lokakuu 25, 2020, 13:43:43 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - sihteeri

1
Olemme tekemässä tilausta yhdistyksen  paidoista ja huppareista, eli jos nyt jollain on erikoistoiveita niin tänne vaan. Nyt on mahdollisuus taas saada paitoja ja huppareita lempiväreissä, kuten pinkkinä taikka vihreänä, jotka ovat oleet suosittuja värejä. Laittakaahan toiveita tulemaan. :) Erikoisvärejä saa vain tilauksesta. Normaalit värit ovat valkoinen, musta ja punainen.
2
Chilitapahtumat / -tapaamiset / Kaakon kapsaisiini
huhtikuu 10, 2016, 09:32:14 ap
Kotkaan ollaan perustamassa uutta alajaostoa ja perustamiskokous on sunnuntaina 17.4. klo 17.00 Korkeakosken kalastuskievarilla Kotkassa. Kaikki kynnelle kykenevät paikalle! Ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, tosin silloin ei ole äänioikeutta, mutta kaikki chilistä kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle höpöttämään chilistä.

https://www.facebook.com/events/1003382013088176/
3
Laitataanpa myös tänne.

Eli puutarhamessuille kaivataan taas tonttuja messuamaan chileistä :) Vapaaehtoiset ilmottautukoot joko täbnne taikka Varsinaisiin Chilipäihin facen puolella.

Perjantaina paikalla Hessi ja Jere

Lauantaina paikalla Jere

Sunnuntaina Jere ja Hubert

Lisää kaivataan varsinkin lauantaille ja sunnuntaille
4
On aika taas kokoontua ja jutella kevään kasvatuksista, sekä syödä hyvin chilipitoista ruokaa ja saunoa mukavalla porukalla. Eli Chiliyhdistys järjestää Kevät miitin Kaarinassa Turun kupeessa 19.3. lauantaina, paikan päällä voi myös yöpyä.

http://turunsuunnistajat.fi/sites.php?sites_id=21

Ruokaa teemme porukalla, vapaaehtoiset meistä häärivät keittiössä ja löydään herkkuruokaa, meksikon tyyliin. Paikalla on myös grillausmahdollisuus, eli yöpalaksi paistellaan vaikka makkaraa. Yhdistys hoitaa kustannukset, ainoa kulu sinulle on matkakustannukset sekä omat juomat ;)

Käy ilmottautumassa mukaan täältä.

http://goo.gl/forms/0vxSMPJ9hU

Kaikki mukaan, paikalla tulijat saavat ensimmäisinä uuden Chilinpoltteessa -lehden käsiinsä!

Tervetuloa!
5
Pirilän kukkatalossa vietetään chilipäivää 8.3. elikkä naistenpäivänä  ;D Naisväelle tulisia viemisiä ;) Chiliyhdistys myös paikalla, kertomassa chileistä ja antamassa vinkkejä, sekä myymässä siemeniä, lehtiä sekä jonkinlainen kokoelma nameja ja muita herkkuja mukana. Jos yhdistyksen kojulle olet tulossa shoppailemaan, muista ottaa käteistä mukaan :)
6
Tänä vuonna yhdistys lähettää jäsenlaskut sähköpostiin. Jos yhtään epäilet että sinulla on virheellinen tai vanhentunut sähköposto-osoite yhdistyksen rekisterissä, nyt on aika laittaa meille asiasta viestiä.  Tällä linkillä pääset oikeeseen paikkaan päivittämään tietoja
http://www.chiliyhdistys.fi/chiliyhdistys/yhteystietojen-muutos/

Uusi jäsenlehti tulee vain jäsenmaksun maksaneille jäsenille, ja lasku tulee parin viikon sisällä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ja jos olet vuoden aikana muuttnut, ilmoittele uusi osoitekin  :)
7
Poppamiehen super suosittu garrage sale järjestetään jälleen! Lauantaina 16.1. kello 11-16 paikka Kalkun viertontie 2 A 11, Tampere. Myös chiliyhdistys paikalla järkkäämässä jotain kivaa :)  Kaikki paikalle täyttämään soosivarastoja!
8
Suomen Chiliyhdistys ry / Lehden taitto
joulukuu 30, 2015, 10:56:13 ap
Löytyykös täältä ketään lehdentaitto taitoista joka olisi halukas taittamaan uuden Chilin poltteesa -lehden? Meidän vakkari taittaja joutuu tämän lehden jättämään välistä sairauden takia, joten kaipaamme hänelle sijaista.
9
Yhdistys viettää pikkujouluja Hämeenlinnassa, Kalvolassa http://www.hameenlinna.fi/Palvelut/LinnanInfra/Luontopalvelut-ulkoliikunta-ja-virkistys/Mokit-ja-laavut/Lepaanranta/ 21.-22.11. Yhdistyksen käyttöön on varattu Nestori kokoustamista ja evästämistä varten, samoin saunat on varattu käyttöömme, ja yöpymispaikoiksi on varattu Matti ja Maija mökit. Yhdistys tarjoaa jäsenille ruokaa lauantaina jäsenkokouksen yhteydessä, sekä sunnuntaille tarpeita kokkailla itse herkkuja. Majoitusenkin paikan päällä tarjoaa yhdistys. Juomat jokainen saa tuoda itse :) Joten kalenteriin tilaan näille pikkujouluille, tiptaptiptaptipetipetiptap....

Ylimääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 21.11. klo 15, josta lisätietoa lähempänä.
10
Nyt on aika merkitä kalenteriin vuoden 2016 Chilifest. Se järjestetään 12.-14.8.2016 !!!! Eli kalenteriin iso ruksi tuon viikonlopun kohdalle, se on omistettu chilille! Silloin Suomen chilikansa kokoontuu taas Tampereelle vuoden tauon jälkeen entistä upeampaan tapahtumaan. Lisä tiedotusta Festistä tulossa Poppamiehen taholta vielä ennen joulua.
11
Chiliyhdistyksen vuosikokous 2015
Aika     Lauantai 26.9.2015  klo 15-17
Paikka  Kymijoentie 55, 48720 KOTKA  GPS: N60.5307º, E 26.9073°
Puh. 040- 732 8080  / +358 40 732 8080
1   Kokouksen avaus
2   Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta
3   Kahden pöytäkirjan tarkistajan valinta
4   Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5   Osanottajaluettelon laatiminen
6   Esityslistan hyväksyminen
7   Hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajan kertomus vuodelta 2014-2015
8   Tilinpäätöksen vahvistaminen
9    Vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

10   Päätetään tulo-ja menoarvion vahvistamisesta vuodelle 2016, toimintasuunnitelma sekä määrätään liittymis- ja jäsenmaksun suuruus
11   Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja hallituksenjäsenet  ja varajäsenet  kaudelle 2015-2016
12   Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja
13   Sääntöjen muuttaminen ja yhdistyksen purkaminen
14   Muut esille tulleet asiat
15    Kokouksen päättäminen

Vakuudeksi
                     
Puheenjohtaja_________________   Sihteeri____________________Pöytäkirjan tarkastivat
                     
_________________             ____________________


- - - - - - - - - - - - - - -

V A L T A K I R J A  2 0 1 5
Täten valtuutan Chiliyhdistyksen jäsenen ____________________________ (Jäsennro: _____) käyttämään äänioikeuttani puolestani Chiliyhdistyksen vuosikokouksessa ______________________________.
(paikka ja aika)

   

   Paikka, aika ja nimikirjoitus nimenselvennyksineen


   ________________________________________
   
   (Jäsennro: _____)
   
- - - - - - - - - - - - - -

Varatkaahan kalenteriin tilaa syyskuun viimeiselle viikonlopulle. Silloin kokoonnumme Kotkaan Korkeakosken Kalastuskievarille. Innokkaimmat saapuvat paikalle jo perjantaina ja varaavat kalastusvälineet mukaan, ja viettävät koko viikonlopun kahden lempiharrastuksen parissa, chilien ja kalastuksen! Ja jos ei ole kalastuksesta kiinnostunut, voi viettää aikaa chilipäiden seurassa kievarilla vaikka tikkaa heittäen ja samalla jutustellen mukavia ja herkutellen chilisillä eväillä.

Lauantaina pidämme Chiliyhdistyksen vuosikokouksen, jonka yhteydessä yhdistys tarjoaa jäsenille ruokailun seisovasta pöydästä. Pöydän herkut on suunniteltu erikoisesti meille, sisältävät varmasti herkullisia ja maukkaita chilejä.

Majoituksesta Kievarin lähistöllä piakkoin tietoa, kunhan hinnat varmistuvat.
12
Suomen Chiliyhdistys ry / Yhdistyksen hupparit ja t-paidat
heinäkuu 17, 2015, 18:05:37 ip
Nyt ollaan tilaamassa lisää yhdistykselle huppareita ja t-paitoja. Elikkä jos joku haluaa muun värisen kuin perus mustan, valkoisen tai punaisen, huutaa hep ja kertoo, minkä värisen ja kokoisen haluaa. Nyt voi esittää toiveita, toteutamme mitkä ikinä kykenemme ;D
13
Perinteinen Isontuvan jäätelö miitti järjestetään jalleen tänä kesänä. Kaikki ovat tervetulleita herkuttelemaan jäätelöllä ja nauttimaan hyvästä seurasta :)


http://www.isontuvanjaatelo.fi/
14
Löytyiskö joku innokas kasvattava tuolta alueelta, joka haluaisi jutella mukavia Etiketti-lehden toimittajan kanssa chilinkasvatuksesta? Juttu ilmestyy vasta syksyllä, mutta toimittaja on kerrankin liikkeellä ajoissa, kun haluaisi sato kuvia. Vapaaehtoisia??
15
Keskiviikkona 22.4. on kaikki kuoriin laitettava materiaali valmiina, joten ei muuta ku postittamaan. Eli Turun seudun vapaaehtoiset, missä ja mihin aikaa homma hoidetaan?
16
Turun messut ovat tänä vuonna kerrankin vähän myöhemmin, elikkä 10-12.4. Messuilla mukana Poppamies ja Chilitarvike. osasto sama kuin viime vuonna, elikkä C-hallissa heti oven suussa. Tottuja taas mukaan messuille.
17
Valmisruoat / Aji Cristal -kurkut
lokakuu 01, 2014, 00:19:07 ap
Nämä maan mainiot kurkut joita Öberg valmistaa joita Heinän Ajit maustaa, saa taas ainakin Tampereentien Prismasta Turussa, löytyvät hedelmä tiskin vierestä, missä on irtokurkkuja myynnissä. Hintaakin vain hiukan alle 7 euroa :)
18
Tori / m:rocotmaggaraa
elokuu 20, 2014, 01:15:33 ap
Chilifesteillä kyseltiin kovasti rocotomaggaran perään, joten nyt sitä sitte tehdään. Kuka haluaa ja kuinka paljon? Hinta noin 5 euroa paketti.
19
Korkeakoskella vietetään chilistä viikonloppua heinäkuun puolessa välissä. Kertoillaan kievarin asiakkaille chilistä ja maistatellaan herkkuja. Yhdistysläisille on varattu koski käyttöön ja yöpymismahdollisuuksia löytyy.

http://www.kalastuskievari.fi/
20
Taas on aika kokoontua tulisen jäätelön äärelle Isolletuvalle, mukaviin maalaismaisemiin. Tänä vuonna olisi tarkoitus kertoilla jäätelöbaarin asiakkeillekin chilistä, ja tarjoilla jotain mukavia maistiasia. Jotain jäätelölle sopivia kastikkeita taikka hilloja olis mukava sinne saada. Ja kun baari sulkeutuu, niin syödään hyvin, ja poistutaan ajoissa mökille jatkoille ;) Mutta varakaahan kalentereihin jäätelön mentävä rako!
21
Kauan kaivatut ja odotetut hupparit tulossa, nyt kysellään kuinka moni sellaisen haluaisi, ja ennakkotilauksia otettaisiin mielellään vastaan.

Elikkä huppari olis fruit of the loomin vetoketjullinen huppari, väreinä musta, punainen ja valkoinen. Yhdistyksen logo olisi pienellä etupuolella rinnalla, ja takapuolella keskellä selkää isompana, mukana teksti rakkaudesta tuliseen ruokaan. Hupparin hinta olisi 40- 45 euroa.

Tulossa myös muita tuotteita mm. t-paitaa ja pipoa. Ehdotuksia otetaan vastaan, sekä väritoiveita.

Ennakkovaraukset tähän viestiin taikka minulle yksityisviestinä. Kiitos!