elokuu 05, 2021, 02:42:34 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - J.J Chili

1
Tori / Ostetaan Pink Habaneron siemeniä.
elokuu 12, 2015, 13:35:13 ip
Eli niin kuin otsikko kertoo,haluisin ostaa Pink Habaneron siemeniä jos jollakin olisi ylimääräisiä tarjolla...

-Jere
2
Tervehdys arvon chiliharrastajat!

Nyt vihdoinkin sain tehtyä tunnukset tänne,olen jo jonkin aikaa lueskellut tätä saittia ja tietoa täältä hakenut kun on toi chilikärpänen päässyt puraisemaan aika pahasti.. Chiliä on ruuan laitossa tullut pari vuotta käytettyä,mutta nyt oon innostunut tosta kasvatuksestakin. Olen siis täysi aloittelija vielä siinä puuhassa. Fataliilta tuli siemeniä tilattua,ja niistä on kasvamassa sellaisia lajikkeita kuin Jalapa,Jamaican Scotch Bonnet ja Aji Cristal,nämä ovat sirkoilla, Aji Fantasy vielä itää,+ tasapuolisuuden nimissä on tyttöystävällä muutama tomaatin alku saman valon alla..Aattelin aloittaa tän kasvatus harrastuksen ihan maltillisesti muutamalla lajikkeella. Valona toimii chilikaupasta ostettu EnviroGrow 2x55W,6500k loistari. Sitten kun joskus kevät ja kesä saapuvat,niin chilit saavat siirtyä lasitetulle parvekkeelle oleskelemaan.

Ja sitten tähän alkuun heti yksi kysymys,onko 33 astetta liian lämmin chileille? Kasvit kasvaa olkkarin nurkassa pienellä pöydällä,jossa on lämpöpatteri vieressä,ja yläpuolella lämpöä tuo tämä em. loistari. Lämpötila vaihtelee siinä 32-33 asteen tuntumassa.