heinäkuu 04, 2020, 01:27:43 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Pink

1
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Pinkin kausi 2018 ->
lokakuu 02, 2018, 20:28:47 ip
Olen tässä kolmatta kautta aloittelemassa melkoisen ajoissa. Osa on tarkoitus yrittää kukittaa jo sisällä, osan kasvatin kaikesta päätellen ihan vain päänvaivaksi. Ei aavistustakaan mitä esim. tuolle isolle El Oro De Ecuadorille tapahtuu tässä talven aikana...sakset varmaankin.

Elokuun puolivälistä alkaen taimet ovat itäneet. Ovat siis noin 1,5 kk vanhoja. Kuvan alla selitykset taimista takarivistä alkaen vasemmalta oikealle, rivi kerrallaan. Note to self: on ihan mahdollista miettiä asioita idätystä pidemmälle. Vaikka nyt ei ihan onnistunut niin ensi kerralla sitten.- El Oro De Ecuador tarvii jo kohta oman kasvarin, sitten oman huoneen. Sitten muutaman vuoden päästä se menee kouluun ja haluaa ajokortin. Kuvan ottamisen jälkeen hää muutti kasvarin alakertaan orkidean ja juurtuvan kaktuspistokkaan kanssa. Pitävät siellä poikamiesboksia kolmistaan.
- Bird's Eye Baby kuvittelee kasvattavansa jo pienen pieniä linnunsilmänlapsennuppuja, kuva alla.
- Kaleidoskop, mikähän sitäkin riivaa, kai se jo laihduttaa niin kuin nykyään tapana on.
- Maya Purple Passion, muistuttaa erehdyttävästi BST:a, vaikka nimilaput ja idätyspussit oli satavarmasti oikein. Hmph.
- Black Scorpion Tongue on tällä hetkellä kiinni hopeassa chilin taimien pituuskilpailussa, ja puskee nuppua samalla.
- Demon Red x2, näiden piti kasvaa joulukukiksi. Ehkä vuodelle 2019 sitten. Tai 2020. Mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa.
- Rocoto Red Peruvian x2, mitähän helv... mä oikein ajattelin kun sisäkaudelle näitä idätin...? Tossa ne nyt töröttää.
- Pink Habanero, punkkisodan veteraani nuoresta iästään huolimatta. Saa vielä jonkun selviytymispalkinnon kun kasvaa isoksi.
- viälä yks Demon Red ja sivussa jotain timjamia sun muita rehuja.

Siinä BST-nuppuja


Ja siinä BEB-nuppuja. Viime kesänä nypin kaikki nuput mutta nyt houkuttaa katsoa, mitä tapahtuu jos vain antaa kukkia. On kuitenkin ihan hyvästi aikaa varsinaiseen satokauteen...  ;D

2
Taistelen parhaillaan vihannespunkkeja vastaan, ja edellisen neem-öljyerän loppuessa tilasin uudet samasta paikasta kuin olin edellisetkin ostanut, eli tuolta: https://www.lahtisenvahavalimo.fi/neem-oljy-100-ml.html

Tämä uusi erä on kuitenkin aivan järjettömän pahan hajuista jopa eläinsairaalassa työskennelleen hevosharrastajan nenään. En siis helposti valita mistään hajuista kaikenlaisiin veriripsoihin, mätäpaiseisiin ja eritteisiin tottuneena, mutta tämä haju on jostain toisesta maailmasta. Aivan kuin viikkoja kuumassa viemärissä mädännyt lieteastia parilla ruumiilla ja surströmmingillä höystettynä. Ei pystynyt ihminen olemaan siinä hajussa, saati sitten ihmisen mies. Toivoa sopii, että nuo punkinpirulaiset ovat samaa mieltä ja suosiolla heittävät henkensä.

Mitä neemiä foorumilaiset käyttävät? Oletteko huomanneet eroja eri merkeissä tai saman merkin eri erissä?

Olisikohan tämä erä voinut pilaantua jotenkin...? Kai sekin on mahdollista, mutta lieneekö sillä muuta väliä, kuin että suihkuttelijan huumorintaju ja hajuaisti on koetuksella. Ts. haittaakohan se kasveja?
3
Hei kaikille!

Olen jo yhdeksättä kertaa 27 vuotta täyttänyt harrastelijakasvattaja Hyvinkäältä. Pitkään olen foorumia seurannut sivusta ja saanut paljon jeesiä uuteen harrastukseen. Kohteliaasti niiaankin kaikille kokeneemmille kasvattajille, jotka jaksavat foorumilaisia opastaa ongelmissa ja jakavat tietojaan.  :thumbup: :thumbup:

Tapanani on etsiä tietoa paljon tietoa ennen tyhmien kyselemistä, ja vasta nyt kun kolmatta kautta aloittelen ns. hyvissä ajoin (juu on lamput ja tilaa kert mies rakensi mulle kolmikerroksisen kasvihuoneen Fataliin esimerkkiä mukaellen), päätin rekisteröityä mahdollisen avun tarpeen vuoksi.

Aurinkoista syksyn alkua kaikille.