Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Naggaran Purija

Sivuja: [1]
1
Mausteet / Poppamiehen Sinapit - Trinidad Moruga Scorpion
« : Helmikuu 11, 2014, 23:58:00 ip »
Päätinpä uutukaisena aloittaa ketjun näille kaunokaisille kun kukaan ei ole sitä ennen tehnyt, voisiko olla että suomen tai kenties koko maailman parhaat sinapit olisivat jäänet teiltä maistamatta taikka sen tulisuus vei ällin kun kukaan ei ole siitä kirjoittanut. Mutta täältä pesee!

Ensiksi esittelen kaikkien sinappien kuninkaan ja ehdottoman tyrannin, sillä mistään tuotteesta ei ole tätä päihittämään voimakkuudessa taikka maistuvuudessaan. Ilo esitellä: TRINIDAD MORUGA SCORPION SINAPPI!

http://www.poppamies.fi/product_info.php?products_id=1259

Jäin tätä maistettuani koukkuun heti ensi kerrasta ja sen jälkeen ei ole muu sinappi maistunut paitsi sekoitettuna tähän sinappiin joka vain parantaa normaalin sinapin makua ja jytevyyttä. Sinappi sisältää tyypillistä suomalaista sinappisuutta mutta on makeampaa ja hedelmäisempää joko chilin taikka sinapissa käytetyn aidon konjakin takia. Tämän jälkeen en voi enää käyttää muuta sinappia makkaran syöntiin, se ei vain tuntuisi reilulta makkaraa kohtaan.

Tästä ei tuotteen laatu eikä vahvuus parane. En voi kyllin kehua tätä, se on vaan niin helvetin hyvää ja väitän että tämä pitää löytyä jokaisen Chilipään maustehyllystä (taikka jääkapista!).


Sitten on vuorossa kiistaton sinappien kuningatar, joka oli ensimmäinen kunnon chilisinappi laatuaan ja löytää vieläkin paikkansa minun hyllyltäni läträystä varten. Kyseessä on tietenkin myös Poppamiehen sinappi: Konjakki-habanero Sinappi.

http://www.poppamies.fi/product_info.php?cPath=35&products_id=1221

Tämä oli itselleni ensimmäinen kunnon sinappi johon rakastuin ja tämä myös vakuutti että paluuta ei ollut entiseen. Joten on pakko pyytää teitä kaikkia kokeilemaan kokeilumielessä. Mitä on hyvä naggara ilman hyvää sinaggia?

Lainaus
Sinappi on makea ja suorastaan naurettavan tulinen mutta siitä huolimatta erittäin hyvän makuinen. Kun vedät makkaran päälle paksun viivan sinappia niin jossain vaiheessa alkaa vain naurattaa kun tulisuus vain kertyy mutta maku on niin hyvä, että syöt silti lisää :) - Poppamies.

Sivuja: [1]