syyskuu 28, 2020, 09:45:27 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - chilifreak93

1
Siemenet laitettu vasta itämään saas nähä ehdinkö saamaan satoa vasta jouluna  :D
2
Päiväkirjat ja fotoalbumit / numex twilight
helmikuu 06, 2015, 11:14:28 ap

nyt ois chilit itämässä saa nähdä nouseeko mikään onko haittaa idättää suoraan valon alla jos kosteus on riittävä?
lajikkeet siis birds eye baby ,numex twilight ja naga morich
3
Uusien jäsenten esittelyt / tere turuust
helmikuu 01, 2015, 15:12:49 ip
moi chileistä innostuin sitten minäkin pari kasvatteluja kokeillut huonolla kokemuksella nyt alkaa parit kaupan lajikkeet kuikoistamaan podeja löytyy uusia lajikkeita aloitan kohta idättelemään mulla ongelmana vaan tuo valon häikäisy loistaa koko kämppä kun on 300w red esl katossa roikkumassa :) tarkoitus olisi vaihtaa se 100-200w lediin enstalvena nyt pitäis keksiä nopeasti jonkinlainen väliseinä/hylly systeemi silmiä suojaamaan alkaa silmät ärsyyntyä ku valo loistaa sängylle aamusta iltaan alkaa emäntäkin kyllästymään valoon ei tosin chileihini ;)