lokakuu 20, 2020, 05:50:12 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - maurimöyrinen

1
4 päivää sitten chilini oli kaunis tuuhea ja tummanvihreä. Vaihdoin chilin uuteen isompaan astiaan. Avasin juuripaakun ja leikkelin juuria kuten aina ennenkin. Nyt Chili tiputtanut puolet lehdistään, jäljellä olevat lehdet ovat nahistuneet ja irtoavan näköiset, lehdet laikukkaita ja myös kaartuneet koppuralle. Onko chilini menettetty tapaus vai voisiko sen vielä pelastaa?

2
Eli kyseiset lajikkeet eivät kasva jostain syystä. Ainoastaan 7pod, joka 3viikon kylmäkauden aikana lähes kuoli, on saanut uutta elämää osakseen. Auringon valoa ja lämpöä ollut reilu viikon tarjolla aamu kuudesta ilta kahdestaan koko ajan. Ravinteita ja vettä olen myös tarjonnut. Anuumini BR ja Black scorpion tongue ovat viikon helle jakson aikana kasvaneet korkeutta kolmen kertaiseksi, vaikka valoa, lämpöä ja ravinteita olen antanut samanverran. Viikko sitten kasvit ovat olleet kooltaan samankokoisia, joten missä vika? Luulisi helteiden vaikuttavan edes jotenkin Chinenseihin, mutta mitään ei ole tapahtunut. linkitän pari kuvaa havainnollistamaan koko eroja.Ja vielä kuvaa 7podista, joka sinnitteli puolellatoista lehdellä montaviikkoa, ja jonka luulin jo olleen menetetty.
3
Kaupan Paprikachilit kasvaa pikkuhiljaa.


Onkos nuo sirkkalehdet mielestänne ihan OK? hivenen käpristyvät ja muuttuneet keltaisiksi, mutta taas nuo kunnon lehdet mielestäni ihan ok näköiset.

En välttämättä kovin aktiivisesti tätä päivittele, mutta yritän kerran viikossa saada kuvia laitettua. Vinkkejä ja neuvoja voi ja saa antaa  :)
4
Terveppä vaan kaikille. Otsikko kertookin oleellisen minusta :D Ensimmäiset chilit laitoin Maaliskuussa, kaupasta ostetuista punaisen paprikachilin siemenistä itämään, ja hyvin lähti kasvamaan, joten rohkaistuin ja tilasin Fataliilta ensimmäiset siemenet. Viime viikon torstaina siemenet saapuivat, ja laitoin heti multiin. Nyt vaan odotellaan ja toivotaan parasta. Hyvää alkavaa kesää kaikille!