksi 8 chilipuskaa, joista kolmessa on karkkia kypsymässä.

Mitähän muuta pitäis sepittää... Suunnitelmana olis vuosien saatossa muokata kasveista Boncheja ja kokkeilla monenlaisten kastikkeiden ja jauheiden valamistusta. Laittelin naamakirjalinkkiä toiseen viestiketjuun, mutta kuulemma kaikki kasvattajat ei näe kuvia joten pitänee kehitellä jonnekin huitsin nevadaan galleria, että pääsisi "esittelemään" kasvatuksiaan.
3
Morjesta kaikille chilipäille!

Pitihän tuota rekisteröitä tänne, kun kerran chilistä on kyse. 31.3 laittelin elämäni ensimmäiset chilin siemenet itämään ja nyt odotellaan varsin kärsimättömänä koska pääsee iskemään hampaat hedelmiin...

Lajikkeet, joita kasvattelen on:

Aji Arbolado ----- Hedelmät ollu kypsymässä ~1kk
Aji Angelo
Cayanne Golden --- Hedelmät ollu kypsymässä ~1kk
Herculenaum Pompeii ----- Hedelmiä kypsymässä ~1kk

Siemeniä on vielä lajeilta:
Cap 1220
Red Fire
Aji Rico
C02598

Kuvia rehuista löytyypi täältä.
Laittelin tuon kansion julkiseksi, joten kuvien pitäisi näkyä.