helmikuu 27, 2021, 05:15:41 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Fabricated

1
Kun asustelee muitakin kotona ja ulkonäköseikat painaa valaistuksessa niin tuli vastaan tällainen LED nauha.

Viva-lite Full spectrum LED nauha
http://www.viva-lite.fi/fullspectrum-led-strip-light.html

Datasheetti kyseisestä tuotteesta. Lopussa aallonpituuden jakauma.
https://www.dropbox.com/s/6g1m3r6lagoisif/LED%20Stripe%2072W%20Datasheet.pdf?dl=0

Kun ei mikään halpa kapistus kuitenkaan kyseessä niin ajattelin ennen valaisimen rakentelua tiedustella vähän mielipiteitä tuosta. Lisävalaistusta tuon lisäksi tuskin olisi tulossa (jos ei normaalia kattovalaistusta lasketa), tosin ei vesiviljelylaitteitakaan tuon seuraksi.

Esimerkiksi tällä listalla saisin riittävän "sisustukseen" sopivan ratkaisun aikaiseksi.
http://www.ledtek.fi/Verkkokauppa/pyorea-lista-kirkas-kansi-p-515.html

Näistä LEDeistä pääsiassa keskustelua mitä täältä luin oli muutaman aallonpituuden käytön hyödyistä vastaan mahdollisimman laaja valon spektri. Ei oikein ratkaisua siihen tainnut tulla, mutta itseäni kiinnostaa jo sisustuksen takia mahdollisimman luonnollinen valo. Ei jaksa punaista tai sinistä valoa katsella.

Kysymys kuuluukin siis toimiiko? Monsterikasveja ei tarvitse tulla. Mutu on yhtä hyvää tässä kuin faktakin, toivottavasti joku jopa omistaisi kyseisen nauhan.
2
Uusien jäsenten esittelyt / Fabricated
maaliskuu 02, 2015, 21:42:36 ip
Hojo,

täällä perheenpää jolla ensimmäiset kasvit kasvamassa. Juuri rupesi sirkkalehtiä näkymään noin neljässä päivässä eli vissiin ihan ok. Miedompaa päätä ovat kaikki mitä fataliilta otin.

Pk-seudulla asustelen ja ikääkin on päälle 30-vuotta kertynyt. Muita ajanvietteitä on metsästys ja kalastus