maaliskuu 09, 2021, 12:08:45 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - ChiliTard

1
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Tardin 2015
tammikuu 29, 2015, 13:45:01 ip
Jaa juu laitetaas päivyri startaten. Idätykset on chilien osalta tehty, uskoisin.

Tällä kertaa kasvamaan pärähti seuraavat
Annuumit: Chihuacle negro, Lebanese marbles
Baccatumit: Aji cristal, Blondie, Lemon drop
Chinenset: Cheiro roxa, Moruga yellow, Pimenta da neyde
Frutet: Tabasco greenleaf
Pubet: Ultra pube, White rocoto
Muut: Peruvian wild, Parvifolium (tai mikä se ikinä onkaan jota Fatalii tällä nimellä myy, tosin vahingossa tähän purkkiin yhden siemenen Cap 1445:sta joten en todellakaan oo ihan varma mitä siellä kasvaa)Kuvista puuttuu 2 purnukkaa jotka oli jossain reissaamassa jostain syystä.

Tänään ähelsin viime vuodesta jääneen mysteeritomaatin ruukusta ämpäriin kun se väkisin meinasi kaatuilla (ja vinoonhan se sinne ämpäriinki sitten mäsähti), kuvassa taustalla chilejä talvehtimassa - pari niistäkin tosin reissailemassa jossain.

2
Kuten otsikosta voi päätellä, niin tuppaa useammin menemään reisille kuin putkeen kasvattelut - näistä epäonnistuneista risuista pyrin silloin tällöin pari fotoa lisäämään. (Nyt alkuun on kuvien laatu yhtä säälittävää ku kasvatusmenestys, pyrin jatkossa käyttämään parempaa kameraa..) Aikaisimmat taimet kuoli mystisesti kaikki, joten kaikki mitä tänä vuonna tuli istutettua on puol vuotta myöhässä tehdäkseen mitään järkevää.

..-..


Black scorpion tongue kukkii, rääpäle ei kyllä mitään satoa ihan hetikään tee varmasti.Viime kesästä säilynyt Hungarian hot wax sentään tekee muutamia podeja.


Dogo nyoni, tämä kaveri on 2x leveempi ku pitkä. Ilmeisesti kuitenkin normaalia. Eipä taida olla iloa tästäkään risusta..
3
Uusien jäsenten esittelyt / Iltoja kaikille
huhtikuu 04, 2014, 22:34:14 ip
Tervehdys kaikille täältä Porin suunnalta.

Olen semmonen laiskanpulskea, ruma pitkätukka, jolle ikää on kerääntynyt vähän reilut 30 vuotta. Chilin kasvatuksessa olen noobi, toista kautta aloittelen - parin annuumin talvehtiminen sai sormet syyhyämään lisäkasvatettavaa. Tämän vuoden taimet olenkin jo melkein kaikki onnistunut tappamaan :-[

Muita harrastuksia löytyy lähinnä musiikin ja pelaamisen saralta, sekä tietysti kaikenlaisten sähkötoimisten laitteiden virittäminen on lähellä sydäntäni. Sekä tietysti tapan taimia minkä kerkeän, ei ehkä hyvä ominaisuus mutta jonkun sekin likanen duuni on tehtävä..