Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - chilimarzo

Sivuja: [1]
1
Kun yritän mitata PH:ta resosta, jonka tilavuus on 240 litraa saan mittaustuloksia 0 - 12 väliltä aivan mielivaltaisesti. Voiko reso olla liian iso ko. ph-anturille?

Jos otan samasta resosta kahvikuppiin pari desiä tai vaikka 20 litraa mittaus onnistuu ilman mitään ongelmia.

Mahdolliset jännitevuodot on otettu huomioon ja tutkittu ettei niitä ole.

Anturi on Milwaukee SE220.

Olisiko teillä mitään ideoita tähän?

2
Scotch Bonnettini alkoi oireilla jokin aika sitten kurttuisilla lehdillä ja nyt seuraavaksi pariin lehteen on ilmestynyt huomattavan vaaleita / "läpinäkyviä" laikkuja. Mikähän mahtaa kaveria vaivata?
Ikää tällä on 3-4 kk ja on muiden kanssa olohuoneen ikkunalaudalla, johon paistaa aurinko puolet päivästä. Lisänä keinovalot 3x 30w esl 18/6 jaksolla. Lannoitteena BioBizz grow ja alg-a-amix, jota saavat lähes ohjeen mukaan parin vko välein.


3
Tee-se-itse / Mistä edullinen vesisäiliö?
« : Huhtikuu 03, 2015, 22:30:52 ip »
Mistähän löytyisi suht edullinen min 150 litran vesisäiliö, jonka korkeus olisi mieluusti alle 60cm.

Tämä olisi muodoltaan täydellinen: http://www.johnsell.fi/html/lisatiedot.php?tuote_id=84&kategoria=Vesis%E4ili%F6t mutta hinta on jotain niin sairasta ettei voi edes ajatella.


4
Chilien tuholaiset, taudit ja muut ongelmat / Cajamarca pulassako?
« : Maaliskuu 08, 2015, 19:53:27 ip »
Hei arvon chilipäät!

Aloitteleva kasvattaja törmäsi heti alkuun tälläiseen ongelmaan. Cajamarcani (en tiedä alkuperästä) oireilee seuraavasti: Lehdet ovat todella vaaleat, lähes valkoiset ja käpristyvät reunoilta ylös. Kastellut olen maltillisesti kun ruukku on tuntunut kevyeltä. Valoina 2x 14w esl kohtuu isolle tilalle. Lamput ovat kasveistani noin 20-30cm päässä.


Osaisitteko auttaa ettei kaveri kuole pystyyn?

Kiitos jo etukäteen  ::)

Sivuja: [1]