joulukuu 08, 2019, 13:32:21 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - -AP-

1
Tori / M: Chilin taimia Kotkassa
toukokuu 19, 2016, 10:10:56 ap
Muutama itse kasvatettu taimi olisi tarjolla tänään torstaina 19.05. Kierikkalan kyläyhdistyksen perennapäivässä alkaen kello 18.

- Moruga Scorpion
- Carolina Reaper
- Caramel Bhut Jolokia
- Aji Finlandia
- Guatemala Orange jne. ...

http://karhulanvpk.fi/VPK/yhteystiedot/paloasema/

Ari
2
Uusien jäsenten esittelyt / 'Kasvattajan ura' avattu
heinäkuu 18, 2015, 11:42:45 ap
Ihan ensimmäinen chili kypsyi maisteltavaksi, kun eilinen ukkonen pudotti oranssinkeltaisen Manzano Orangen Heinältä keväällä ostetusta taimesta maahan. Oikein herkullisen mehevä ja aloittelijalle sopivan polttavalta vaikuttava hedelmä. Lienee kuitenkin hieman raaka vielä, koska malto on melko kovaa ja sitkeää leikattavaksi? Siemenet on kaikki mustia, kuulunee tähän lajikkeeseen?

Siis - autoinsinööri eteläisestä Kymenlaaksosta tervehtii, 51 v. ja ensimmäinen chilikesä menossa.

Pienenä loppukevennyksenä vielä - ukkonen pudotti myös muutaman tomaatinraakileen terassille ja ne oli (ilmeisesti) lintu käynyt avaamassa ja tarkistamassa - Manzanossa oli myös nokan jälki kyljessä, mutta ei ollut maistunut sen enempää ...  ;D