Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - zinzu

Sivuja: [1]
1
Muut kuin paprikakasvit / Muu siemenkirje V ( muut kuin chilit )
« : Joulukuu 06, 2018, 16:25:18 ip »
Säännöt:
1) Osallistuminen.
- Lähetä ketjukirjeen moderaattorille (zinzu) YV(yksityisviesti), jossa ilmoitat halukkuudesta osallistua ja yhteystietosi, myös puhelinnumero.
- Osallistumisen ehtona on se, että hakija on lähettänyt 100 asiallista viestiä tällä foorumilla. ("Nollapostauksia" ei lasketa)
  Mikäli tuota viestimäärää ei vielä ole, voi pyytää suositukset kahdelta jo hyväksytyltä jäseneltä.

2) Kirjeen  kulku.
- Osallistuja vastaa siitä, että listalla hänen edellään olevalle henkilölle ilmoitetaan tarvittavat yhteystiedot hyvissä ajoin.
- Osallistuja lähettää viestin tähän ketjuun saatuaan kirjeen.
- Kirje tulee käydä läpi mahdollisimman nopeasti. Se pitää postittaa 1. luokassa edelleen viimeistään kolmantena päivänä sen saapumisesta.
- Jos kirje on vahingoittunut, niin se tulisi vaihtaa uuteen.
- Kirjeen haltijan tulee tarkastaa ennen kirjeen postitusta, että listalla seuraava on ollut foorumilla läsnä viimeisen kahden viikon aikana.
  Mikäli näin ei ole, hänen tulee pyytää yhteystietoja listalla seuraavalta, joka on ollut foorumilla edellisen kahden viikon aikana.
  Yhteystietoja voi pyytää sekä ko. henkilöltä että moderaattorilta.
- Osallistuja lähettää viestin tähän ketjuun postitettuaan kirjeen eteenpäin.

3) Yleiset ohjeet.
- Siemeniä voi hyvällä omalla tunnolla ottaa hyvinkin monta sorttia, kuitenkaan unohtamatta muita osallistujia.
- Kaikkien laillisesti kasvatettavien kasvien paitsi chilien siemeniä saa lisätä vapaasti.
  Isojen siemenien (esim. maissi, pavut, herneet) kohdalla on suotavaa käyttää tervettä järkeä esim. siemenien lukumäärässä.
- Lisättävistä siemenistä olisi hyvä merkitä niiden keruuvuosi.

2
Tori / O: carolina reaper siemeniä/taimi/ pistokas
« : Heinäkuu 07, 2017, 11:29:50 ap »
Carolina reaperia ny jotenkin tahottais tähän taloon.. tarkoitus talvettaa, ni ei haittaa vaikka ei satoa kerkeiskään kesän aikana.

3
Suomen Chiliyhdistys ry / Verkko-opiskelu
« : Elokuu 26, 2015, 09:50:44 ap »
En nyt tiedä sopiiko tänne yhdistyksen juttuihin, mutta nyt ku talvi tekee tuloaan, ni ois kova mieliteko opiskella lisää chileistä ja kasveista verkko-opiskeluna.. viime talvi meni foorumia lukiessa, mutta olisi kiva opiskella vähän järjestelmällisemmin aiheesta.. Mulla ei kokemus riitä moista pitämään, mutta onko yhdistyksellä tai jotain yksityisellä harrastajalla mahdollisuus alkaa pitää verkko-opintoja, vaikka pientä korvausta vastaan ??

4
Uusien jäsenten esittelyt / Heissan!
« : Elokuu 13, 2015, 19:56:41 ip »
Tämä kesä oli ensimmäinen chilin kasvatus kesäni, homma vei pikkusormen kautta koko käden, joten tässä sitä ny ollaan =D =D  kasvaria hoivailen eteläisessä suomessa suurella rakkaudella.. perheeseen kuuluu itseni lisäksi 4 lapsukaista, joista tulee varmasti toisen polven chilikasvattajia ;) sellaisella innolla touhutaan =D

Sivuja: [1]