lokakuu 23, 2020, 14:18:45 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - memmu

1
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Memmun ekat chilit 2018
toukokuu 10, 2018, 12:08:16 ip
https://photos.google.com/share/AF1QipPkpRYqpER55m4FjRRTgOneDWDZf5HMTWEmTBErxf9qhScOAV0jABA0iv5HFGf6_g/photo/AF1QipMi-O_9161d_24iiSXLcwoMIYuFkD68cSnWeMAx?key=enV5RDE3R1RvXzZlUzFfLXcyY1lVX2FMbjctTjdB
(En osaa kuvaa tänne lisätä, mutta toivottavasti tuo linkki toimii minkä takaata pitäisi löytyä...)

Siinä minun ensimmäiset istutukset! Löytyy Cayanne long slim, Capsicum frutenscens x2, Bird´s eye baby, brazilian mini pumpkin ja sugar rush orange. Kasvihuone kasautumassa pihalla heille. Niin toivon, että näistä jotain tulee! :)
2
Uusien jäsenten esittelyt / Memmu esittäytyy
helmikuu 22, 2018, 09:28:25 ap
Heips! Täällä kirjottelee 27v. nainen Kouvolasta. Pidän luonnosta ja luonnossa liikkumisesta koirani ja hevoseni kanssa.

Minun chilin kasvatus kipinä on saanut alkuunsa isältä ja veljeltäni, jotka ovat pari vuotta sitten aloittaneet tämän harrastuksen. Toissa kesänä sain heiltä taimen, mutta onnistuin sen tappamaan (jotain meni pieleen). :-X Toivon mukaan tälle vuodelle saan itse kasvatettua omat chilini kunniallisesti. Toivon, että tältä foorumilta löytyy tarvittavat tiedot ja avut tavoitteeni toteuttamiseen.  ;D