lokakuu 20, 2020, 06:27:29 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Chilivarvas

1
Ravintolat ja ruokapaikat / Amarillo - Pirulliset bileet
helmikuu 19, 2015, 11:28:53 ap
Onko joku jo käynyt Amarillossa testaamassa Naga-wings -haasteen? ;)

SELÄTÄ PIRULLISTEN BILEIDEN SYÖMISHAASTE

Pirullisten bileiden ruokalista on nimensä mukaisesti: hot, hot! Devil Wings -syömishaasteen selättäjälle paikka Amarillon Hall of Fame:ssa!

Amarillon Pirullisten bileiden (8.1.-31.3.) erikoislista tarjoaa nyt extra kuumia herkkuja! Kunniakirjalla palkitaan ne mestarit, jotka selvittävät syömishaasteen: syö Devil Wings -annos alle 8 minuutin ja ole juomatta sen jälkeen 2 minuuttia!

Devil Wings -annoksessa on käytetty mausteena yhtä maailman vahvimmista chileistä. Naga jolokia -chilin tulisuus on 10+++. Kokeile, jos uskallat ja täysin omalla vastuulla.

Devil Wings 12,00
XXX Hot Stuff! 8 kpl reilusti liekkiä tarjoavia siipiä. Siivet pyöritellään naga jolokia -tahnalla terästetyssä savunaga-bbq-kastikkeessa ja tarjoillaan savunaga-bbq-kastikkeen kanssa. L, G
2
Morjesta palstaveljet,

Nyt on juuri tullut Amarilloon rajoitetun ajan (tais olla maaliskuun loppuun asti) Jussi 69:n nimellä oleva burgeri.

Maku oli burgerissa erittäin hyvä ja maha tuli hyvin täyteen.

Tuossa "Cremessä" oli suhteellisen paljon naga paloja ja kyllä tuon syönti onnistui hikoillen. Verraten esim. Coloradon Burger From Helliin niin huomattavasti tulisempi.

Amarillon Habanero burger ei ollut mitään tähän verrattuna..

Jussi 69 rock 'n' roll burger        L        18,60 / 19,90
Ciabatta-sämpylän välissä Black Angus -hampurilaispihvi, pekonia ja Amarillon tulista Naga Cremeä. Lisäksi salaattia, tomaattisalsaa, jalapenoja sekä punasipulia. Komeuden kruunaa Crispy Slice -perunat.
Black Angus-hamburgerbiff, bacon och Amarillos starka Naga Creme mellan två ciabattahalvor.Serveras med sallad, tomatsalsa, jalapeño och rödlök. Och som kronan på verket, Crispy Slice-potatis.