Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kalevi

Sivuja: [1]
1
Rupesin tässä herättelemään omaa chilinkasvattelua uudestaan, aluksi ainakin vaan ihan pihalle ja ikkunalle, valaistusta en varmaankaan laita ainakaan ennen talvea. Ajattelin rakentaa itselleni varmasti kestävän ajastinyksikön jossa on kontaktori varmistamassa että ajastinkello ei hajoa. Lisäksi laitoin vikavirtasuojan koska asunnossani ei sitä ole.
Olen siis sähköasentaja ja tuli mieleen että olisiko muilla tarvetta moiselle yksikölle koska moni tuskailee kun ajastimet ei kestä ja monella ei ole edes vikavirtasuojaa asennuksissaan?

Tuon valmistan ihan helppokäyttöiseksi pistotulppaliitäntäiseksi, että plug and play pistorasiaan ja valot syttyy, ajastinkelloja on erilaisia ja vaihtoehtoja olisi eritehoisille/määrälle jos porukalla olisi tuollaisiin mielenkiintoa? Toki voin tehdä pelkkiä erillisiä vikavirtamoduuleita mitkä on helppo laittaa seinään jos ajastimille ei ole tarvetta.

Kertokaa toki tarpeistanne, kiinnostuksestani ja valaisinmääristänne niin katsotaan että paljon tuollaisia tehdään niin saatte tekin sähköturvalliset kasvatustilat 8) Pistän kuviakin kunhan tuon valmiiksi teen ensin.

Minun kauttani saa myös hommattua kaikkea sähköön liittyvää: valaisimet,  polttimot, sähkötarvikkeet ja jopa apua kytkentöihin.

Sivuja: [1]