toukokuu 30, 2020, 21:32:53 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - lisb3la

1
Hei, olen suihkutellut chilejä ja muita hyötykasvejani pari kertaa sprutzitilla. Kerran kun edellisestä kerrasta oli pitkä aika, sekotin aineen ohjeen mukaan ja kaadoin sen multiin ajatuksissani kannusta, tajusin vasta sitten että sehän piti suihkuttaa. Tarkoituksenahan oli nimenomaan tappaa harsosääsken munat mullista. Nyt jännitän sitä, vaikuttaako tämä varoaikaan? Imeytyykö tökötti jotenkin syvemmälle kasvuun näin? Yrittäessäni guuglailla tarkempaa tietoa aineen vaikutuksesta, sain myös ristiriitaista tietoa siitä, onko tämä ns. luonnon pyretriini edes haitallista ihmiselle ja jos ei ole, miksi siinä ylipäätään olisi joku varoaika? Valmistajan sivuilla sanotaan myös että ainetta voi huoletta käyttää myös vihanneksiin, mutta yrteistä ei varsinaisesti puhuttu mitään. Onko yrtit jotenkin eri asia tässä suhteessa kuin vihannekset tai chilit jotka kasvattavat erillisen hedelmän? Uskallanko syöttää perheelleni valkosipulin versot, mintut ja persiljat joiden multiin on lorautettu sprutzittia joitakin viikkoja sitten?