maaliskuu 08, 2021, 15:19:56 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - MikkoM

1
Kodin mausteinen kokkaus / Miracle Berries
lokakuu 14, 2008, 14:28:16 ip
http://www.pulju.net/shop/product_details.php?p=1962

Onkos kukaan kokeillut noita tabletteja, vaikuttaako myös kipuhermoihin ja miltä maistuu chili, muuttuuko Naga suklaakonvehdiksi tuon tabletin syömisen jälkeen  :D ?
2
Ravintolat ja ruokapaikat / Hämeenlinnan Kimeme
helmikuu 08, 2004, 11:22:03 ap
Näyttäis siltä että kun pyytää kebabinsa Hml:n Kimenestä "niin tulisena kuin vain pystyt tekemään" , tulee kebabin päälle soossia joka maun perusteella saattaisi pohjautua Dave's insanity sauceen :) Varmasti en tiedä, kun ei tullut myyjältä kysyttyä, mutta se "pistävä" maku on kyllä juuri samankaltainen kuin insanityssä.
Tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia, kun tuo pistävä maku ei ainakaan omasta mielestäni ole mitenkään hyvä, mutta tulisuus on ainakin sopiva chili harrastajalle.
3
Edistyneempi chilinkasvatus / Punkkiko vaivaa ?
joulukuu 07, 2003, 17:31:19 ip
Tuossa on pari kuvaa huonosti voivista chileistä. Onkos noi nyt punkin aiheuttamia tuhoja ? Nuo vaaleammat alueet ovat tulleet n. päivässä.

Olen suihkutellut chilit vedellä ja suihkuttanut Super Raidia niskaan, voisikos noille jotain muuta tehdä ?

http://personal.inet.fi/koti/lime/IMG_2760.jpg
http://personal.inet.fi/koti/lime/IMG_2761.jpg